Ay hadi bakalım,biz bu gidişle bu işide başaracağızslm, bende artik cidi cidi karin germe olmayi düsünüyorum. Senin fotolari görebilirmiyim?
10 ay önce meme büyütme ameliyati olmustum. 'Cok memnun...
Simdi de karin germe, aslinda cok feci bir durumum yok, ama beni rahatsiz ediyor! Söyle dümdüz bir karin hayali bile güzel... yaptirmisken de azbirsey Lipo da yapariz
Özelden atayım izleri.. Kilo vermedim cnm lipo oldum karnımdan yanlardan ve sırtımdan :)[/QUOTE
gelecek ay Dr görüsecegim tekrardan, kesin kafaya koydum yaptiracagim!rejim spor yapa yapa yoruldun anliyacagin... ! ;( Tamam kg verince az birsey toparlaniyor, ama hic birzaman dümdüz olmadi olmuyor ve olmiyacak, onu anladim artik! Zaman kaybi! Hatta kg verince tümden zayiflayinca, sanki karnim deha belirgin oluyor! ee haliyle karin bölgesi yerlesmeyince.... ayrica 3 cocuktan sonra hele 3. cocuktan sonra özelikle baya gevsedi. Bazi günler sislik oluyor, en cok aybasindan birkac gün önce öyle bir sisiyor ki sanki 5 aylik hamile gibi oluyorum. Nedeni ise, kaslarin gevsekliginden!!
Dr aslinda gerek yok diyor ama. Ama Derinin gevsedigini de söylüyor, o zor toparlanacagini da söylemisti, cünkü karin kaslari da dogumlarla birlikte acildigini ve ayni yere birdaha mekiklere gelmedigini söyledi.
Sadece ama agir bir vaka olmadigim icin gerek yok diyor. ama onu ikna edecegim, öyle karin germe opr yapiyor ki, süper yani. Birkac hastasini gördüm, resmen baklava oldular karinlari, cünkü icerdeki kaslari da baklava görüntüsüne yakin verecek sekilde dikiyor!
Gerci izde cok büyük yaaa... ama olsun lazer ile sonra üstünden gecerim ben...
Hata burdakilerin cogu Tatoo yapiyor üstünden.
Ay hadi bakalım,biz bu gidişle bu işide başaracağızBel bölgesine lipo ve mini karın germe yeter bana
Ayy bir ara benmi yazdım bunu dedim.. Dr gerek yok dedi ama kaslarımın yırtık olduğunu ve asla rejimle yada sporla düzelmeyeceğini oda kabul etti.. 2 çocukluyken 36 giyen ben, üçüncüyü yanlışmı doğum yaptım nedir hamile gibi kaldım.. Kaslar zarara görünce öyle oluyor ya, derimdede yırtıklar oldu.. Onlar gitti bikinimi giydim ya bu sene izleri görmüyor gözüm :)Gelecek ay Dr görüsecegim tekrardan, kesin kafaya koydum yaptiracagim!Niyetim Aralik basi!!!
Rejim spor yapa yapa yoruldun anliyacagin... ! ;( Tamam kg verince az birsey toparlaniyor, ama hic birzaman dümdüz olmadi olmuyor ve olmiyacak, onu anladim artik! Zaman kaybi! Hatta kg verince tümden zayiflayinca, sanki karnim deha belirgin oluyor! ee haliyle karin bölgesi yerlesmeyince.... ayrica 3 cocuktan sonra hele 3. cocuktan sonra özelikle baya gevsedi. Bazi günler sislik oluyor, en cok aybasindan birkac gün önce öyle bir sisiyor ki sanki 5 aylik hamile gibi oluyorum. Nedeni ise, kaslarin gevsekliginden!!
Dr aslinda gerek yok diyor ama. Ama Derinin gevsedigini de söylüyor, o zor toparlanacagini da söylemisti, cünkü karin kaslari da dogumlarla birlikte acildigini ve ayni yere birdaha mekiklere gelmedigini söyledi.
Sadece ama agir bir vaka olmadigim icin gerek yok diyor. ama onu ikna edecegim, öyle karin germe opr yapiyor ki, süper yani. Birkac hastasini gördüm, resmen baklava oldular karinlari, cünkü icerdeki kaslari da baklava görüntüsüne yakin verecek sekilde dikiyor!
Bu sene Deniz'de karın germe ameliyat ola bir bayanla karşılaşmıştım ben.Dikiş üzerine tato yaptırmış ama yaptırmasaymış daha az dikkat çekermiş açıkcası :/ Gözüm direk dövmesine gitti ve kesi izini resmen gördüm yaniGelecek ay Dr görüsecegim tekrardan, kesin kafaya koydum yaptiracagim!Niyetim Aralik basi!!!
Rejim spor yapa yapa yoruldun anliyacagin... ! ;( Tamam kg verince az birsey toparlaniyor, ama hic birzaman dümdüz olmadi olmuyor ve olmiyacak, onu anladim artik! Zaman kaybi! Hatta kg verince tümden zayiflayinca, sanki karnim deha belirgin oluyor! ee haliyle karin bölgesi yerlesmeyince.... ayrica 3 cocuktan sonra hele 3. cocuktan sonra özelikle baya gevsedi. Bazi günler sislik oluyor, en cok aybasindan birkac gün önce öyle bir sisiyor ki sanki 5 aylik hamile gibi oluyorum. Nedeni ise, kaslarin gevsekliginden!!
