- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
Benim sırt bel ve simitlerden 3 litre alındı.. Göbek bilmiyoruz çünkü kazındı.. :)
Sirtin neresine kadar alindi. Sirt hangi bölümüne kadar yani kürek kemigine kadar cikiliyor mu ki??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sırt bel ve simitlerden 3 litre alındı.. Göbek bilmiyoruz çünkü kazındı.. :)
Benim çıktı ama üstüne basaaa basa söyledim.. Çizimde bile azdaha üste azdaha diyee diye çizdirdim.. Sonra aynada ilk baktığım oralarda morluk varmı? Mosmordu.. Döven olmadıysa lipo yapılmış :)Sirtin neresine kadar alindi. Sirt hangi bölümüne kadar yani kürek kemigine kadar cikiliyor mu ki??
Kemikmiiii :) annemmm ne güzel bakıosun ne kadar pozitifsin sen yaaa. Sırtımda 4 katlı bina inşaa etmiştim brn sırtıma.. Dalga geçenler öyle diolardı saolsunlarYani kürek kemik izahina kadar cikilabiliyormus??? Orda yag varmiki?? Kemik oralar yaa???
Kemikmiiii :) annemmm ne güzel bakıosun ne kadar pozitifsin sen yaaa. Sırtımda 4 katlı bina inşaa etmiştim brn sırtıma.. Dalga geçenler öyle diolardı saolsunlar
Ağrı mı.. Valla ağrımda sırtım vardı o derece.. Beni tek sitem ettiren sırtımdaki ağrılar oldu.. Dr a dedim hatta valla sırtımı, sırtıma alıp gezdiresim var ölüyorumm die..Allah iyiligini versinSirt kisminda agrin varmiydi peki ???
Sen amlyt olmadın dimi daha? Ne dikişi kuzum?Haftasonu nasıl geçti hatunlar? Umarım keyifler yerindedir. Ben yarın bir görüşmeye gideceğim. Üstelik muayene parası da vereceğim. Neler soracağımı çok iyi düşünüp, not edip öyle gitmeliyim. Şunu sormayı unutma dediğiniz birşey var mı? Benim aklımda sorular var elbette. Bir de, eğer gösterirse, ilk kez dikişlerimi gördüğümde ne ile karşılaşacağımı bilmek istiyorum. Tabii herşey yolunda giderse... Şok yaşamayayım, haxırlıklı olayım diye...
Sigara kullanıosan ne zaman bırakman gerektiğini sor, normal hayata dönüş ne zaman, özel hayat, çalışıorsan iş başı ne zaman, ne kadar eğik gezeceksin, olurda ameliyat kötü olursa sorumluluğu üstlenip düzeltmeyi ücretsiz yapıyormu, kontroller kaç aya bir ve ne kadar yapılacak, kaç gün hastanede kalacaksın, bir sorun çıkarsa cebinden ulaşabilecekmisin ?????Haftasonu nasıl geçti hatunlar? Umarım keyifler yerindedir. Ben yarın bir görüşmeye gideceğim. Üstelik muayene parası da vereceğim. Neler soracağımı çok iyi düşünüp, not edip öyle gitmeliyim. Şunu sormayı unutma dediğiniz birşey var mı? Benim aklımda sorular var elbette. Bir de, eğer gösterirse, ilk kez dikişlerimi gördüğümde ne ile karşılaşacağımı bilmek istiyorum. Tabii herşey yolunda giderse... Şok yaşamayayım, haxırlıklı olayım diye...
Sigara kullanıosan ne zaman bırakman gerektiğini sor, normal hayata dönüş ne zaman, özel hayat, çalışıorsan iş başı ne zaman, ne kadar eğik gezeceksin, olurda ameliyat kötü olursa sorumluluğu üstlenip düzeltmeyi ücretsiz yapıyormu, kontroller kaç aya bir ve ne kadar yapılacak, kaç gün hastanede kalacaksın, bir sorun çıkarsa cebinden ulaşabilecekmisin ?????
Yok hala o gördüğün göbekle dolaşıyorum ameliyat sonrası ilk kez ne zaman dikişleri görürüm bilmiyorum. Mesela3. Gün göreceksem nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım bilmek istiyorum, hazırlıklı olmak için. O yüzden eski hastalarının fotolarından göstermesini isteyeceğim.Sen amlyt olmadın dimi daha? Ne dikişi kuzum?
Sen ne yap biliomusun, hep en kötüsüne hazırlan .. Brn çok berbat şeyler bekliodum, yamru yumru iz , mosbor ve patlıcan gibi burun, hatta allah korusun dikişlerimin attığını derimin tutmadığını bile düşünüp ona göre hazırlandım.. 8.gün gördüm burnumuda karnımıda, polyana gibi gezdim herşey süperdi.. :)Yok hala o gördüğün göbekle dolaşıyorum ameliyat sonrası ilk kez ne zaman dikişleri görürüm bilmiyorum. Mesela3. Gün göreceksem nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım bilmek istiyorum, hazırlıklı olmak için. O yüzden eski hastalarının fotolarından göstermesini isteyeceğim.
Capoeria resimlerini bende görebilirmiyim çok merak ettim,şimdiden teşekkürlerTmm
cnm izlemeye alıyorum.. Güzel yorum yapan güzel insanların bakışları harika o yüzden :)
İzlemeye aldm cnm tmm :)Capoeria resimlerini bende görebilirmiyim çok merak ettim,şimdiden teşekkürler
Ağrı mı.. Valla ağrımda sırtım vardı o derece.. Beni tek sitem ettiren sırtımdaki ağrılar oldu.. Dr a dedim hatta valla sırtımı, sırtıma alıp gezdiresim var ölüyorumm die..
Foton varmı :) tşkkr ederim güzel yorumun için.. Sen kime oldun ? Nasıl geçtiCapoeira resimlerine baktım çok güzel olmuş.Bende 5 ay önce karın germe ameliyatı oldum,iyikide oldum
Eğri oturup doğru konuşalım, berbat bir ağrı.. Karın germe burun ameliyatı hiiiççç zorlamadı.. Ufacık bir ağrı sızı dahi olmadı.. Ama o lipo heleki sırttaki off yani.. Dr a : valla hocam sırttaki lipo yüzğnden çok ah ımı aldınız dedim.. Kız ben naaptım sana dedi.. Aradan 1 hafta geçti alçım çıkacaktı pansumanlar değişecekti , gittim eee daha ah ediomusun dedi yok hocam yaa ee gıdıyı napıoz dedim :) ama ciddi ciddi 4/5 gün sırt ağrısı mahvettiAy yapma ya nasil bir agri ki??
Aynen , narkozu almışken yapılabilecekleri yaptır.. Oturur pozisyonda uyudum.. Hep sırt üstüüüPeki geceleri nasil uyudun?? Göbek üstü olmazdi karin germe icin.ypksa??
Ben memisleri yaptirirken acaba sirtimda yaglarida alsak mi dedim Dr, fakat bende birsey yok dedi! Genisim dedi birde spor yapiyorum. Ama söyle eledigim zaman avuca birseylet geliyor. Oda derin demisti. Pek üstelemedim ben. Budefa birdaha soracagim bakalim ayin 28 görüsmem var bakalim karin germe icin, eeee tabiki yapmisken de baska seylerde yapalim diyorum, bosuna olmadin Narkoz bir tasla iki kus