merhaba ben de uzun zamandır takipçisiyim konunun. Yazdıklarınız bazen cesaret veriyor bazen cesaret kırıyor. Ama bu göbektenkurtulmanınbaşka yolu yok galiba. Ameliyat olanlar kalan izden şikayetçi değil mi? Nasıl görünüyor?
sonuçta upuzun bir iz kalıyor
selam limon, sen kime olmustun? tekrar gecmis olsun... 3 hafta gectiyse artIk biraz rahatlamIs durumdasIn... Cok islenince, ben bütün gün ayaktayIm belirli zaman sonra elimde olmadan egik oluyorum....5 haftalIk resim koymustum birara bende cok denisiklik olmadI. Sertlik hafif siskinlik, özellikle mide bölümümde var. Zaten artIk biliyoruz 1 seneye kadar zamanI var...KIyafetlerimi rahatlIkla giyebiliyorum.... Bizde senin resimlerinizi merakla bekliyoruz....
ben ankarada doç. dr. zühtü demir'e ameliyat oldum, bugün kontrolüm vardı. doktorum herseyın yolunda gittiğini, iyileşme sürecimin çok hızlı olduğunu, rahat rahat tatile gidebılecegımı söyledi.. şuan için tek sorunum ödemler,karnımda ve bacaklarımda çok şişlik var...onlarda bır ıkı aya kadar bayagı iner sanırım...
bende resim koymak için sabırsızlanıyorum, belkı 5 haftayı bıle bekleyemem :)) daha önce koyarım..:)
ben ankarada doç. dr. zühtü demir'e ameliyat oldum, bugün kontrolüm vardı. doktorum herseyın yolunda gittiğini, iyileşme sürecimin çok hızlı olduğunu, rahat rahat tatile gidebılecegımı söyledi.. şuan için tek sorunum ödemler,karnımda ve bacaklarımda çok şişlik var...onlarda bır ıkı aya kadar bayagı iner sanırım...
bende resim koymak için sabırsızlanıyorum, belkı 5 haftayı bıle bekleyemem :)) daha önce koyarım..:)
darısı bana canım arkadasım, cesaretimi toplayıp kışa dogru gitmek istiyorum zühtü beye..
ayrıca karnına ılk defa yakından bakabıldım, süper görünüyor...!
hadi bakalIm az kaldI demektir, ikiniz arkadas oluyorsunuz galiba.....
koy canIm, eminim ödemlerle dahi görünüsü güzeldir...Zühtü beydende duymustum.... ödemler, sertlik malesef uzun sürüyo, profil fotoda kendinsen kilolu degilsin güzel bayan:)))
profildeki benım ama doğumdan önceki halim, şuan 7-8 kılo daha fazlayım
sen ameliyatını istanbulda olmuştun sanırım? eskileri okurken dikkatımı çekmişti, almanyadan gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam?
evet arkadasız çok yakın oturuyoruz. karın gerdirmeye önce ben karar verdim ama ben cesaretımı toplayana kadar limoncum oldu kurtuldu :))
kımbılır bırgun bende olurum inşallah...
biraz fazlalIgInda olsa fIstIk gibi gözüküyosun sarIsIn güzeli... dogumda biraz deformasyona ugruyoruz malesef, gene iyimisin cok daha fazla alanlarda oluyo. KarIn germeden sonra birazda atarsan aynI olursun merak etme canIm:) Ben dogumlarda abartIlI cok aldIm utanIyorum yazmaya, 1 sene kadar emzirdim gögüslerde kötü durumda simdi sIra onlara geldi.
Evet ben almanyadan forumu takip ediyordum, bir gün karnImdaki fazlalIga sinir olup Ercan beyi aradIm, sIrf fikir edineyim dedim. BaktIm bir anda kendimi Istanbulda buldum. Jelesec arkadasIm beni yalnIz bIrakmadI, amel. öncesi ve sonrasI yanImdaydI. Bu forumdan tanIstIgIm Ben toprak arkadasImda ertesi gününü benimle gecirdi sagolsunlar. Nlgdh tatlI bir arkadas aynI sekilde geldi...AnlIyacagIn bu forumda arkadaslarImda oldu:)))
biraz fazlalIgInda olsa fIstIk gibi gözüküyosun sarIsIn güzeli... dogumda biraz deformasyona ugruyoruz malesef, gene iyimisin cok daha fazla alanlarda oluyo. KarIn germeden sonra birazda atarsan aynI olursun merak etme canIm:) Ben dogumlarda abartIlI cok aldIm utanIyorum yazmaya, 1 sene kadar emzirdim gögüslerde kötü durumda simdi sIra onlara geldi.
Evet ben almanyadan forumu takip ediyordum, bir gün karnImdaki fazlalIga sinir olup Ercan beyi aradIm, sIrf fikir edineyim dedim. BaktIm bir anda kendimi Istanbulda buldum. Jelesec arkadasIm beni yalnIz bIrakmadI, amel. öncesi ve sonrasI yanImdaydI. Bu forumdan tanIstIgIm Ben toprak arkadasImda ertesi gününü benimle gecirdi sagolsunlar. Nlgdh tatlI bir arkadas aynI sekilde geldi...AnlIyacagIn bu forumda arkadaslarImda oldu:)))
Rengarenk sen nerelersin hani gelecektin? aramadın.
kızlar selam, dün kontrolüm vardı ve doktorum dikiş izlerim için CONTRACTUBEX JEL kullanmamı söyledi. aranızda bu kremi kullanan varmı?
Slm canım bu kremi benim doktorum kullanma dedi genellikle birçok insanda izleri daha çok kızartıyormuş. Dermatix kremi kullanan çoktu burada onu sordum onun zararı yok en azından kullanabilirsin dedi. Kremlerin çok faydası olmaz cildin ne kadar düzelirse o kadar düzelme olur dedi be3n dermatix aldım ama aklıma gelirse sürüyorum bir istikrar yok yani zaman küçük bir ambalaj bittincede almadım.
Bende bu hafta kontreole gideceğim bakalım.
çok tşk ederim adacım, gerçektende doğum kadını çok yıpratıyor. ben bır doğumda dağıldım resmen :) ikincide olsa kımbılır ne hale gelirdim :) diyet yapmaya gelince, eskidencok güzel dıyet yapar istediğim kıloya inerdim ama doğumdan sonra oda cok zor oldu, daha doğrusu içimden gelmiyor, diyet moduna sokamıyorum kendimi
senın hikayenı okumuştum burdan,cesaretınede hayran kaldım. kadınlar kulübünün kızları birtanedir. sağolsunlar benımde bütün sorularıma cvp verdıler deneyımlerını paylaştılar, bende hepsine tşk ediyorum..
bu arada almanyanın neresınde yasıyorsun? senin ameliyattan öncede kılo sorunun yoktu sanırım, yoksa daha sonramı kılo verdın?
kızlar selam, dün kontrolüm vardı ve doktorum dikiş izlerim için CONTRACTUBEX JEL kullanmamı söyledi. aranızda bu kremi kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?