Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

herkeste farklı
benim dikişimin ortası şimdiden incecik pembe oldu, sezeryanın olduğu yer, zaten sezeryan izimde doğumdan bir yıl sonra yokolmuştu
benim yanlar belirgin

ay inşallah yok gibi olur benim de ameliyat izlerim yok olur sezeryan izimi zor buldu doktor.ama bu gergin ya yok olurmu acaba yada yok gibi ...inşallah çok iz kalmaz.

Canim hemen prp yaptır oraya göğüs küçültme olan bi arkadaşimın da dikişleri açıldı yağ nekrozu oldu 2.kerr diktiler yine açıldı en sonunda prp yani kendi kanının iyileştitici hücrelerini verdiler de göğsünü kurtardılar doktora bunu söyle bi de sakın sigara içme

profesorler konusunda bayanin yorumuna katiliyorum, ben de bursada bir profesore gorusmustum meme buyutme operasyonu icin, ve hic tatmin etmedi beni gorusme, yani isine gelirse modundaydi biraz. Teknik olarak eski yontemlerle yapiyor operasyonu, bi arkadasim da baska bi profesore meme kucultme operasyonu oldu o da mesela ameliyata kendim giricem demis ama asistanlarini sokmus. Ameliyata kadar ikna etmek icn ugrasiyolar anesteziyi aldiktan sonra sansiniza kalmis

canım gerginlik hissi gidene kadar dik yürümek yok
dikişlerini zorlama
vücudunu nemlendir kurumasın
1 aya toparlarsın normal hayata dönersin
öpt :)

azra doktorun ilaç başlatacaktır sana dikiş atılacak kadar değilse ilaçla kapanır merak etme, sen silikon bantı ne kadar süre tutuyorsun kaç günde bir çıkarıp havalandırıyor sun ? ben çıkarttığım zaman 1.gün takmadan geziniyordum hava alması için geldiğinde haberdar et bizleri canım çok geçmiş olsunn

benim bugün tam bir ay oldu veni ve 10 gün önce silikon banta başladım sinirlerim çok gerildi biraz önce geldim doktordan dikiş ipliklerinden kaynaklanmış dedi doktor resmen göğsünüm o kısmını masaj yaparak sağdılar ve temizlediler ilaç sürdüler açık kalsın dedi doktor oradaki çukurluk için dikişe gerek yok kapanır dedi ama ben pek emin olamadım söylediklerinden bana silikon bantları kullanmaya başlamayacağım zaman banyodan banyoya çıkarıp tekrar takarsın demişti bugünde günde 3 saat kadar bantı çıkar hava alması lazım dedi adamın gırtlağını sıkmamak için zor tuttum kendimi

ahhh ahhh bunları keşke daha önce konuşmuş olsaydık ben banyodan banyoya çıkarıp tekrar hemen geri takıyordum ne bileyim öyle dedi doktor buradada bu konuyla ilgili bişey okumamıştım yada farkedemedim bende söylediği gibi yaptım

Her bünyenin yara iyileşme süreci farklı olabiliyor. Ben silikon bant kullanıyorum kullanmaya başladıgımda yara kaynamıştı zaten ve ilk birinci ayda kullanmak gerekiyor bant yada kremi sonrasında kullanmadan 6ay geçerse iş işten geçebiliyor malesef çünki o zaman çoktan beyazlamaya başlamış oluyor. Silikon bant yada krem yaranın beyazlaşması için degil kabarmaması için. Ben gece sabaha kadar yapıştırıyorum sonra çıkarıyorum iki günde bir silikon bantı şampuanla yıkamak gerekiyor.

canım bende 20 gün sonra kullanmaya başladım silikon bantları ama senin gibi yapmadım 2 günde bir duş aldıkça çıkardım ama hemen kurulanıp geri taktım bantları doktorum nasıl kullanmam gerktiğini detaylı anlatmadı bana birde sen bantlarımı yıkıyosun orayı anlayamadım bana öyle bir şey söylemedi doktor nasıl yaptığını daha detaylı anlatırmısın

Haklisin canim! Bende profossor kurbani oldum.
Simdi o dunyaca unlu prof yaratdigi kusurlari ercen bey duzeltmeye calishacak.

silikon bant kullanmanı doktorunmu istedi?
20 gün çok erken geldi de bana.

