Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sirtin neresine kadar alindi. Sirt hangi bölümüne kadar yani kürek kemigine kadar cikiliyor mu ki??
Benim çıktı ama üstüne basaaa basa söyledim.. Çizimde bile azdaha üste azdaha diyee diye çizdirdim.. Sonra aynada ilk baktığım oralarda morluk varmı? Mosmordu.. Döven olmadıysa lipo yapılmış :)

Haftasonu nasıl geçti hatunlar? Umarım keyifler yerindedir. Ben yarın bir görüşmeye gideceğim. Üstelik muayene parası da vereceğim. Neler soracağımı çok iyi düşünüp, not edip öyle gitmeliyim. Şunu sormayı unutma dediğiniz birşey var mı? Benim aklımda sorular var elbette. Bir de, eğer gösterirse, ilk kez dikişlerimi gördüğümde ne ile karşılaşacağımı bilmek istiyorum. Tabii herşey yolunda giderse... Şok yaşamayayım, haxırlıklı olayım diye...

Haftasonu nasıl geçti hatunlar? Umarım keyifler yerindedir. Ben yarın bir görüşmeye gideceğim. Üstelik muayene parası da vereceğim. Neler soracağımı çok iyi düşünüp, not edip öyle gitmeliyim. Şunu sormayı unutma dediğiniz birşey var mı? Benim aklımda sorular var elbette. Bir de, eğer gösterirse, ilk kez dikişlerimi gördüğümde ne ile karşılaşacağımı bilmek istiyorum. Tabii herşey yolunda giderse... Şok yaşamayayım, haxırlıklı olayım diye...
Sen amlyt olmadın dimi daha? Ne dikişi kuzum?

Sigara kullanıosan ne zaman bırakman gerektiğini sor, normal hayata dönüş ne zaman, özel hayat, çalışıorsan iş başı ne zaman, ne kadar eğik gezeceksin, olurda ameliyat kötü olursa sorumluluğu üstlenip düzeltmeyi ücretsiz yapıyormu, kontroller kaç aya bir ve ne kadar yapılacak, kaç gün hastanede kalacaksın, bir sorun çıkarsa cebinden ulaşabilecekmisin ?????

Sigara kullanıosan ne zaman bırakman gerektiğini sor, normal hayata dönüş ne zaman, özel hayat, çalışıorsan iş başı ne zaman, ne kadar eğik gezeceksin, olurda ameliyat kötü olursa sorumluluğu üstlenip düzeltmeyi ücretsiz yapıyormu, kontroller kaç aya bir ve ne kadar yapılacak, kaç gün hastanede kalacaksın, bir sorun çıkarsa cebinden ulaşabilecekmisin ?????

Tecrübe böyle bişey işte...

Sen amlyt olmadın dimi daha? Ne dikişi kuzum?
Yok hala o gördüğün göbekle dolaşıyorum ameliyat sonrası ilk kez ne zaman dikişleri görürüm bilmiyorum. Mesela3. Gün göreceksem nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım bilmek istiyorum, hazırlıklı olmak için. O yüzden eski hastalarının fotolarından göstermesini isteyeceğim.

Yok hala o gördüğün göbekle dolaşıyorum ameliyat sonrası ilk kez ne zaman dikişleri görürüm bilmiyorum. Mesela3. Gün göreceksem nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım bilmek istiyorum, hazırlıklı olmak için. O yüzden eski hastalarının fotolarından göstermesini isteyeceğim.
Sen ne yap biliomusun, hep en kötüsüne hazırlan .. Brn çok berbat şeyler bekliodum, yamru yumru iz , mosbor ve patlıcan gibi burun, hatta allah korusun dikişlerimin attığını derimin tutmadığını bile düşünüp ona göre hazırlandım.. 8.gün gördüm burnumuda karnımıda, polyana gibi gezdim herşey süperdi.. :)

Capoeira resimlerine baktım çok güzel olmuş.Bende 5 ay önce karın germe ameliyatı oldum,iyikide oldum :KK9::KK9:

Valla kuzu
Ay yapma ya nasil bir agri ki?? :KK17::KK17:
Eğri oturup doğru konuşalım, berbat bir ağrı.. Karın germe burun ameliyatı hiiiççç zorlamadı.. Ufacık bir ağrı sızı dahi olmadı.. Ama o lipo heleki sırttaki off yani.. Dr a : valla hocam sırttaki lipo yüzğnden çok ah ımı aldınız dedim.. Kız ben naaptım sana dedi.. Aradan 1 hafta geçti alçım çıkacaktı pansumanlar değişecekti , gittim eee daha ah ediomusun dedi yok hocam yaa ee gıdıyı napıoz dedim :) ama ciddi ciddi 4/5 gün sırt ağrısı mahvetti

Peki geceleri nasil uyudun?? Göbek üstü olmazdi karin germe icin.ypksa??

Ben memisleri yaptirirken acaba sirtimda yaglarida alsak mi dedim Dr, fakat bende birsey yok dedi! Genisim dedi birde spor yapiyorum. Ama söyle eledigim zaman avuca birseylet geliyor. Oda derin demisti. Pek üstelemedim ben. Budefa birdaha soracagim bakalim ayin 28 görüsmem var bakalim karin germe icin, eeee tabiki yapmisken de baska seylerde yapalim diyorum, bosuna olmadin Narkoz:KK66: bir tasla iki kus :KK45:

Peki geceleri nasil uyudun?? Göbek üstü olmazdi karin germe icin.ypksa??

Ben memisleri yaptirirken acaba sirtimda yaglarida alsak mi dedim Dr, fakat bende birsey yok dedi! Genisim dedi birde spor yapiyorum. Ama söyle eledigim zaman avuca birseylet geliyor. Oda derin demisti. Pek üstelemedim ben. Budefa birdaha soracagim bakalim ayin 28 görüsmem var bakalim karin germe icin, eeee tabiki yapmisken de baska seylerde yapalim diyorum, bosuna olmadin Narkoz:KK66: bir tasla iki kus :KK45:
Aynen , narkozu almışken yapılabilecekleri yaptır.. Oturur pozisyonda uyudum.. Hep sırt üstüüü :KK43:
Neler çekti bu yavrumm (sırtım) yürürkende iki büklüm yürüdüm .. Böyle işte.. Kız birşeyin başına geçtinmi hepsi olup bitio.. Amaaan takma , yaptır

X