- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
canım yeni üye olduğum için özelden msj hakkım yokmuş kusura bakma.. seni msn ye ekledim bilgin olsun.. çok öpüyorum sevgiler
tamam canım....bende seni çok öpüyorum ve iyi dileklerimi gönderiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni üye olduğum için özelden msj hakkım yokmuş kusura bakma.. seni msn ye ekledim bilgin olsun.. çok öpüyorum sevgiler
tamam canım....bende seni çok öpüyorum ve iyi dileklerimi gönderiyorum
Allah kısmet ederse ufak bir tatil kısmet bakalım daha var zaman.Hep birliktede yaparız tatil süper olur.Yazdım bugün canım ebdere onada söyleriz gelir oda kafa dağıtırız gözlüklerimi unutmaaaaaaaaaaaa
öptüm mucuk mucuk keyifler yerinde:)))
artIk bende basla karIn görmek istiyorum.....
ne gözlüğü? neler oluyor orada? ben benimkine söyledim şimdi tatil olayını....aynen cevap şöyle... estetikleri oldunuz kocaları beğenmez boşarsınız oh bide eşlersiz tatil ne güzel
ben kaçtım ....iyiki sizleri canlı canlı gördüm tanıdım....çok öpüyorum hepinizi
çok yakında geliyor resimler canım...:)
bekliyoruz sarIsIn güzeli...
Beria sesin cIkmIyo nerelerdesin? Hersey yolundamI, karnInda gerilme falan oluyormu sabahlarI özellikle?
Benim izlerim sIcakta kIzarIyor, sogukta daha iyi oluyor fark ettim.....
dün yazdığım herşey kaybolmuş, neler oluyorrrr...
özel msjlarımda silinmiş......
bi terslik var ama çözemedim....(
Jelesece de yazmıştı mesajlarım silinmiş diye.Hayırdır neden siliniyor mesajlarınız.Aykırı bir şey yazdığınızı düşünmüyorum.Modaratörler cevap verir sanırım arıza falan mı var acep sistemde.
normal yorumlar yazmıstım ama dün arıza vardı sanırım, aksamda kaç kere bağlanmaya calıştım ama olmadı.
e tabi facebooktan daha cok takılır olduk buraya, sonunda çökerttik şebekeyi...:))))))))
bacIm gezerken kacIrdIn, ben toprakla gözlükleri takIp tatili ayarladIk bile:)))) kocalar begenmemezlik olmaz, calIssInlar tatilde isleri ne......estetik icin bize daha cok para lazIm:))))
Valla kıskandım sizi çok iyi arkadaşlıklar oldu görüşmeler ben yalnız kaldım. (
Ben de geleceğim ben de
Jelesec, Ada, Limon Ben toprak ve diğer arkadaşlar Benimle aynı gün amaeliyat olan bir arkadaş vardı Beni faceden de ekleyebilirsiniz
asular35@hotmail.com
evet ben yazılanları görmedim. Güzel düşünceleriniz teşekkürker canım. Ayla Ergül Sular Faceden eklerseniz sevinirim arkadaşlıklarımız daim olsun isterim İzmir'e yolunuz düşerse kk arkadaşlarımı beklerim .ayy biz senı yanlız bırakırmıyız hiç aşkolsun:) ben kk'nin bekçisi olarak hep burdayım. ayrıca gecen gün jelesecle yazmıştık ama silinmiş sanırım, fotografını gördük bayıldık şeker kız candy...
faceten eklicemde bulamadım mail adresınden, faceteki adın neydı ordan bulayım.
Limoncum sen yenisin gerilmeler olacak tabii
Ada cım benim çook nadir sabah uyanınca sertlik ağırlık varmış gibi olur yorulunca sanırım.
Aynada izleri görmesem ameliyat olduğumu unutacağım.
Ada dediğin gibi bende sıcaklarda daha çok kızardığını farkettim. Şimdi resim çekeceğim kızarık çıkacak (
Valla kıskandım sizi çok iyi arkadaşlıklar oldu görüşmeler ben yalnız kaldım. (
Ben de geleceğim ben de
Jelesec, Ada, Limon Ben toprak ve diğer arkadaşlar Benimle aynı gün amaeliyat olan bir arkadaş vardı Beni faceden de ekleyebilirsiniz
asular35@hotmail.com
evet ben yazılanları görmedim. Güzel düşünceleriniz teşekkürker canım. Ayla Ergül Sular Faceden eklerseniz sevinirim arkadaşlıklarımız daim olsun isterim İzmir'e yolunuz düşerse kk arkadaşlarımı beklerim .
evet ben yazılanları görmedim. Güzel düşünceleriniz teşekkürker canım. Ayla Ergül Sular Faceden eklerseniz sevinirim arkadaşlıklarımız daim olsun isterim İzmir'e yolunuz düşerse kk arkadaşlarımı beklerim .