• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

karın seni germesin bebeğim....

onu zaten Ercan bey gerecek:1::1:

doktor mu gerecek yoksa bu kaynana beni mi sinirden gerecek bilemiyorum bacım :1:
ameliyatı kasım ayında oldum .yanlarda kulaklar var mide desen olduğu gibi çıkıyor ortada.. doktora gösterdim.....ha ben bu kulakları düzeltirim ama mide kısmına gelince lipo için para alırım demez mii.. kızlar karın germede mide lipo içinde değil mi... hem tekrar ameliyat masasına yat hem de para öde ... şu an doktor adı söyleyemem çünkü tekrar bir düzeltme yaparsa iyi yapsın diye çünkü onların da KK yı takip ettiklerini biliyorum... karın germe olur da mide öylemi bırakılır.. ameliyat öncesi öyle söylememişti ben midemdende rahatsız olduğumu söylemiştim .. onu da hallederiz demişti şimdi parayı öde yaptır.... çektiğim acılar ahhhhh.....

çok geçmiş olsun, bu sonucu yaşamanıza neden olan doktorunuz neden siz üste düzeltme parası verecekmişsiniz ben anlamıyorum? siz doktorunuzun madem burayı takip ettiğini biliyorsun ben üyeyim oradaki arkadaşlar sordum kimse düzeltme parası vermemiş de, ben sizin yarinizde olsam tek kuruş ödemem ağzıma geleni de sayarım

Son düzenleme:
Annem yaptırdı 15 ay evvel, hala midesi dışarıda, sadece karın çatlakları gitti, gergin ve büyük bi karnı var artık.. kilosunu vermiş olanlar için uygun bi ameliyat olduğunu düşünüyorum.

Annem yaptırdı 15 ay evvel, hala midesi dışarıda, sadece karın çatlakları gitti, gergin ve büyük bi karnı var artık.. kilosunu vermiş olanlar için uygun bi ameliyat olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum kilo verildikten sonra yapılması gereken ameliyat.Kilo verme ve hemen incelme gibi düşünüyor bir çok kişi.Aslında kilo verildikten sonra kalan deri daha sağlıklı toparlanıyor ve vücut fit görünüyor.Çatlaklar yeterli deri olduğu zaman gidiyor.Yeterli deri olmayınca çatlaklarda gitmiyor maalesef.Keşke anneniz kilo verdikten sonra girseydi ameliyata.

ameliyatı kasım ayında oldum .yanlarda kulaklar var mide desen olduğu gibi çıkıyor ortada.. doktora gösterdim.....ha ben bu kulakları düzeltirim ama mide kısmına gelince lipo için para alırım demez mii.. kızlar karın germede mide lipo içinde değil mi... hem tekrar ameliyat masasına yat hem de para öde ... şu an doktor adı söyleyemem çünkü tekrar bir düzeltme yaparsa iyi yapsın diye çünkü onların da KK yı takip ettiklerini biliyorum... karın germe olur da mide öylemi bırakılır.. ameliyat öncesi öyle söylememişti ben midemdende rahatsız olduğumu söylemiştim .. onu da hallederiz demişti şimdi parayı öde yaptır.... çektiğim acılar ahhhhh.....

Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.Ne umutlarla oluyoruz ameliyatları.Korkuyu, heyecanı en önemlisi riskleri göze alıp giriyoruz.Sonuç böyle olmamalı.Doktorunuz vücut şeklinize göre yapılması gerekenler size anlatmalı.Yaptırıp yaptırmama kararı sizin ancak.Ben karın gidince vücudum orantılı olacak diye düşünüyordum.Başka bir yerimden şikayetim yoktu.Ercan bey muayne sonunda yapılması gerekenleri anlattı.

Sırt bölgemden ve yanlardan lazer lipo yapılması gerektiğini söyledi.Doğrusu benim gözüme batan,beni rahatsız eden hiç bir şey yoktu.Sadece karın alınırsa bu bölgelerin öne çıkacağını ve orantı olayının olmayacağını söyledi.Şekil olarak tarif etti.Göbek deliğimle ilgili bir terim kullandı hatırlamıyorum onunda düzeltilmesi gerektiğini söyledi.Ne gerekiyorsa yapın sonuçta ben doktor değilim sonrasını bilemem vücut burda dedim.

