• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,

egeliii: benim de ikizlerim var :40: üc yil kesinlikle bekleyemezdim ben. hayirli olsun karariniz.

arkadaslar, kim sormustu benim ameliyat tarihini? hatirlayamiyorum, kusura bakmayin. 2 Ekim de kurtuluyorum bu göbekten.

ada, karar verdinmi, ne zaman ucuyorsun?

jelesec, ben toprak: nasilsiniz?

seyda: günlerden beri sana sormak istedigim birsey var: senin ameliyatini sigorta mi karsiladi? nasil oldu bu olay? tebrikler. burada mümkün degil. belki diastaz olayini sigortam öder di, ama o bile ugrastiriyormus. merak ettim acikcasi, biraz anlatirsan sevinirim.

sea: simdidem gecmis olsun.

limontree canim ben 40 kilo verdim mahalle doktorumda biliyordu karnimda kollarimda sarkma oldu doktorumla konustum estetik konusunu ondan sonra esttetik doktoru sonra sigortaya isbatladim nasil kilo veridgim bu kagitlarla bir yil ugrastim oldu olacak olmadi söyle böyle sonunda oldum sükür atlatim ama inan süper oldu karnim keske önce olsaymisim
nerde yasiyorsun limontree sorularin olursa sor ben yardimci olmaya calisirim bugün göbek cevremi temizledi doktorum bir promlem olorsa gel yoksa gelmene gerek kalmadi dedi

ben çook korkuyorum çok fazla kilo verdim. karın bölgesinde ve bacak içlerinde istenmeyen sarkmalar var.. çok korkuyorum

adi üstünde amaliyat canim can her seyden tatli ama söyle düsün bu vucutlami yasamak istiyorsun yoksa
bendeki heyecan sitres son hafta kimsede yoktur simdi diyorum ay bosuna evdekilerini kirdim gecirdim beni korkudan amaliyat deyil sonrasi bakimdi
hastanemde iyi cikti sansima7gün kralice gibi baktilar bugün kolarimi konustum doktorum bu konuyu 1 yil sonra konusalim baya büyük amaliyat gecirdin vucudun toplansin dedi
yan odamda 70 kilo veren bir arkadas vardi onun karnini belini birde bacaklarin icini yapmislardi 2 hafta sonra ortada dolaniyordu ben korkunca gösterdi doktorum iki haftada böyle oldu bak diye gögüslerini ve kollarini bir yil sonra yapacaklardi isallah sende atlatirsinnnn

Kızlar sizden öğrenmek istediğim bir şey var..su an zayıflama donemmdeyim ve kilolarım fazla bu süreç bitince bende estetk olmak istiyorum..devlet bu ameliyatları karsiliyormu?benim su an yapabileceğim bir şey var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim..

Kızlar sizden öğrenmek istediğim bir şey var..su an zayıflama donemmdeyim ve kilolarım fazla bu süreç bitince bende estetk olmak istiyorum..devlet bu ameliyatları karsiliyormu?benim su an yapabileceğim bir şey var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim..

hangi ülkede kaliyorsun bilmiyorum ben viyanada kaliyorum benimkini devlet karsiladi cok kilo verenleri karsiliyor yoksa cok pahali burda
türkiyede doktorla sigortnla konus burdada cogu kisi bilmiyordu türklerden ilkki ben baslatim arastirarak meger varmis devlet cok kilo vereleri karsiliyormus sende arastir belki karsilarrrrrrr
ben 1 yil ugrastim düsünnn

Ben ameliyat olmadan önce araştırma evresinde devlet hastanesine de gittim.İstediğin ameliyatı yapıyor ama bunu devlet karşılamıyor.Özelden daha ucuz ama.Bildiğim kadarı ile çok büyük göğüsleri sağlık açısından zor olduğundan ücretsiz yapıyorlar.Çok kilo verenlerde yapıyorlarmı onu bilmiyorum canım.

Son düzenleme:
hangi ülkede kaliyorsun bilmiyorum ben viyanada kaliyorum benimkini devlet karsiladi cok kilo verenleri karsiliyor yoksa cok pahali burda
türkiyede doktorla sigortnla konus burdada cogu kisi bilmiyordu türklerden ilkki ben baslatim arastirarak meger varmis devlet cok kilo vereleri karsiliyormus sende arastir belki karsilarrrrrrr
ben 1 yil ugrastim düsünnn

canım cevabın için teskkur ederim..senin yurtdışında yaşadığını tahmn etmemiştim ..umutlanmistim açıkcası ...ben Turkiye'deyim..eminim çok güzel bir görüntüye kavusmussundur..hep böyle kal

Ben ameliyat olmadan önce araştırma evresinde devlet hastanesine de gittim.İstediğin ameliyatı yapıyor ama bunu devlet karşılamıyor.Özelden daha ucuz ama.Bildiğim kadarı ile çok büyük göğüsleri sağlık açısından zor olduğundan ücretsiz yapıyorlar.Çok kilo verenlerde yapıyorlarmı onu bilmiyorum canım.
Teskkur ederim canım ..bende tahmin etmiyorum umarım yakın bı donemde bı mevzuat degisikligi olur..

kızlar herkese selam, anlasılan yokluğum hiç farkedılmemiş :( benı soran yok :(
tam gaz diyete devam... şu kiloları vereyim, yeni fotolarla geliyorum.........
herkese muck, muck, muck........:54::54::54:

Teskkur ederim canım ..bende tahmin etmiyorum umarım yakın bı donemde bı mevzuat degisikligi olur..

