Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canIm, malesef izsiz amel olmuyor, deri fazlalIgIda sporla falan gitmiyor. Bu amel. gerceklistirmemin sebebi kendime degrmem, eslerimize karar kalsa hep gerek yok derler:)))
Yada seni karnInlada seviyorum falan:)) Birde fiyatI ögrenince sende karIn falan yok demeye baslarlar. Yada cevrede insanIn ic güzelligi önemli oldugu sürekli söylenir:)))
CanIm bazI seylerin zamanI oluyor, insan artIk yeter dedigi an iste baslIyor dokt arastIrmasI..... Izler fotoda gözüktügü gibi kötü degil....

ben ankarada doç. dr. zühtü demir'e ameliyat oldum, bugün kontrolüm vardı. doktorum herseyın yolunda gittiğini, iyileşme sürecimin çok hızlı olduğunu, rahat rahat tatile gidebılecegımı söyledi.. şuan için tek sorunum ödemler,karnımda ve bacaklarımda çok şişlik var...onlarda bır ıkı aya kadar bayagı iner sanırım...
bende resim koymak için sabırsızlanıyorum, belkı 5 haftayı bıle bekleyemem :)) daha önce koyarım..:)

darısı bana canım arkadasım, cesaretimi toplayıp kışa dogru gitmek istiyorum zühtü beye..
ayrıca karnına ılk defa yakından bakabıldım, süper görünüyor...!

koy canIm, eminim ödemlerle dahi görünüsü güzeldir...Zühtü beydende duymustum.... ödemler, sertlik malesef uzun sürüyo, profil fotoda kendinsen kilolu degilsin güzel bayan:)))

koy canIm, eminim ödemlerle dahi görünüsü güzeldir...Zühtü beydende duymustum.... ödemler, sertlik malesef uzun sürüyo, profil fotoda kendinsen kilolu degilsin güzel bayan:)))

profildeki benım ama doğumdan önceki halim, şuan 7-8 kılo daha fazlayım
sen ameliyatını istanbulda olmuştun sanırım? eskileri okurken dikkatımı çekmişti, almanyadan gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam?

biraz fazlalIgInda olsa fIstIk gibi gözüküyosun sarIsIn güzeli... dogumda biraz deformasyona ugruyoruz malesef, gene iyimisin cok daha fazla alanlarda oluyo. KarIn germeden sonra birazda atarsan aynI olursun merak etme canIm:) Ben dogumlarda abartIlI cok aldIm utanIyorum yazmaya, 1 sene kadar emzirdim gögüslerde kötü durumda simdi sIra onlara geldi.
Evet ben almanyadan forumu takip ediyordum, bir gün karnImdaki fazlalIga sinir olup Ercan beyi aradIm, sIrf fikir edineyim dedim. BaktIm bir anda kendimi Istanbulda buldum. Jelesec arkadasIm beni yalnIz bIrakmadI, amel. öncesi ve sonrasI yanImdaydI. Bu forumdan tanIstIgIm Ben toprak arkadasImda ertesi gününü benimle gecirdi sagolsunlar. Nlgdh tatlI bir arkadas aynI sekilde geldi...AnlIyacagIn bu forumda arkadaslarImda oldu:)))

evet arkadasız çok yakın oturuyoruz. karın gerdirmeye önce ben karar verdim ama ben cesaretımı toplayana kadar limoncum oldu kurtuldu :))

kımbılır bırgun bende olurum inşallah...

ohh birde yakIn otuyosunuz, ben olsaydIm, hemen aynI gün olurdum:)) Ankaraya gelirsem iki arkadas sizi bulurum, bakalIm zühtü bey nasIl yapmIs karInlarI.

Sende ozamana kadar olmus bitmis olursun, korkunu:18:atlatIrsan tabiki

sen doktorun sesinden etkilenmiş gelmişsin canım şaka bir yana iyi ki gelmişsin tanıştık...bak memelerini ben yaparım...orta boy şişirilmiş balon meme ucu kesisiyle hiiiiiiiiç iz kalmaz

çok tşk ederim adacım, gerçektende doğum kadını çok yıpratıyor. ben bır doğumda dağıldım resmen :) ikincide olsa kımbılır ne hale gelirdim :) diyet yapmaya gelince, eskidencok güzel dıyet yapar istediğim kıloya inerdim ama doğumdan sonra oda cok zor oldu, daha doğrusu içimden gelmiyor, diyet moduna sokamıyorum kendimi
senın hikayenı okumuştum burdan,cesaretınede hayran kaldım. kadınlar kulübünün kızları birtanedir. sağolsunlar benımde bütün sorularıma cvp verdıler deneyımlerını paylaştılar, bende hepsine tşk ediyorum..
bu arada almanyanın neresınde yasıyorsun? senin ameliyattan öncede kılo sorunun yoktu sanırım, yoksa daha sonramı kılo verdın?

kızlar selam, dün kontrolüm vardı ve doktorum dikiş izlerim için CONTRACTUBEX JEL kullanmamı söyledi. aranızda bu kremi kullanan varmı?

kızlar selam, dün kontrolüm vardı ve doktorum dikiş izlerim için CONTRACTUBEX JEL kullanmamı söyledi. aranızda bu kremi kullanan varmı?

Slm canım bu kremi benim doktorum kullanma dedi genellikle birçok insanda izleri daha çok kızartıyormuş. Dermatix kremi kullanan çoktu burada onu sordum onun zararı yok en azından kullanabilirsin dedi. Kremlerin çok faydası olmaz cildin ne kadar düzelirse o kadar düzelme olur dedi be3n dermatix aldım ama aklıma gelirse sürüyorum bir istikrar yok yani zaman küçük bir ambalaj bittincede almadım.
Bende bu hafta kontreole gideceğim bakalım.

acaba herkesın vücut yapısına göremi reaksiyon veriyor, belkı hassas ciltleri kızartıyordur. o zaman ben bir iki gün denerım, begenmezsem bır daha sürmem, dermatix alırım.. bende kremlerın cok faydası olacagına inanmıyorum aslında ama insan yınede herseyı denemek istıyor..
kontrolden sonra yaz mutlaka canım, bakalım dr. ne diyecek...

limon birtane cocuktan sonra karnInI gerdirdin, ikincisini istersen gec kaldIn...
Ben kilo alIp verenlerden degilim, zaten diet yapamIyorum, yediklerime dikkat ediyorum... KarIn germe öncesi ve sonrasI fazla denisiklik yok....Cok kilolu degilim.....sende takma kafana spora baslarsIn biraz gecsin zaman:)))

keyifler yerinde maşallah:)))))) ada albümü yine kaçırdım jelesec çok övdü senin adına çok sevindim...keşke memelerini'de karın ameliyatıyla yaptırsaydın; tekrar sana eziyet olmazdı...bunda'da vardır bir hayır,iyi çalışmalar sevgiler

Ercan beyde dermatix si jel verdi.Kullanıyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum.Kullanmışla kullanmamış arasındaki farkı bilmiyorum görmedim çünki.Slikon iz bantlarıda kullandım onun içinde aynı yorumu yaparım.Kullan bakalım nasıl olacak.Benimki bitmek üzere olmadı senin jeli kullanırım birazda.Bende leproskopi izleri var onlarada kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…