• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

herşey güzelde şu 3 kilo olayı nasıl oldu? ameliyat olanlar hep az yediklerini çorba içse şiştiklerini yazmışlardı....bende sevindim ameliyat sonrası iğne ipliğe dönerim diye...şimdi okuyunca dumura uğradım...neyse başlarsan hemen veririsin daha yeni alınan kilo vermesi kolay olur canım

nedense bende de ameliyattan sonra hiç iştahta kapanma yada mıde de küçülme olmadı :)) tam gaz yemege devam. ağustosta bende tatıle gidicem ama şimdiden korkuyorum kılo alıcam diye...bende bu boğaz oldukça işim çok zor..:@

Slm arkadaşlar ramazan öncesi bir yüzüpte geleyim dedim :))

Bu arada ameliyattan sonra iştahta hiç azalma olmuyor bende öyle sanmıştım karın kaslarım dikilince mideme faydası olur diye maalesef

Tekne turuna gittim açıkta 10 - 15 dakika aralıksız yüzdüm maşallah hiç ağrım sızım sertleşmem olmadı.

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar..

Resim koyan arkadaşlar var mı ?
İnş ben koyacağım bu hafta

Bu arada ameliyattan sonra iştahta hiç azalma olmuyor bende öyle sanmıştım karın kaslarım dikilince mideme faydası olur diye maalesef

Tekne turuna gittim açıkta 10 - 15 dakika aralıksız yüzdüm maşallah hiç ağrım sızım sertleşmem olmadı.

Maşallah maşallah hep iyi olun.Yüzebillmeniz güzel.Ben fazla yiyince hatta su bile fazla içince geriliyor karnım.İçi acıyor içeri doğru hafif bastırıyorum gerilmeyi biraz önlüyor.Ada22 koymuştu resim benimkiler gelmedi ki :50: gelsin koyacağım bende :54:

bende :54:
mesaj tekrarı

Son düzenleme:

mesaj tekrarı üst üste

Son düzenleme:
selam limon ve lemontree biriniz amel. oldu herhalde, benim fotoya bakabilirsiniz kabul ettim:40:.

Beria bol bol tatil yaptin masallah:)))

Öbür arkadaslar keyifler yerindemi:34:.

kızlar bendede iştah kesilmesi olmadı aksine iştahım çooook açılmıştı anlamadım bende 1-2 kilo aldım ama şimdi kısıyorum he men basenler çıkıyo yoksa...

kızlar bendede iştah kesilmesi olmadı aksine iştahım çooook açılmıştı anlamadım bende 1-2 kilo aldım ama şimdi kısıyorum he men basenler çıkıyo yoksa...

selam aynurcugum, günler uzun oldugu icin olabilir. Basen sorunu türk kadInlarda malesef ilk aldIgImIz yer. Zaten doktor. gideyim basen masen hepsini ceksin alsIn diyecegim.
Kabus gibi, hep dikkat hep dikkat offfff....

Demek ki ben karın ameliyatı sırasında mideye kelepçe de taktıracağım:1: Kilo almak kabus olur benim için....

Aynur nasılsın canım? Alıştın mı yeni yerine? Ada naber fıstık:3: Ah ben senin gibi ince olsam kurban keserim:8:

slm arkadaşlar ramazan öncesi bir yüzüpte geleyim dedim :))

bu arada ameliyattan sonra iştahta hiç azalma olmuyor bende öyle sanmıştım karın kaslarım dikilince mideme faydası olur diye maalesef

tekne turuna gittim açıkta 10 - 15 dakika aralıksız yüzdüm maşallah hiç ağrım sızım sertleşmem olmadı.

Inş ben koyacağım bu hafta

selam izmirli:3: Hoşgeldin; yüz yüz karın alınınca yüzmek daha eğlenceli olmuştur....sende resim koyda görelim....sanada hayırlı ramazanlar ve herkese

LİMON2879...SELAM BAK BAKALIM ADANIN KARNINA NASIL? SEN AMELİYAT OLDUN KIYASLAMA ŞANSIN VAR

Son düzenleme:
selam limon ve lemontree biriniz amel. oldu herhalde, benim fotoya bakabilirsiniz kabul ettim:40:.

