Sen bilmiyosun tabii.Jelesec ameliyat oldu.Doktor yanlışlıkla Jelesec in her yerini küçülttü.Durum ortada...
sen ne zaman geleceksin bacım benim ameliyata gelde beni ziyaret etmiş ol
bacım bana kalsa gelmis dönmüstüm bile. Malum bazı seyler olmadımı olmuyo. Aslında seninde amel. öncesi görüsecektikki biraz laflayalım. üzgünüm birtürlü halledemiyom....
ahh ogülatakane aaaah,nerdesin seeen nerelerde??
şimdi yarın başlarsın:300 km yürüdüm,takla attım,100 mt engelli koştum,ofise geldim,topiğin tozunu aldım,çayı demleyip,kahveyi lüplettim....
Nasılsın herşey yolunda mı?
Ben geldim :)) ne var ne yok tatil okullar derken neyse geldik Ayın 13 nde 6. ayım doluyor söz bu sefer fotoları koyacağım. Kontrolumede gideyim.
Ameliyat olanlar var mı? Olacaklar var mı ? hadi yazın bana geri kaldım.
Hayırdır sea neden ertelendi?
beynimdeki kitleden dolayı kapsamlı tahliller istendi bayrramdan sonraya kaldı
Geçmiş olsun arkadaşım, önce sağlık, sağlığında bir şey olmasın da.beynimdeki kitleden dolayı kapsamlı tahliller istendi bayrramdan sonraya kaldı
merhaba arkadaslar,
cok tesekkür ederim beni bu kadar düsündügünüz icin.
özellikle canim jelesec ve nldglp arkadaslara tesekkür ederim ziyaretleriniz icin. cok sevindim sizinle tanismaktan. cok sekersiniz
laptopuma kavusunca size daha uzun yazacagim. ben iyiyim, bugü agrilarim daha az. en cok canimi sIkan olay su drenler umarim pazartesi kurtulurum.
uffff. esim disariya cikmak istiyor. yine yazicam.
kızlar bugün kontrole gittim ama dikiş izleri normalden daha hızlı iyileştiyini söyledi doktorum iz bantının çok faydasını görmüşüm. Benim uclarda kulaklar vardı bahsetmiştim bugün 10 dk bi işlemle düzeltildi hiç hissetmedim sadece okısma iyne yapıldı iki hafta sonra tekrar gidicem öncesi ve sonraki resimleri yüklücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?