Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

korse nasıl nomal korsemi medikalmi yani özel bi korsemi alelade bildiğimiz korsemi arkadaşlar

benimki medikal korse ilk 3 gün ayri korse taktilar oda medikaldi sonrasi verdikleri daha rahat bir korse oda medikal sradan korse olmaz herall

Son düzenleme:
bu korseyi merak ettim medikal korsemi yoksa bildiğimiz korsemi arkadaşlar :)

Medikal korse canım.Ameliyattan sonra takıyor doktorlar.Ben ayıldığımda korse takılıydı.5 gün hiç çıkarma dedi Ercan bey.5. gün yıkamak için çıkardım.Zor durdum korsesiz kendimi boşlukta hissettim.Normal korse kullanılmaz zordur gece gündüz üstünde durması.Medikal korseler rahat seni bunaltmıyor ve etini sıkmıyor.Dokuma farklılığı.

mutluyum heyecanlıyım korkuyorum karmakarışık duygular dua edin arkadaşlar

şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun sürecinizi takipteyim paylaşın lütfen ileri tarihler için bende hazırlık aşamasındayım sürekli bu topiği takipteyim....

ameliyat öncesi ve sonrası fotoları paylaşmak isitiyorum ancak beceremiyorum fotoları göremiyorum bakalım deneyeceğim :)
şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun sürecinizi takipteyim paylaşın lütfen ileri tarihler için bende hazırlık aşamasındayım sürekli bu topiği takipteyim....

selam minik kuzum senle daha önceden yazışmıştık; ara ara giriyorsun sende benim gibi tırsanlardansın galiba

merhaba jelesec.emin olabilirsin tırlattığıma.her zayıfsın diyene ama karnım buruşuk diyorum.biraz ısrar etseler açıp gösterecem bakın bakın benim karnım böyle bakıııın sündürüyorsunuz sünüyor nasıl da esnek diyesim geliyor.insan yaklaşık her gün düşünür mü ameliyatlı halini yaa.işte ben öyleyim.bakalım kısmet aah ah.sen nasılsın ne alemdesin

lipo yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım ameliyat olan arkadaşlar hangisini öneriyorsunuz :)

Doktorun gerekli gördüyse yaptır bence.Lazer lipo yapıldı bana iyiki yapmış ameliyat sonrası vücut daha güzel ve orantılı oluyor.Zaten ameliyat için yatıyoruz o masaya ne yapılabilecekse yapın dedim Ercan beye.Vücudun orantı olayını biliyorlar ona göre yapıyorlar.Ameliyat sonrası zorlamıyor insanı hepsi bir gelip geçiyor.Burda yaptıran bir çok arkadaşımız var lazer lipo.

ewet dr lipo byapalım güzel olsun dedi

ya ben tırlattın mı demedim sende benim gibi tırstın mı ameliyatdan dedim ben tecrübe kazandım estetik ameliyatında ama karın ne bileyim biraz beni geriyor:18: senin sadece esnek canım benim hem kilo var hemde sarkmış deri şart bana ameliyat bayram sonrası inşallah aksilik çıkmazsa olacağım hadi sende arkamdan gel

olsun fark etmez hem tırlatıyorum arada zaten hem de tırsıyorum ama ne tırsma.hayal gibi bana göre ya.ben asansöre binemiyorum ki nasıl narkoz alacağııııımm.ne alaka deme ben alaka kuruyorumAllah yardımcın olsun.iyi geçer inşallah seninki.utanıyorum eşimden karnımı görecek diyekısmet inşallah bir gün de ben de olurum

canım bu işe niyet ettiysen inan gerisi geliyor, evlenen kız misali hem ağlarım hemde giderim olayı bak bana tırsa tırsa gidiyorum benim koca bıktı benim ameliyatlara para yetiştirmekten böyle güzel karnın diyor yalan tabi kim inanır? kadir inanır aman utanma canım biz çocuk doğurduk olacak o kadar ah erkekler doğursa da görseler anlasalar halimizi

lemontreee ; canım geldin mi ülkeye?? güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla atlat inşallah

ayy hadi hayırlısı heycanlandım şimdi.başka ne yaptırdın sen.ne zamandır takip edemedim ben forumu.malum 3 bebe var bende.bırakmıyorlar peşimi.kime ameliyat olucan.ben bir doktor gördüm Celalettin Sever diye.en iyi hekim de 1.seçilmişti br ara ama kimse ona olmamış herhalde burda.ya bu ameliyatın spinali yok muymuş bu arada

aşkolsun sen beni nasıl unutursun bak çok geçmişte yazışmıştık meme küçültme ve karın ameliyatı olacakken son anda karından vazğeçmiştim...bacak ameliyatı lazer lipo oldum,şimdi karın inşallah...anam kim bu doktor ne dalında 1.inci nerede??? gördün mü ameliyat olanı hiç canlı izi sonucu nasıl?

yok canım unuttum demiyorum seni bilmez miyim.sadece ameliyatlarını karıştırdım sanırım .bu doktora ben de eniyihekim.com da gördüm.facebook sayfalarında her ay oylama yapılıyormuş bazı doktorlar 1. oluyor işte.bu doktor da 1. olmuştu estetikte.sonra araştırdım anam ne hayranı varmış ne bileyim ben.ama hastasını görmedim nerde bende o şaaans

hım anladım; araştır bakalım ama canlı örnek görebiliyorsan gör dikişi tekniğini görmüş olursun en azından...dur bakayım bi nette kimmiş doktorun

karın seni germesin bebeğim....

onu zaten Ercan bey gerecek

ameliyatı kasım ayında oldum .yanlarda kulaklar var mide desen olduğu gibi çıkıyor ortada.. doktora gösterdim.....ha ben bu kulakları düzeltirim ama mide kısmına gelince lipo için para alırım demez mii.. kızlar karın germede mide lipo içinde değil mi... hem tekrar ameliyat masasına yat hem de para öde ... şu an doktor adı söyleyemem çünkü tekrar bir düzeltme yaparsa iyi yapsın diye çünkü onların da KK yı takip ettiklerini biliyorum... karın germe olur da mide öylemi bırakılır.. ameliyat öncesi öyle söylememişti ben midemdende rahatsız olduğumu söylemiştim .. onu da hallederiz demişti şimdi parayı öde yaptır.... çektiğim acılar ahhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…