Süperrr.. Fotolarrr geliormu yarın :) dr dan çıkınca yaz burayaCnm ben Dr. Kemal İslamoğluna oldum suan hersey yolunda, hastanede 3 gun kalmam gerekirken doktorum gerek yok hersey iyi gidiyor dedi 2. gun eve yolladı yarın muayenem var. umarım hersey yolundadır
Saol cnm yazmammı :)foto butun sargılar cıkınca cekilmiyormu? neyse yarın belli olur nedir ne degildir.. Memisleri bu haliyle bile dekolteden goren birdaha bakıyorSüperrr.. Fotolarrr geliormu yarın :) dr dan çıkınca yaz buraya
Bakiiim :) :)Saol cnm yazmammı :)foto butun sargılar cıkınca cekilmiyormu? neyse yarın belli olur nedir ne degildir.. Memisleri bu haliyle bile dekolteden goren birdaha bakıyor
Cnm ben beceremedim ugrastım olmadı :) aksam arkadasım isten gelsin msj olarak resim koyucamBakiiim :) :)
Kuzu sen çek foto ekle :)
Cnm ozeline bak oldu galibaBakiiim :) :)
Kuzu sen çek foto ekle :)
Hatun taş olmuşsun taşşş.. Karın şiş memişlere bayıldım.. Gelim birde yakından inceleyeyim olurmu, belki montajdır.. Gelir bakar burdaki hatunlaada derim gerçekmi montajmı :) :)Cnm ozeline bak oldu galiba
Önce geçmiş olsun memnuniyetinize sevindim takip ediyorsanız bende Ekimin 2 sinde karin germe ve meme olacağım resimlerinizi banada yollayabilirmisinizCnm ozeline bak oldu galiba
tsk ederim canım fena olmadı :)Hatun taş olmuşsun taşşş.. Karın şiş memişlere bayıldım.. Gelim birde yakından inceleyeyim olurmu, belki montajdır.. Gelir bakar burdaki hatunlaada derim gerçekmi montajmı :) :)
Şimdiden gecmis olsun cnm. Hersey gonlunce olsunÖnce geçmiş olsun memnuniyetinize sevindim takip ediyorsanız bende Ekimin 2 sinde karin germe ve meme olacağım resimlerinizi banada yollayabilirmisiniz
Teşekkür ederim hepimizin insallahŞimdiden gecmis olsun cnm. Hersey gonlunce olsun
Seni izlemeye aldım resim yolladım sizedeÖnce geçmiş olsun memnuniyetinize sevindim takip ediyorsanız bende Ekimin 2 sinde karin germe ve meme olacağım resimlerinizi banada yollayabilirmisiniz
Baktım ama boş mesaj geldiSeni izlemeye aldım resim yolladım sizede
hahahhaha acemilik boyle bisey :) tekrar ugrasıcam bakalımBaktım ama boş mesaj geldi
Geldihahahhaha acemilik boyle bisey :) tekrar ugrasıcam bakalım
Ben gobekli degildim gene duzdu ama sorun catlaklarım ve burusuk durmasıydı, oturuncada katlanıyordu. Suan şiş karnım dahada inecek insallah Lipo yapılmadı o yuzden karnıma yag fazlalıgım olmadıgı için cnm.Geldimemeler gayet dolgun ve güzel ama karina bayıldım tahta gibi ..öncesinde karnınız nasildi
Aa sen zayıfmıyfın? Ben hamile gibiydim valla :) :) doğurdum yağlarımı kurtuldum :))Ben gobekli degildim gene duzdu ama sorun catlaklarım ve burusuk durmasıydı, oturuncada katlanıyordu. Suan şiş karnım dahada inecek insallah Lipo yapılmadı o yuzden karnıma yag fazlalıgım olmadıgı için cnm.
bende isterim ama...Seni izlemeye aldım resim yolladım sizede
:) HAHAHAHAHA cok guldum vatana milete hayırlı ugurlu olsun hepimizden cıkan deri fazlaları yaglar ieuuwwww :)Aa sen zayıfmıyfın? Ben hamile gibiydim valla :) :) doğurdum yağlarımı kurtuldum :))
Sokak kedileri bir hafta doymuş çıkanlarla :):) HAHAHAHAHA cok guldum vatana milete hayırlı ugurlu olsun hepimizden cıkan deri fazlaları yaglar ieuuwwww :)
Aslında iyi fikir :)Sokak kedileri bir hafta doymuş çıkanlarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?