Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bacım bana kalsa gelmis dönmüstüm bile. Malum bazı seyler olmadımı olmuyo. Aslında seninde amel. öncesi görüsecektikki biraz laflayalım. üzgünüm birtürlü halledemiyom....

sağlık olsun canım; ameliyat sonrası iyileşirim gezeriz inşallah

Ahh ogülatakane aaaah,nerdesin seeen nerelerde??

Şimdi yarın başlarsın:300 km yürüdüm,takla attım,100 mt engelli koştum,ofise geldim,topiğin tozunu aldım,çayı demleyip,kahveyi lüplettim....

ahh ogülatakane aaaah,nerdesin seeen nerelerde??

şimdi yarın başlarsın:300 km yürüdüm,takla attım,100 mt engelli koştum,ofise geldim,topiğin tozunu aldım,çayı demleyip,kahveyi lüplettim....

ya geyiğe çevirdin topiğe gel bizim geyik yerine

Nasılsın herşey yolunda mı?

tşk ederim ben iyiyim sizlerinde güzel haberlerini burdan okudukca seviniyorum bende 6ayı doldurdum iki gün sonra kontrolüm var bahsetmiştim önceden kulaklarım var düzelicek ama o kulaklar bile beni rahatsız etmedi cok memmunum inanın insanın kendine güvenci geliyor dikiş izine de alışılıyo izimi seviyoyum aynaya bakınca buruşuk derinin aşagıya dogru sarkmasından çok daha güzel duruyor izim.bikaç arkadaşlarım biliyor amlt oldugumu hepsi kocalarıyla mucadeledeler olmak için inkanı olupda olmak isteyen hiç ertelemesin mevsim olarak en uygun zaman deniz zamanı cok rahat oluyo .herkese sevgiler.

Ben geldim :)) ne var ne yok tatil okullar derken neyse geldik Ayın 13 nde 6. ayım doluyor söz bu sefer fotoları koyacağım. Kontrolumede gideyim.
Ameliyat olanlar var mı? Olacaklar var mı ? hadi yazın bana geri kaldım.

Ben geldim :)) ne var ne yok tatil okullar derken neyse geldik Ayın 13 nde 6. ayım doluyor söz bu sefer fotoları koyacağım. Kontrolumede gideyim.
Ameliyat olanlar var mı? Olacaklar var mı ? hadi yazın bana geri kaldım.

hoşgeldin arkadaşım söyle bakalım nerelerdeydin? 6.ay oldu demek ya çok hızlı geçti foruma ilk girdiğin yazdığın aklıma geldi hadi koy da senin fotoları görelim

bayramdan sonra benim kısmetse 20.sinde biyopsim var boğazımdaki nodülden doktor istedi ona göre kesinleşecek canım

merhaba arkadaslar,

cok tesekkür ederim beni bu kadar düsündügünüz icin.

özellikle canim jelesec ve nldglp arkadaslara tesekkür ederim ziyaretleriniz icin. cok sevindim sizinle tanismaktan. cok sekersiniz

laptopuma kavusunca size daha uzun yazacagim. ben iyiyim, bugü agrilarim daha az. en cok canimi sIkan olay su drenler umarim pazartesi kurtulurum.

uffff. esim disariya cikmak istiyor. yine yazicam.

Geçmişler olsun çok şanslısınız beni ziyarete gelen olmadı ben kombine ameliyat olduğum için ağrım biraz uzun sürdü ama sonuç güzel olunca ağrı unutuluyor.jelesec ve arkadaş grubu müthişler çok güzel dostlukları oldu toplanıp keyif yapıyorlar hemde ziyaret ben çok yoğun çalıştığım için denk gelemedim uygun olsaydım hem arkadaşları görürdüm hemde sizi ziyarete gelirdim.Hızlı ve sorunsuz iyileşme süreci diliyorum size sevgiler.

kızlar bugün kontrole gittim ama dikiş izleri normalden daha hızlı iyileştiyini söyledi doktorum iz bantının çok faydasını görmüşüm. Benim uclarda kulaklar vardı bahsetmiştim bugün 10 dk bi işlemle düzeltildi hiç hissetmedim sadece okısma iyne yapıldı iki hafta sonra tekrar gidicem öncesi ve sonraki resimleri yüklücem.

banada izbandi taktilar bende 12 gün kaldi sonra cikardilar yara iyilesmisti amaliyattan sonrasi cok onemli kulaklarin duzeltilmesine sevindim
ilk amaliyat oldugumda nasil sevindim sarkan yerim yok diye birde dikislari bakamiyordum heral bundan sonra incelemeye baslarim
dikisleri alirken bile bakamadim doktorum sen cok büyük amaliyatan ciktin amaliyata yatarken bundan cesaretliydin simdi bakmiya korkuyorsun dedi

ben de karın germe adayıyım 3 sezaryandan sarkmış göbeğim var.ama önce bi 14 kılo vermem lazım.oktor öyle dedi.kızlar birşey soracam.bir güzellikm merkezinde bana karnboksiterapinin sarkmaya iyi geldiğini karın germe yerine bunu yaptırmamı söyledi.tabi inanmadım ama yinede size sorayım dedim.sizler karın germe yaptırmadan önce böyle yöntemler denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…