• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ameliyatım bayramdan sonraya ertelendi !!!!!! hem biz çok üzülürüz öle bi topik açarsanız gerilmemişler olaraktan :(

selam kIzlar,
nasIl lemontree amel. iyi gecmismi? merak ettim. Hersey yolundamI?

Ada cım merhaba.Ben dün ziyaretine gittim akşamüstü 5 sularında.Jelesec de gece gitmiş yanına.Durumu çok iyiydi.Gülücükler dağıtıyordu etrafa:) 1 hafta burda akrabalarının yanında kalacaklar.Haftaya Döneceklermiş.

ada cım merhaba.ben dün ziyaretine gittim akşamüstü 5 sularında.jelesec de gece gitmiş yanına.durumu çok iyiydi.gülücükler dağıtıyordu etrafa:) 1 hafta burda akrabalarının yanında kalacaklar.haftaya döneceklermiş.
çok iyiydi çok maşallah korkularım azaldı
ya valla sen yazma jelesec yaa.dayanamıyorum karın dikişlerim patlayacak gülmekten:1:

allahım neydi günahım :5: Yazılarıma nazar değdi minicik kaldılar

çok iyiydi çok maşallah korkularım azaldı

allahım neydi günahım :5: Yazılarıma nazar değdi minicik kaldılar

Eeee işte allahın tokadı yok.Neyse sanki bu yazılar da geyik muhabbetine dönüyor kaç göç Jelesec.Biri hemen bizi ispiyonlar.Kurufasulye hikayesine dönmesin.

Eeee işte allahın tokadı yok.Neyse sanki bu yazılar da geyik muhabbetine dönüyor kaç göç Jelesec.Biri hemen bizi ispiyonlar.Kurufasulye hikayesine dönmesin.
YAZ BURAYA LİNKİ BACIM ORAYA GELSİN MİLLET
niye böyle kücüldün arkadasIm?

SORMA ANLAMADIM PRO KART ALDIM BÖYLE OLDUM...

KAZEN VE MUNE NE OLUR DÜZELTİN YAZI KAREKTERLERİMİ :kkk:

Ada cım merhaba.Ben dün ziyaretine gittim akşamüstü 5 sularında.Jelesec de gece gitmiş yanına.Durumu çok iyiydi.Gülücükler dağıtıyordu etrafa:) 1 hafta burda akrabalarının yanında kalacaklar.Haftaya Döneceklermiş.

Jelesec arkadasIm ahh ancak gecemi cIkabilmis, tabi anladIm zor durumlar:)) Hadi LemonIn adIna sevindim ona buradan cok gecmis oldun diyorum...

Back