Ameliyat olalı 6 ay oldu.Şimdi daha iyi anlıyorum ve iyiki yaptırmışım.Sonrasında gidip göze batan yerleri gösterirdim oda bana ben demiştim derdi herhalde. :43:
Doktor çok önemli yapılabilecekleri ve en önemlisi yapabiliyorsa açıklık getirmeli neyin ne olacağını detayları açıklamalı.Ben doktorların konuşmalarına çok dikkat ediyorum. 4 doktorla görüştüm.Her yapabilirim diyen güven vermiyor.Mesela doktoru dinlerken ilk ne kadar ukela sonra adam işini önemsiyor sonra adam kendine güveniyor derken benim güvenimide kazandığını anladım.Düşünceden düşünceye geçirdi anlatırken.Diğer doktorlara karar verince ararım demiştim.Ercan beye ne zaman müsaitsiniz diye sordum.Bir kez muayne ikinci ameliyat günü görüştüm doktorumla düşünün artık.

Bunları neden yazdım anlatıma bakın,nasıl muayne ediyor izleyin ve size güven veriyorsa yaptırın arkadaşım.Kafanızı bulandırmak istemiyorum ama sitede bir arkadaşın ameliyatını gördük.İkinci ameliyatı yine aynı doktora oldu durum dahada vahimdi.Amacım sizi korkutmak değil tekrar aynı doktora güveniniz varmı ona bakın.
Olacak olan arkadaşlarda dikkat etsinler yazdıklarıma.Hep yazarım yine yazayım.Doktorunuza karar verirken ameliyat olmuş hastalarını görün mutlaka.Doktorun tekniğini anlamış olursunuz.Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

bende ankaradayım keşke dr adını paylaşsan ona göre önlem alırdım şimdi hep insanın içinde bir şüphe.....

Ah ah bu yazıyı okuyunca doktor araştırma evrem aklıma geldi.En zor süreç gerçekten.İnanın ameliyat olmak doktor bulmaktan daha kolay geldi bana.Sitelerde hatim indirdimDoktor listeleri yapmış tek tek silmiş dört doktor ismiyle kalmıştım.Allah kolaylık versin.Allah iyilerle karşılaştırsın.Arkadaşa yazdığım yorumu oku karar verirken belki yardımcı olur yazdıklarım sanada.

Ah ah bu yazıyı okuyunca doktor araştırma evrem aklıma geldi.En zor süreç gerçekten.İnanın ameliyat olmak doktor bulmaktan daha kolay geldi bana.Sitelerde hatim indirdimDoktor listeleri yapmış tek tek silmiş dört doktor ismiyle kalmıştım.Allah kolaylık versin.Allah iyilerle karşılaştırsın.Arkadaşa yazdığım yorumu oku karar verirken belki yardımcı olur yazdıklarım sanada.

Ben Toprak yardımın için teşekkürler yorumlarını takip ediyorum

Sevgili arkadaşlar gerilmiş karın kervanına arkadaşımız Lemontree de katıldı.Hoşgeldi aramıza:)

Kendisini ziyarete gittim bu akşamüstü.Çok iyi görünüyordu.Hatta acaba ameliyat olmadı da beni mi kandırıyor düşüncesiyle yanına sokulup usulca bakıverdim ameliyat yerine:)) Maşallah diyelim kendisine:nazar::nazar::nazar: İnşallah güzel iyileşme süreci yaşar sevgili Lemontree.

Bu arada bir oğlu var. Maşallah ona da, çok şeker:nazar:

Tatlım en kısa sürede senin güzel haberlerini bekliyoruz.Sevgiyle kal.

