sen olmadın mı ameliyatını ne zamandı??? arkadaşları karıştırıyorum bazen:44:
beria,rengarenk nerelerdesiniz?? durumunuz nasıl izler silikleşti mi???? izmirliler ses verin
korse nasıl nomal korsemi medikalmi yani özel bi korsemi alelade bildiğimiz korsemi arkadaşlar
bu korseyi merak ettim medikal korsemi yoksa bildiğimiz korsemi arkadaşlar :)
mutluyum heyecanlıyım korkuyorum karmakarışık duygular dua edin arkadaşlar
şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun sürecinizi takipteyim paylaşın lütfen ileri tarihler için bende hazırlık aşamasındayım sürekli bu topiği takipteyim....
selam minik kuzum senle daha önceden yazışmıştık; ara ara giriyorsun sende benim gibi tırsanlardansın galiba
lipo yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım ameliyat olan arkadaşlar hangisini öneriyorsunuz :)
Doktorun gerekli gördüyse yaptır bence.Lazer lipo yapıldı bana iyiki yapmış ameliyat sonrası vücut daha güzel ve orantılı oluyor.Zaten ameliyat için yatıyoruz o masaya ne yapılabilecekse yapın dedim Ercan beye.Vücudun orantı olayını biliyorlar ona göre yapıyorlar.Ameliyat sonrası zorlamıyor insanı hepsi bir gelip geçiyor.Burda yaptıran bir çok arkadaşımız var lazer lipo.
merhaba jelesec.emin olabilirsin tırlattığıma.her zayıfsın diyene ama karnım buruşuk diyorum.biraz ısrar etseler açıp gösterecem bakın bakın benim karnım böyle bakıııın sündürüyorsunuz sünüyor nasıl da esnek diyesim geliyor.insan yaklaşık her gün düşünür mü ameliyatlı halini yaa.işte ben öyleyim.bakalım kısmet aah ah.sen nasılsın ne alemdesin
ya ben tırlattın mı demedim sende benim gibi tırstın mı ameliyatdan dedimben tecrübe kazandım estetik ameliyatında ama karın ne bileyim biraz beni geriyor:18: senin sadece esnek canım benim hem kilo var hemde sarkmış deri şart bana ameliyat bayram sonrası inşallah aksilik çıkmazsa olacağım hadi sende arkamdan gel
olsun fark etmez hem tırlatıyorum arada zaten hem de tırsıyorum ama ne tırsma.hayal gibi bana göre ya.ben asansöre binemiyorum ki nasıl narkoz alacağııııımm.ne alaka deme ben alaka kuruyorum Allah yardımcın olsun.iyi geçer inşallah seninki.utanıyorum eşimden karnımı görecek diye kısmet inşallah bir gün de ben de olurum
merhaba arkadaslar, nasilsiniz bakalim?
limoncum, hosgeldin ve gecmis olsun. nasil gecti tatilin? diyetisyenle ilgili yazdiklarin cok ilginc. bu carsamba mi gidiyorsun?
adacim: ameliyat olduktan sonra kesin bulusalim derim. simdiden merak etmeye basladim bile
seyda_66: hadi gecmis olsun canim. oh, sen kurtuldun, darisi basima.
sea75: merhaba sea, kim doktorun? anlayamadim...
limon diyetisyen dedide... ben hergün bir magnum dondurmasi götürüyorum.. sonuc güzel olmazsa hergün aglarim herhalde. biraz bogazimi tutsam aslinda hic böyle seyler düsünmem.. ÜC HAFTA KALDI!!!!
canım bu işe niyet ettiysen inan gerisi geliyor, evlenen kız misali hem ağlarım hemde giderim olayı bak bana tırsa tırsa gidiyorumbenim koca bıktı benim ameliyatlara para yetiştirmekten böyle güzel karnın diyor yalan tabi kim inanır? kadir inanır aman utanma canım biz çocuk doğurduk olacak o kadar ah erkekler doğursa da görseler anlasalar halimizi
ayy hadi hayırlısı heycanlandım şimdi.başka ne yaptırdın sen.ne zamandır takip edemedim ben forumu.malum 3 bebe var bende.bırakmıyorlar peşimi.kime ameliyat olucan.ben bir doktor gördüm Celalettin Sever diye.en iyi hekim de 1.seçilmişti br ara ama kimse ona olmamış herhalde burda.ya bu ameliyatın spinali yok muymuş bu arada
aşkolsun sen beni nasıl unutursun bak çok geçmişte yazışmıştık meme küçültme ve karın ameliyatı olacakken son anda karından vazğeçmiştim...bacak ameliyatı lazer lipo oldum,şimdi karın inşallah...anam kim bu doktor ne dalında 1.inci nerede??? gördün mü ameliyat olanı hiç canlı izi sonucu nasıl?
yok canım unuttum demiyorum seni bilmez miyim.sadece ameliyatlarını karıştırdım sanırım .bu doktora ben de eniyihekim.com da gördüm.facebook sayfalarında her ay oylama yapılıyormuş bazı doktorlar 1. oluyor işte.bu doktor da 1. olmuştu estetikte.sonra araştırdım anam ne hayranı varmış ne bileyim ben.ama hastasını görmedim nerde bende o şaaans
ya ben tırlattın mı demedim sende benim gibi tırstın mı ameliyatdan dedimben tecrübe kazandım estetik ameliyatında ama karın ne bileyim biraz beni geriyor:18: senin sadece esnek canım benim hem kilo var hemde sarkmış deri şart bana ameliyat bayram sonrası inşallah aksilik çıkmazsa olacağım hadi sende arkamdan gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?