• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

beynimdeki kitleden dolayı kapsamlı tahliller istendi bayrramdan sonraya kaldı :(
sağlıkla atlatırsın inşallah; bayramda gezer sonrada ameliyat olursun
merhaba arkadaslar,

cok tesekkür ederim beni bu kadar düsündügünüz icin.

özellikle canim jelesec ve nldglp arkadaslara tesekkür ederim ziyaretleriniz icin. cok sevindim sizinle tanismaktan. cok sekersiniz :16: :16:

laptopuma kavusunca size daha uzun yazacagim. ben iyiyim, bugü agrilarim daha az. en cok canimi sIkan olay su drenler umarim pazartesi kurtulurum.

uffff. esim disariya cikmak istiyor. yine yazicam.

sürecini yaz mutlaka ağrın çok yok galiba gezmeye gittiğine göre ya ben çok nazlıyım yada sen çok kuvvetlisin:nazar: bende çok memnun oldum senin durumun görünce karın ameliyatı korkum geçti nldglp ile uzun sohbet etmişsiniz ne güzel:29: kusura bakma yanında daha uzun kalmak isterdim gir çık oldu.

Geçmişler olsun çok şanslısınız beni ziyarete gelen olmadı:( ben kombine ameliyat olduğum için ağrım biraz uzun sürdü ama sonuç güzel olunca ağrı unutuluyor.jelesec ve arkadaş grubu müthişler çok güzel dostlukları oldu toplanıp keyif yapıyorlar hemde ziyaret ben çok yoğun çalıştığım için denk gelemedim uygun olsaydım hem arkadaşları görürdüm hemde sizi ziyarete gelirdim.Hızlı ve sorunsuz iyileşme süreci diliyorum size sevgiler.
sen ol birdaha ameliyat söz geleceğim:32: aman bizim tayfa ya nazar değecek :nazar::nazar::nazar: kıskanan çok vallahi... hemde ne keyif dedikodu bol kaçırma benim ameliyatım da gel katıl sende :29: ziyaret bahane kızlar toplandık şahane
kızlar bugün kontrole gittim ama dikiş izleri normalden daha hızlı iyileştiyini söyledi doktorum iz bantının çok faydasını görmüşüm. Benim uclarda kulaklar vardı bahsetmiştim bugün 10 dk bi işlemle düzeltildi hiç hissetmedim sadece okısma iyne yapıldı iki hafta sonra tekrar gidicem öncesi ve sonraki resimleri yüklücem.
ne güzel haberler canım ya çok sevindim, merakla bekliyorum resimleri
banada izbandi taktilar bende 12 gün kaldi sonra cikardilar yara iyilesmisti amaliyattan sonrasi cok onemli kulaklarin duzeltilmesine sevindim
ilk amaliyat oldugumda nasil sevindim sarkan yerim yok diye birde dikislari bakamiyordum heral bundan sonra incelemeye baslarim
dikisleri alirken bile bakamadim doktorum sen cok büyük amaliyatan ciktin amaliyata yatarken bundan cesaretliydin simdi bakmiya korkuyorsun dedi

korkunun ecele faydası yok bak dikişlere artık düzelmiştir merak etme

slm jelesec nasılsın canım giremedim ne zamandır çok özledim sizleri eeee sen ne zaman ameliyat oluyorsun canım.....bu arada sen ne oldun böyle pro üye falan

slm jelesec nasılsın canım giremedim ne zamandır çok özledim sizleri eeee sen ne zaman ameliyat oluyorsun canım.....bu arada sen ne oldun böyle pro üye falan

hoşgeldin aynurum:3: bizlerde seni özledik...3.tane ufaklık olunca vakit bulamaman normal canım; hava katsın diye prolu oldum dermişim :1:indirimleri var 10.dakika beklemiyorsun vs, bayramdan sonra canım Allah nasip ederse hersene 1.estetiğim var bu son olur inşallah.Sen nasılsın iyimi sin izlere alıştı mı gözün artık

Son düzenleme:
iyiyim canım bende alıştım buralara napalım mecburen alışıyoruz gittigimiz yere

Aynuröz
Slm keyifler nasıl.Facede gördüm senin üçüzleri çok tatlılar yaa Allah sanada sabır ve kolaylık versin tabi 4 adamla uğraşmak kolay değil.

Son düzenleme:
ben de karın germe adayıyım 3 sezaryandan sarkmış göbeğim var.ama önce bi 14 kılo vermem lazım.oktor öyle dedi.kızlar birşey soracam.bir güzellikm merkezinde bana karnboksiterapinin sarkmaya iyi geldiğini karın germe yerine bunu yaptırmamı söyledi.tabi inanmadım ama yinede size sorayım dedim.sizler karın germe yaptırmadan önce böyle yöntemler denediniz mi?