Not:Elimde olmayan sebeplerle canlı yayınımı geç yayınladım.Özür :(

Sevgili arkadaşlar gerilmiş karın kervanına arkadaşımız Lemontree de katıldı.Hoşgeldi aramıza:)

Kendisini ziyarete gittim bu akşamüstü.Çok iyi görünüyordu.Hatta acaba ameliyat olmadı da beni mi kandırıyor düşüncesiyle yanına sokulup usulca bakıverdim ameliyat yerine:)) Maşallah diyelim kendisine:nazar::nazar::nazar: İnşallah güzel iyileşme süreci yaşar sevgili Lemontree.

bir daha aksaklık olmasın lütfen:19: canlı yayın senin işin evin hastanenin dibinde ; akşam kayın valideyi bıraktık kadıköye kaynı ma orada oturuyorlar araba da tüm aile var ben benim kocaya dedim arabayı çek memoriale çok değil 10.dakika bilemedin 15.dakika uğrayabildim lemon demiş artık gelmez diye amma uğradım iyiki uğramışım çok çok iyiydi ya ben artık tırsmıyom 2 saat sonra iyi hissediyorsun bu ameliyatda

benden kocaman maşallah:nazar:geceyi tek geçirecekti o kadar iyiydi helal olsun

bak unuttum bakmış karnına ben bakamadım vakit yok diye çok beğendim dedi kontrole geldiğinde haberleşeceğiz tazeyken dikiş izi nasıl çok merak ediyorum

Son düzenleme:
bir daha aksaklık olmasın lütfen:19: akşam kayın valideyi bıraktık kadıköye kaynı ma orada oturuyorlar araba da tüm aile var ben benim kocaya dedim arabayı çek memoriale çok değil 10.dakika bilemedin 15.dakika uğrayabildim lemon demiş artık gelmez diye amma uğradım iyiki uğramışım çok çok iyiydi ya ben artık tırsmıyom 2 saat sonra iyi hissediyorsun bu ameliyatda

benden kocaman maşallah:nazar:geceyi tek geçirecekti o kadar iyiydi helal olsun

bak unuttum bakmış karnına ben bakamadım vakit yok diye çok beğendim dedi kontrole geldiğinde haberleşeceğiz tazeyken dikiş izi nasıl çok merak ediyorum

Ne kadar güzel konuşuyor di mi Jelesec? Çok tatlı Lemon umuz:16:

Ne kadar güzel konuşuyor di mi Jelesec? Çok tatlı Lemon umuz:16:

benim kadar tatlı olmasa da idare eder dermişim:9: evet ya çok eskiden arkadaş gibi hissediyorum görünce :29: lemoncum iyi olduğunda yaz durumunu seni merakla takip ediyorum:34: darısı başıma aksilik çıkmaz ise benim canlı yayını okursunuz burada

Son düzenleme:
valla siz olmasanız haberleri kimden alıcaz kızlar ;) demek adasım lemontree de ameliyat oldu oleyyyy sonunda o da bize katıldı. kendısını çok çok tebrık ederım ve bıran önce iyileşmesını dılerımmm...
lemontreecım çok geçmiş olsun, hemen kalk ve yazmaya basla, nasıldı, neler yasadın, şuan nasılsın..
haberlerını beklıyoruz dört gözle...:nazar::nazar::nazar:

ay gecmis olsun lemontrree ne güzel insanin kendine bakmasi :nazar::nazar:
kizlar artik buraya karni gerilmisler sohbet alani acilmasi sart oldu:1::1:

valla siz olmasanız haberleri kimden alıcaz kızlar ;) demek adasım lemontree de ameliyat oldu oleyyyy sonunda o da bize katıldı. kendısını çok çok tebrık ederım ve bıran önce iyileşmesını dılerımmm...
lemontreecım çok geçmiş olsun, hemen kalk ve yazmaya basla, nasıldı, neler yasadın, şuan nasılsın..
haberlerını beklıyoruz dört gözle...:nazar::nazar::nazar:

sende burada olsaydın keşke adaşını görürdün çok iyiydi maşallah tekrar:nazar: sende senin oradan Zühtü beyden canlı yayın yap:9:aynen iyileşsin yazsın bakalım nasıl bir duygu mutlu mı pişman mı?
ay gecmis olsun lemontrree ne güzel insanin kendine bakmasi :nazar::nazar:
kizlar artik buraya karni gerilmisler sohbet alani acilmasi sart oldu:1::1:

karın gerilimişler topiği hıım iyi fikir ya gelin bizim geyiğe orada her telden çalıyoruz :24:karın, meme, koca,k.nana vs bekleriz :29:

Back