Canım foto varmı senin? Özelden gönderebilirmisin rica etsemAyy bir ara benmi yazdım bunu dedim.. Dr gerek yok dedi ama kaslarımın yırtık olduğunu ve asla rejimle yada sporla düzelmeyeceğini oda kabul etti.. 2 çocukluyken 36 giyen ben, üçüncüyü yanlışmı doğum yaptım nedir hamile gibi kaldım.. Kaslar zarara görünce öyle oluyor ya, derimdede yırtıklar oldu.. Onlar gitti bikinimi giydim ya bu sene izleri görmüyor gözüm :)
Ebru durmuş hakkında çoook fazla şikayet okudum, onun adına açılmış topic ler var bir oku.. Can kopal ve cenk tokat ı araştır derim.. Hem fiyat konusundada daha uygunlar.. Benim dr um can kopal ama ben meme olmadım.. Lipo karın germe burun estetiğiSLM ..yeni katıldım foruma ve ilgim olan konu topiciğini en baştan okumaya başladım.AMA hala 52. sayfadayım.karın germe olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.Ben önümüzdeki ay için randevu aldım.karın germe ve gögüs dikleştirme aynı anda olacak.İzmirde ebru durmuş tan randevu aldım.SANKİ çok basit bir operasyon gibi beni ikna etti.araştırmalarım devam ediyor.izmirde tavsiye edebileceğiniz cerrah varsa onlada görüşmek isterim.
Tmm cnm şimdi müsait deilim ama bugün atarım söz :)Canım foto varmı senin? Özelden gönderebilirmisin rica etsem
Bu sene Deniz'de karın germe ameliyat ola bir bayanla karşılaşmıştım ben.Dikiş üzerine tato yaptırmış ama yaptırmasaymış daha az dikkat çekermiş açıkcası :/ Gözüm direk dövmesine gitti ve kesi izini resmen gördüm yani
Mini karın germe yeter bana,onun izi daha kıssa en azından.Bakalım,nasip artık.Doktoru ikna etmekte iş
Bu arada neyi görmek istiyorsun? İzimi , şimdiki halimi? Fotolar ayrı ayrı çünkü?Canım foto varmı senin? Özelden gönderebilirmisin rica etsem
Öncesi sonrası ve izi merak ediyorum canım.. Iz konusunda takıntılıyım biraz,o beni endişelendiriyor ..Meme büyütme ameliyatı oldum,iz takıntım nedeni ile meme ucu kesisi ile oldum çok şükür sıfır iz,çok memnunum ondan.Ciddi bir sorun yok bende,iki çocuktan dolayı esneme var tabi.Doktorum kabul ederse mini karın germe istiyorum akalım nasipBu arada neyi görmek istiyorsun? İzimi , şimdiki halimi? Fotolar ayrı ayrı çünkü?
Bu sene Deniz'de karın germe ameliyat ola bir bayanla karşılaşmıştım ben.Dikiş üzerine tato yaptırmış ama yaptırmasaymış daha az dikkat çekermiş açıkcası :/ Gözüm direk dövmesine gitti ve kesi izini resmen gördüm yani
Mini karın germe yeter bana,onun izi daha kıssa en azından.Bakalım,nasip artık.Doktoru ikna etmekte iş
Yok yaaa.. Artık kombin ameliyatlar çpk yapılıyor..ilk 4/5 gün zorlanırsın en fazla..DR konusunda kararsızım aslında.randevu almama rağmen değiştirebilirim.VE iki amelyatı aynı anda olmak riskli değilmi sizce dr lar çk kolay gibi anlatıyorlar
Cnm bnm acele etme.. Bak birsürü insan var birsürüde foto var.. Ebru hanımın birtane memnun hastasını görmedim ben , foto ekleyende yok.. Tekrar ediyorum bu konuda can kopal ve cenk tokatı araştır foto iste.. Seni izlemeye alıyorum fotolarımı gör diye.. Başka foto istersen yada sorun olursa özeldende atabilirim.. Cenk tokatın hastalarıylada görüş.. Hakkında hayırlısı olsunDR konusunda kararsızım aslında.randevu almama rağmen değiştirebilirim.VE iki amelyatı aynı anda olmak riskli değilmi sizce dr lar çk kolay gibi anlatıyorlar
capoeira senin karin germe resimlerini gorebilir miyim bnde ameliyat olmk istiyorum parayi toparlamaya calisiorum bikac ay snra olurum ins.sen kime olmstun bide ne kadaraCnm bnm acele etme.. Bak birsürü insan var birsürüde foto var.. Ebru hanımın birtane memnun hastasını görmedim ben , foto ekleyende yok.. Tekrar ediyorum bu konuda can kopal ve cenk tokatı araştır foto iste.. Seni izlemeye alıyorum fotolarımı gör diye.. Başka foto istersen yada sorun olursa özeldende atabilirim.. Cenk tokatın hastalarıylada görüş.. Hakkında hayırlısı olsun
Senin doktorun kim canin oyle guzel anlatmissin ki karin germesini merak ettim baklava felan hayali bile guzel off bnde bi olabilseydimGelecek ay Dr görüsecegim tekrardan, kesin kafaya koydum yaptiracagim!Niyetim Aralik basi!!!
Benimki can kopal izmirde.. Sen kime olacaksın hangi şehirde? İzlemeye alıyorum seni fotolar için, öncesi sonrası var :) izler içinde özelden atarım.. Bu gidişle albüme ekleyeceğim galiba görmek isteyen baya çok çünkü.. Tek tek yollamak baya zor :)capoeira senin karin germe resimlerini gorebilir miyim bnde ameliyat olmk istiyorum parayi toparlamaya calisiorum bikac ay snra olurum ins.sen kime olmstun bide ne kadara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?