O kadar doktora gittim hiç birinden bu yöntemi duymadım.Şimdi internetten baktım.Fazlalık deri nasıl gerginleşir onu anlamadım yalnız.Selülit içinde uygulanıyormuş diye okuyunca bir durdum.Bunca insan selülitli faydası olsa kullanırlardı,hele sanatçılar.İyice araştırın bence.

ben de karın germe adayıyım 3 sezaryandan sarkmış göbeğim var.ama önce bi 14 kılo vermem lazım.oktor öyle dedi.kızlar birşey soracam.bir güzellikm merkezinde bana karnboksiterapinin sarkmaya iyi geldiğini karın germe yerine bunu yaptırmamı söyledi.tabi inanmadım ama yinede size sorayım dedim.sizler karın germe yaptırmadan önce böyle yöntemler denediniz mi?

hiç inanma derim ben o merkezlere karnım için verdiyim paralarla heryerimi baştan yaptırmıştım para tuzagından başka bişe deyil.

Selam kızlar, ben Sedef. Sportif Eğitim Uzmanı olarak çalışıyorum, şöyle bi durum var. Ben zamanında 30 kg kadar 3 ayda malesef bilinçsiz diyetle ( ergenlik dönemimde 17 yas ) verdim. Sonra profesyonel spor yasamıma ünv'e Besyo'ya hazırlanırken basladım, cok aktif bir spor hayatım olmasına karsın, karnımdaki deri gevşek, kaslarım cok sıkı. Ancak baklavalarım malesef gevsek derimden dolayı belli bile olmuyor.
Forum tam 700 küsür sayfa hemen hemen cogu gönderiyi okudum. Arkadaslar ben bu ameliyatı olmak istiyorum ancak acaba aktif spor yaşamıma ne zaman dönebilirim? Bi de kızlar neden fiyat hakkında kimse bir şey söylemiyor? Tabii doktor gerekli görür mü bilmem ama bana lazım olan sadece total karın germe. + Lipo ya gerek oldugunu sanmıyorum, çünkü atletik bir vucudum var.
Her neyse, sadece total karın germe ne kadar olur? devlet hastanesinde mi olmalıyım yoksa özel de mi? Bu arada Eskişehirde yaşıyorum. Sizce ortalama fiyat nedir kızlar siz kaça oldunuz?

Selam kızlar, ben Sedef. Sportif Eğitim Uzmanı olarak çalışıyorum, şöyle bi durum var. Ben zamanında 30 kg kadar 3 ayda malesef bilinçsiz diyetle ( ergenlik dönemimde 17 yas ) verdim. Sonra profesyonel spor yasamıma ünv'e Besyo'ya hazırlanırken basladım, cok aktif bir spor hayatım olmasına karsın, karnımdaki deri gevşek, kaslarım cok sıkı. Ancak baklavalarım malesef gevsek derimden dolayı belli bile olmuyor.
Forum tam 700 küsür sayfa hemen hemen cogu gönderiyi okudum. Arkadaslar ben bu ameliyatı olmak istiyorum ancak acaba aktif spor yaşamıma ne zaman dönebilirim? Bi de kızlar neden fiyat hakkında kimse bir şey söylemiyor? Tabii doktor gerekli görür mü bilmem ama bana lazım olan sadece total karın germe. + Lipo ya gerek oldugunu sanmıyorum, çünkü atletik bir vucudum var.
Her neyse, sadece total karın germe ne kadar olur? devlet hastanesinde mi olmalıyım yoksa özel de mi? Bu arada Eskişehirde yaşıyorum. Sizce ortalama fiyat nedir kızlar siz kaça oldunuz?

Fiyat her ameliyata göre değiştiği için doktorlardan almanız daha doğru.Kimi mini karın germe,kimi tam karın germe,kiminde lipo var kiminde ben,yağ olayıda var tabi.Kiminde az kiminde çok.Doğal olarak yapılan işlemlere göre ameliyat saati kısa veya uzun oluyor.Bende lipoya gerek yok diyordum doktorum sadece karın alınırsa bazı yerler göze batar lipo olmanızı tavsiye ederim demişti mesela.Bana göre mini karın germe yeterliydi ama tam germe oldu.Doktorunuza danışmanız,gidemiyorsanız ön bilgi için resim göndermeniz ortalama fiyat almanız daha mantıklı.
Devlet veya özel buna siz karar vereceksiniz.En önemlisi doktorun yaptığı ameliyatı yani canlı hastasını görmeniz.Doktorunuz kafanızda soru işareti bırakmamalı ve güven vermeli.Deneyimli olmalı.
Doğum yaptınız mı? Yapmayı düşünüyorsanız doğum sonrası yaptırmanızı tavsiye ederim.İnşallah istediğiniz vücuda kavuşur ve deneyimleinizi bizim gibi paylaşırsınız.

