arkadasIm sIrf salatayla durabiliyomusun? birdahaki görüsmemizde tanIyamIyacagIm seni desene, ucup falan gitme sakIn:)))
nerde bende o irade :) eskiden olsa yapardım ama son bır senedir diyet yapamıyorum, kabiliyetimi kaybettim, ilham gelmiyor :) ama fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum, allahtan evde koşu bandım var, yoksa hayatta dışarı çıkıp yürüyemem bu üşengeçlikle... 30 dk tempolu yürüyorum ama yanında diyet olmayınca kıloda değişiklik olmuyor tabii...
bende bu aralar herbalife'ı arastırıyorum, arkadasım çok güzel kılo verdi.. sanırım tatıl dönüşü bende onu kullanmaya baslıcam...
al bendende o kadar limon eskiden olsa diyet her türlüsünü denerdim amaaaa simdi cok tenbelim cok
birde oruc olunca aksam her seye saldiriyorummm
bende sizdenim;5 sene öncesine kadar 36 bedenken (ama hep diyetliyken) şimdi diyet lafıını bile duymak istemiyorum çok sıkıldım yaş 42 36 olmasamda 38e razıyım
Sende diyet yapma akşam yememeyi alışkanlık haline getir.Yesende nar ekşili ve pul biberli salatayı mutlaka ye.İnan değişikliği fark edersin.Zorlanıyorsan mora terapi aletine gir.Arkadaşlarım bayağı kilo verdi.İçme öyle ilaç falan arkadaşım.Mora terpi aletini araştır denenmiştir etkili gerçekten.Ama merkezlerinde yaptır.
ben orayı sadece sıgara bırakmada yardımcı oluyorlar sanıyordum, zayıflama bölümüde mi var. tamam orayada bı bakıyım. sonuçta zayıflayana kadar her yolu denıcez. bu yola baskoyduk :) tatılden sonra bakarım, arastırırım canım sagol..
Canım limona yazdıklarımı sende dene dua edersin bak
ToprakcIgIm inanIlacak gibi degil, düsünsene mora terapisinle ekmek gibi hamurlar insanIn canI istemiyecek.... Keske olsada aile boyu hepimiz yaptIrsak....Bana zor gibi geliyor, daha dogrusu belirli zaman olabilir sonrasI?
İnsanın canı istemiyormuş.Giden arkadaşlarımın anlatması.Ama anladığım tekrar yemeye başlayıp vücuda tanıtırsan o yiyecekleri istek oluyormuş.Çok farklı bir şey.Anlatmakla olmuyor insanın yaşaması lazım.Bir de her bünye bir değil.Benim 5 arkadaşım gitti zayıflamaya.Birinde etkili olmadı baştan uymamış doktorun dediğine ama oda söylüyor canın istemiyor diye.İstemediği halde ben aç gözlülüğümden yiyiyordum sonrası yine iştah açıldı dedi.Biride 8 ay oldu şimdi canım istemeye başladı tekrarlıyacağım diyordu.Bu arada 8-10 arası kilo vermişler ilk 3 ayda.Şimdi ne alıyor ne veriyorlarmış.Ama hepsinin söylediği şey kesinlikle işe yarıyor demeleri.
Doğum günü gecen tüm arkadaşlara mutlu yıllar
arkadaşlar mora terapi ile sigarayı bırakan arkadaşımız kimdi hatırlayamadım,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim
arkadaşlar mora terapi ile sigarayı bırakan arkadaşımız kimdi hatırlayamadım,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim
Kızlaaaar nerdesiniz ada22,nldglp ne zaman başlayalım şova.
Görmek isteyenler diğer şovlar başlamadan buyruuunBen memnunum bakalım sizler beğenecekmisisniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-43.html
Görmek isteyenler diğer şovlar başlamadan buyruuunBen memnunum bakalım sizler beğenecekmisisniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-43.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?