Bir değişiklik olacağını hiç sanmam hele hele bu zamanda.Sağlık sekterünü dibe vurdurdular.Gerekli bazı ilaçları bile ssk dan çıkardılar.Keyfi yapılan estetik operasyonu karşılamaları hayal ötesi canım üzgünüm.Düşünsene öyle bir şey yapsalar en çok iş yapan doktorlar pilastik cerrahlar olur.Aylar sonraya randevu verirler herhalde :34:

Bir değişiklik olacağını hiç sanmam hele hele bu zamanda.Sağlık sekterünü dibe vurdurdular.Gerekli bazı ilaçları bile ssk dan çıkardılar.Keyfi yapılan estetik operasyonu karşılamaları hayal ötesi canım üzgünüm.Düşünsene öyle bir şey yapsalar en çok iş yapan doktorlar pilastik cerrahlar olur.Aylar sonraya randevu verirler herhalde :34:

isallah toprak türkiyedede kabul olur estetik azcik bir yerini yaptirmak isteyenler deyil baya kilo verip ihdiyaci olanlari karsilasalar yeterrrrr
burda bile en az 10 elekten eliyorlar kilo veridigini ispatlamana gerek var birde baya kilo veren belli oluyor karinda kolda bacak aralarinda sarkmayla 10 veya 20 kiloyu bile kabul etmiyorlar
ihdiyaci olan her keze yaparlar isallahhhhhh türkiyededee

kızlar herkese selam, anlasılan yokluğum hiç farkedılmemiş :( benı soran yok :(
tam gaz diyete devam... şu kiloları vereyim, yeni fotolarla geliyorum.........
herkese muck, muck, muck........:54::54::54:
yok yok unutulmadın ben dedim bu kız açlıktan halsiz kaldı o yüzden kk.ya takılamıyor diye düşündüm ben :1: bende bugün foto koymaya çalıştım beceremedim, 1.haftadır spor ve diyet yapıyorum öncesi sonrası fark varmı diye :18:bana göre pek yok ama eşim var diyor bakar yorum yaparsın:34: bekliyoruz yeni fotları
Merakla bekliyorum fotoları.Yeni fotolar demişin daha önce koydun mu foto?
bentoprakcım naber ??? bizim kız yeni topik açtı gırgır topiği gel arada oraya :29:
farkedilmez olurmu limon her kezin yeri ayriiiii

çok doğrusun ben eskileri bile merak ediyorum beria ve tayfası fardı yok oldular, özledim onları yazmıyorlar hiç

Son düzenleme:
yok yok unutulmadın ben dedim bu kız açlıktan halsiz kaldı o yüzden kk.ya takılamıyor diye düşündüm ben :1: bende bugün foto koymaya çalıştım beceremedim, 1.haftadır spor ve diyet yapıyorum öncesi sonrası fark varmı diye :18:bana göre pek yok ama eşim var diyor bakar yorum yaparsın:34: bekliyoruz yeni fotları

bentoprakcım naber ??? bizim kız yeni topik açtı gırgır topiği gel arada oraya :29:

çok doğrusun ben eskileri bile merak ediyorum beria ve tayfası fardı yok oldular, özledim onları yazmıyorlar hiç

Kızlar merhaba,ben hem karın hem de göğüs küçültme ameliyatı olmuştum.Bilenler bilir de yeni katılanlar için de yazayım dedim tekrardan.Genelde meme küçültme topiğinde yazıyorum buraya da arasıra girip yazmaya çalışıyorum.Zaten meme küçültmedekiler de çoğunlukla hem oraya hem buraya giriyorlar.Bu arada birbirimize bilgi,süreç iyileşme dönemlerini hep aktarıyoruz arada da bazen topiklerde muhabbet geyiğe dönüşebiliyor.Bu da tabii yeni üye olup bilgi almak isteyenler için okuma süreçlerinde zulüm olabiliyor:) bu sebeple ben de'' meme küçültme ameliyatı olmak isyetenlerin geyik muhabbeti'' başlıklı yeni bir topik açtım.Kurtlarımızı orda bol bol dökeriz diye:) başlık kimseyi yanıltmasın bu topik hepimizin topiği olsun:) hepinize sevgilerimle:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-geyik-muhabbeti-15.html#post26565248

bu ameliyatlar işe yarıyomu acaba ya

Bu soruyu tam anladım.Estetik ameliyat güzelleşmek ve de sağlık için.Karnın varsa veya büyük küçük göğse sahipsen bunların istediğin gibi olmasını istiyorsun.Buda ameliyatla oluyor.Doktorunuda iyi seçersen sonuç harika.Ruhen vücuden farklısın.

Back