Fiyat her ameliyata göre değiştiği için doktorlardan almanız daha doğru.Kimi mini karın germe,kimi tam karın germe,kiminde lipo var kiminde ben,yağ olayıda var tabi.Kiminde az kiminde çok.Doğal olarak yapılan işlemlere göre ameliyat saati kısa veya uzun oluyor.Bende lipoya gerek yok diyordum doktorum sadece karın alınırsa bazı yerler göze batar lipo olmanızı tavsiye ederim demişti mesela.Bana göre mini karın germe yeterliydi ama tam germe oldu.Doktorunuza danışmanız,gidemiyorsanız ön bilgi için resim göndermeniz ortalama fiyat almanız daha mantıklı.
Devlet veya özel buna siz karar vereceksiniz.En önemlisi doktorun yaptığı ameliyatı yani canlı hastasını görmeniz.Doktorunuz kafanızda soru işareti bırakmamalı ve güven vermeli.Deneyimli olmalı.
Doğum yaptınız mı? Yapmayı düşünüyorsanız doğum sonrası yaptırmanızı tavsiye ederim.İnşallah istediğiniz vücuda kavuşur ve deneyimleinizi bizim gibi paylaşırsınız.

Bende yağ oranı cok az. Vucut yağ oranım %8 mesela üst karnımda mide kısmında(göğüs altı) baklava dilimlerim var, alt karnımı gerdiğimde baklavalarım orada gözüküyorlar. Doğum yapmadım ve yapmayı asla düşünmüyorum.
Şöyle söylilyeyim o halde, tam karın germe ve küçük lipo olayı size ne kadara mal oldu? Ben eskişehirde yaşıyorum. Ankara'da olsam daha iyi olabilir belki ancak daha sonrası kontroller vs. çok masraf olur kaldı ki doktorumun hemen yanı basımda olmasını isterim. Sonuc olarak eskişehirde olmayı planlıyorum. Siz bu ameliyatı ne kadara oldunuz? Bunun elbet bir ortalaması wardır. Tesekkür ediyorum. Sağlıklı ve estetik günler diliyorum.

Bende yağ oranı cok az. Vucut yağ oranım %8 mesela üst karnımda mide kısmında(göğüs altı) baklava dilimlerim var, alt karnımı gerdiğimde baklavalarım orada gözüküyorlar. Doğum yapmadım ve yapmayı asla düşünmüyorum.
Şöyle söylilyeyim o halde, tam karın germe ve küçük lipo olayı size ne kadara mal oldu? Ben eskişehirde yaşıyorum. Ankara'da olsam daha iyi olabilir belki ancak daha sonrası kontroller vs. çok masraf olur kaldı ki doktorumun hemen yanı basımda olmasını isterim. Sonuc olarak eskişehirde olmayı planlıyorum. Siz bu ameliyatı ne kadara oldunuz? Bunun elbet bir ortalaması wardır. Tesekkür ediyorum. Sağlıklı ve estetik günler diliyorum.

Daha öncede yazdım arkadaşım ameliyattan ameliyata fark ediyor.Ortalama diye bir şey de yok inanın.Doktoruna görede değişiyor.Tanınmış ünlü doktorların verdiği fiyatlar uçuk rakamlar.O yüzden ortalamada aramayın bence.Burda kimse şu fiyat bu fiyat diyeceğini sanmam.Bence fiyattan önce doktor arayışına girin önce.Kafanıza yatan güveninizi kazanan doktor uygun doktordur.Eminim istanbul,eskişehir arasında bile fark vardır.

Daha öncede yazdım arkadaşım ameliyattan ameliyata fark ediyor.Ortalama diye bir şey de yok inanın.Doktoruna görede değişiyor.Tanınmış ünlü doktorların verdiği fiyatlar uçuk rakamlar.O yüzden ortalamada aramayın bence.Burda kimse şu fiyat bu fiyat diyeceğini sanmam.Bence fiyattan önce doktor arayışına girin önce.Kafanıza yatan güveninizi kazanan doktor uygun doktordur.Eminim istanbul,eskişehir arasında bile fark vardır.

Anlıyorum canım ama mesela sen ne kadara oldun bunu yazabilirsen sevinirim.

Anlıyorum canım ama mesela sen ne kadara oldun bunu yazabilirsen sevinirim.

İllada fiyat diyorsan sana şöyle söyliyim ben doktor araştırması yaparken sadece karın olarak sorduğumda devlet hastanesi 2-2,5 bin,özel doktorlar 5000 le 12500 lira fiyat verdiler.Bundan 7 ay önce.İçlerinden bir tek Ercan beyin konuşması,muaynesi,kendine güveni,işine verdiği önemi bana güven verdi.Onunlada sadece karın değil lipoda dahil farklı ameliyatlar içinde konuşup fiyat anlaşması yaptım.İyiki de yapmışım yaşadıkça paracı olmadığını insan olduğunu da öğrendim.Daha öncede yazdım paradan önce doktorunuzu araştırın.Canlı hastalarını bulun görün parayı ikinci plana atın.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Back