Bantı yara olan bölgeye yapıştırıyorum üzerinde pembe olan jelatini kaldırmadımıyorum kenarlardanda kalkıp kaymaması için bantlıyorum 8saat takılı kalacak sonra çıkarıyorum. Bunu ister gece ister gündüz uygulayabilirsin hangisi uygunsa önemli olan 8saat yapışık kalması. Silikon bantı bir gün durup birgün yıkamak gerekiyor bebe şampuanı yada normal bi şampuanla vücudumuza yapıştırdıgımız kısmı hafif hafi parmak ucu ile temizleyip suyun altına tutup duruluyoruz sonra silmeden birşeyin üzerine sererek kurutuluyor. Beyaz şeffaf sert plakayı atmıyosun vücudundan çıkarınca üzerine tekrar koyucaksınki korusun zaten pahalı hemen yıpranmasın canim. Ben dikişlerimden birinden korktum biraz kanamıştı sarı su gelmişti antibiyotikli krem sürdüm hemen iyileşti.

Jelesec ben doktor araştırmasında girmiştim bulunmaz nimet herkesin paylaşımından bir şey öğrenmiştim:)) sürece hazırlanıyor insan...yok aslında ilginç değil çünkü yurt dışında bu işler çok pahalı eğitimi ve yaptığı çıkardığı işlerde ortada olunca kalkıp geliyorlar :34: bu gelen arkadaş gurubu uzun zamandır k.k.da mesela hastaneyi ve doktoru çok araştırmışlardı burada sadece ''zuyildiz'' geldi doktorla görüştü tamam bu dedi diğer arkadaşları ona takıldı:9:[/QUOTE .!.:
Selam canim. Simdi sira bende. Amelyat gunumu aldim. 10 gun zamanim var. amelyat oncesi ve sonrasi onerilerinizi bekliyorum.)

silikon bant kullanmanı doktorunmu istedi?
20 gün çok erken geldi de bana.

evet canım kontrole gittiğimde kendi verdi bantları kulanmaya başla dedi ne bileyim bu konuyla ilgili pek bilgim yoktu bende kullandım duştan duşa çıkardım hava almayınca meme ucundan aşağı inen çizginin başında enfeksiyon oluştu bantı çıkardığımdaki iğerenç akıntıyı kokuyu anlatamamm bayılacaktım resmen doktor bantla ilgili olduğunu yine kabul etmiyor dikiş ipliğiyle ilgili bir komplikasyon olmuş dedi temizleyip gönderdi çok gerildim ama yapacak bişey yok birde oradaki çukurun dolacağını söyledi bekleyip görücez arkadaşım inşallah başka bişey çıkmaz

Silikon bantı hemen 3.hafta bende kullanmaya başladım ben yara bölgemde ptürlük vardı şimdi gayet iyi gidiyo maşallah biraz beyazlama bile var yer yer rengi açıldı gerçi dr en az 6 ay sürer demişti beyazlaması için

canım sağol cevap verdiğin için bunların hiç birini benim doktorum söylemedi adamla zaten konuşunca resmen aramızda kıvılcımlar çıkıyor ameliyat olana kadar gayet güzel herşey olduktan sonra resmen başından atmaya çalışıyo adam bende biraz sinirli bir yapıya sahibim altta kalmıyorum tabi neticede geriliyoruz doğru dürüst bişeyde soramıyorum bende bundan sonra senin dediğin gibi yapayım inşallah biran önce geçer o çukurluk tekrar teşekkürederim cevap verdiğin için

Ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklara da şimdiden şifa diliyorum.Fazla giremiyorum siteye neler var bakalım.Yeni amliyat olacaklar kimler parmak kaldırsın

Sen bu bantı nereye kullanıyorsun canim ve markası modeli ne acaba eger burda yazmak yasak ise özeldende yazabilirsin internetten araştırıp daha detaylı anlatabilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…