Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım nlglpd aradı mı? Geliyormusun ? Alo de uygun olunca:102:
Görüştükten sonra yazıyı okuyorum.Buda bişey dimi ama.Yazıların çok küçük değiştir canım.
ya baksana şimdi nasıl yazı yine küçük mü?
selam kızlar,
nasıl lemontree amel. Iyi gecmismi? Merak ettim. Hersey yolundamı?
selam kIzlar,
nasIl lemontree amel. iyi gecmismi? merak ettim. Hersey yolundamI?
adacım canım benim naber?
ameliyatım bayramdan sonraya ertelendi !!!!!! hem biz çok üzülürüz öle bi topik açarsanız gerilmemişler olaraktan
çok iyiydi çok maşallah korkularım azaldıada cım merhaba.ben dün ziyaretine gittim akşamüstü 5 sularında.jelesec de gece gitmiş yanına.durumu çok iyiydi.gülücükler dağıtıyordu etrafa:) 1 hafta burda akrabalarının yanında kalacaklar.haftaya döneceklermiş.
ya valla sen yazma jelesec yaa.dayanamıyorum karın dikişlerim patlayacak gülmekten
yaa ben bu kadar yorum yazıyorum hala neden gül üm? Hem de 2 kalp((
çok iyiydi çok maşallah korkularım azaldı
allahım neydi günahım Yazılarıma nazar değdi minicik kaldılar
al bir kalp de benden sana
niye böyle kücüldün arkadasIm?
YAZ BURAYA LİNKİ BACIM ORAYA GELSİN MİLLETEeee işte allahın tokadı yok.Neyse sanki bu yazılar da geyik muhabbetine dönüyor kaç göç Jelesec.Biri hemen bizi ispiyonlar.Kurufasulye hikayesine dönmesin.
niye böyle kücüldün arkadasIm?
Ada cım merhaba.Ben dün ziyaretine gittim akşamüstü 5 sularında.Jelesec de gece gitmiş yanına.Durumu çok iyiydi.Gülücükler dağıtıyordu etrafa:) 1 hafta burda akrabalarının yanında kalacaklar.Haftaya Döneceklermiş.
sen bilmiyosun tabii.jelesec ameliyat oldu.doktor yanlışlıkla jelesec in her yerini küçülttü.durum ortada...
jelesec arkadasım ahh ancak gecemi cıkabilmis, tabi anladım zor durumlar:)) hadi lemonın adına sevindim ona buradan cok gecmis oldun diyorum...