- Konu Sahibi kArtALyUvAsI
-
Bu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....
deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah
Cevap cuk diye oturmus ayni fikirdeyim bravo bu zamana kadar en dogru yorumunutmayn ki hiç kimse siz falanca doktora burda iyi dediniz diye gidip onu tercih etmez. Ederse de kendi saflığına yansın ne diyim..
sonucu görmedikten sonra şu doktor çok iyiydi bu doktor çok iyiydi lafları havada kalır. Neymiş efendim falanca doktor öle iyiymiş böle iyiymiş. Anlata anlata bitiremeyenler var. Doktorla bir yuva kurmuycaz, altı üstü 1 saatlik bir ameliyatı paylaşıcaz be canlarım.sonucu iyi olmadıktan sonra, ye...im onun güzel kalbini
Lafım gerçek üyelere değil asla, geçmişten bugüne içimde tuttuklarım vardı, yeri gelmişken patlatayım dedim
Valla bende tebrik ediyorum sizziBu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....
deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah
Bu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....
deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah
teşekkür ederimCevap cuk diye oturmus ayni fikirdeyim bravo bu zamana kadar en dogru yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?