• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik olan bayanlar ve olmayı düşünenler...

kArtALyUvAsI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
269
3
96
İstanbul
Merhabalar,

Ben estetik olan arkadaşlardan sakıncası yoksa bir kaç bilgi istiyorum..
Ben 23 yaşımdayım yeni evliyim ve çocuğum yok..
Bende estetik olmayı çok istiyorum.. Ancak bu hakkında fazla bilgim ve araştırmam yok :50:
Bazı estetikli göğüsleri çok beğeniyorum ama bazılarını hiç beğenmiyorum maalesef :ssz:
Sizlere sorum tabii ki sizin ki güzel mi çirkin mi değil :37:

Ameliyat olan arkadaşlar;
Sizler kaç yaşında ameliyat oldunuz?
Evli miydiniz bekar mı?
Birde çocuğunuz var mıydı?
Son sorum olarak ameliyat olduğunuza pişman olduğunuz oldu mu?
Benim en çok korktuğum konu bu
Ameliyattan sonra pişman olmaktan korkuyorum :18:

Yardımlarınızı esirgemezsiniz çok sevirim.. :7:

Ayrıca benim gibi düşünen arkadaşlar sizlerinde sorularıma cevap vermenizi bekliyorum..

seve seve yardımcı olurum :) 30 yaşında 2 çocuk annesiyim 20 gün oluyo ameliyat olalı kas altına 250 cc takıldı tabikide pişman değilim şimdiden çok güzel görünüyolar ilk 1 hafta ağrı çok oluyo ama bence değer derim çok mutluyum.bence hiç korkmana gerek yok niyetin varsa hemen ol ameliyatını sende katıl bize sadece doktor seçimini iyi yap derim bu çok önemli :)

birde yeni evliyim demişsin ben senin yerinde olsam çocuk doğurduktan sonra düşünürdüm bu ameliyatı yazık olur çünkü emzirme döneminde azda olsa deforme olabiliyo sarkabiliyo bu kadar emeğe yazık olur derim ben.

Canım ben iki cocuktan sonra ameliyat oldum.Ameliyat olduğuma hiçmi hiç pişman olmadım.Bence çocuktan sonra ameliyat olsan daha iyi çünkü emzirme dönemlerinden sonra gögüs deforme olabiliyor.Ama yok ben beklemek istemiyorum,deforme olursada beni rahatsız etmez gerekirse tekrar ameliyat olurum diyorsan o başka :34: Bekar olsan önünde uzun bir süreç olabilir çocuk icin ama sen evlisin..Şahsi fikrim tabi,son karar senin :34:

canım merhaba aramıza hoşgeldin bende ameliyat olalı 35 gün oldu halimden çok memnunum iyiki olmuşum diyorum Allah pişman etmesin.Yaşım 35 1 çocuğum var 2. yi çokta düşünmüyorum benim fikrimi sorarsan çocuktan sonra derim meme ucu kesisinde süt kanallarının riske girebileceği ihtimalinide düşünmelisin sonra vicdan azabı çekme sevgiler

canım benim daha yaşın gerçekten çok genç psikolojik olarak bir takım sıkıntılar yaşayabilirsin ama sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyatın bir riski var bende dr. alper tuncel ile görüşmüştüm bana her konuda bilgi verdi alanında son derece uzman ve bilgili bir doktor bizim durumumuz hemen hemen birbirine uyuyor bence sende iyi bir doktor ile görüş ve bilgi al ameliyat konusunda da kesinlikle acele etme derim sevgilerimle canım

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
Sanirim ortak dusunce cocuktan sonra...
Napiyim bende ozeniyorum bomba gibi goguslere:51:
Ama deforme olursa kotu o zaman anlami kalmaz sanirim:26:
Ayrica benim yasimda ameliyat olan pek yok sanirim

Evet arkadaşlar araştırmalarımı sonlandırıyorum sanırım güzel ve iri göğüslere sahip olmak için Dr.Alper Tuncel'e ameliyat olmaya karar verdim. bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Ameliyat günü aldıktan sonra gelişmleri gün gün sizlere de aktaracağım. Hepinizi öpüyorum çok mutluyum :)

unutmayn ki hiç kimse siz falanca doktora burda iyi dediniz diye gidip onu tercih etmez. Ederse de kendi saflığına yansın ne diyim.. :KK53:
sonucu görmedikten sonra şu doktor çok iyiydi bu doktor çok iyiydi lafları havada kalır. Neymiş efendim falanca doktor öle iyiymiş böle iyiymiş. Anlata anlata bitiremeyenler var. Doktorla bir yuva kurmuycaz, altı üstü 1 saatlik bir ameliyatı paylaşıcaz be canlarım.:KK62: sonucu iyi olmadıktan sonra, ye...im onun güzel kalbini:cool:
Lafım gerçek üyelere değil asla, geçmişten bugüne içimde tuttuklarım vardı, yeri gelmişken patlatayım dedim
:KK48:

unutmayn ki hiç kimse siz falanca doktora burda iyi dediniz diye gidip onu tercih etmez. Ederse de kendi saflığına yansın ne diyim.. :KK53:
sonucu görmedikten sonra şu doktor çok iyiydi bu doktor çok iyiydi lafları havada kalır. Neymiş efendim falanca doktor öle iyiymiş böle iyiymiş. Anlata anlata bitiremeyenler var. Doktorla bir yuva kurmuycaz, altı üstü 1 saatlik bir ameliyatı paylaşıcaz be canlarım.:KK62: sonucu iyi olmadıktan sonra, ye...im onun güzel kalbini:cool:
Lafım gerçek üyelere değil asla, geçmişten bugüne içimde tuttuklarım vardı, yeri gelmişken patlatayım dedim
:KK48:
Cevap cuk diye oturmus ayni fikirdeyim bravo bu zamana kadar en dogru yorum

Bu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....

deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah
Valla bende tebrik ediyorum sizzi Kazen Kazen bey..Nasılda buluyorsunuz reklam yapan üyeleri . Kadınlar kulubune üye olduğum için birkez daha mutlu oldum şimdi.Teşekkürler
Bu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....

deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah

bu işin reklamını yapmak isteyenler reklam versinler niye buralarda yazı yazarak vakit kaybediyorlar? Sana reklamı yerine reklam verebilirler :)

Back