Beria bol bol tatil yaptin masallah:)))

Öbür arkadaslar keyifler yerindemi:34:.

selam tşk ederim, ben 3 hafta önce ameliyat oldum şimdi resimlerıne baktım gerçekten süper görünüyor..çok beğendim, güle güle kullan güzel karnını :))

arkadaslar ben kilo veriyorum ve simdiden sonrasinin derdine dustum.

ada seni ekledim ama kabul etmedin, bir iki ornek gorsem icim cok cok rahatlayacak.

selam izmirli:3: Hoşgeldin; yüz yüz karın alınınca yüzmek daha eğlenceli olmuştur....sende resim koyda görelim....sanada hayırlı ramazanlar ve herkese

LİMON2879...SELAM BAK BAKALIM ADANIN KARNINA NASIL? SEN AMELİYAT OLDUN KIYASLAMA ŞANSIN VAR

baktım şimdi gördüm çok begendim. benımkıde ona benziyor ama bır kac kat şiş hali :)
ve göbek deliğimde biraz daha küçük görünüyor şimdilik...
dikişlerımın üzerındeki kabuklar daha tam olarak dökülmedi, onlarda dökülünce hemen resim koyucam..:)

merhaba ben de uzun zamandır takipçisiyim konunun. Yazdıklarınız bazen cesaret veriyor bazen cesaret kırıyor. Ama bu göbektenkurtulmanınbaşka yolu yok galiba. Ameliyat olanlar kalan izden şikayetçi değil mi? Nasıl görünüyor?
sonuçta upuzun bir iz kalıyor

baktım şimdi gördüm çok begendim. Benımkıde ona benziyor ama bır kac kat şiş hali :)
ve göbek deliğimde biraz daha küçük görünüyor şimdilik...
Dikişlerımın üzerındeki kabuklar daha tam olarak dökülmedi, onlarda dökülünce hemen resim koyucam..:)

ödemler zamanla iniyor.....hadi bakalım beria...sen...bentoprak...serap38...resim koyunda 1 inciyi seçelim

merhaba ben de uzun zamandır takipçisiyim konunun. Yazdıklarınız bazen cesaret veriyor bazen cesaret kırıyor. Ama bu göbektenkurtulmanınbaşka yolu yok galiba. Ameliyat olanlar kalan izden şikayetçi değil mi? Nasıl görünüyor?
sonuçta upuzun bir iz kalıyor

evet upuzun bır iz kalıyor ama inanki, koca bir göbekle gezmenın verdiği psıkolojık rahatsızlıktan cok daha ıyı bu izi taşımak. ayrıca ızler zamanla silikleşiyor ve bıkını çizgisinde kaldığı için kımse görmüyor. göbekli ve mutsuz gezmektense, izleri olan mutlu bırı olmayı tercih ederim, bence böyle daha iyi :)

selam tşk ederim, ben 3 hafta önce ameliyat oldum şimdi resimlerıne baktım gerçekten süper görünüyor..çok beğendim, güle güle kullan güzel karnını :))

selam limon, sen kime olmustun? tekrar gecmis olsun... 3 hafta gectiyse artIk biraz rahatlamIs durumdasIn... Cok islenince, ben bütün gün ayaktayIm belirli zaman sonra elimde olmadan egik oluyorum....5 haftalIk resim koymustum birara bende cok denisiklik olmadI. Sertlik hafif siskinlik, özellikle mide bölümümde var. Zaten artIk biliyoruz 1 seneye kadar zamanI var...KIyafetlerimi rahatlIkla giyebiliyorum.... Bizde senin resimlerinizi merakla bekliyoruz....

arkadaslar ben kilo veriyorum ve simdiden sonrasinin derdine dustum.

ada seni ekledim ama kabul etmedin, bir iki ornek gorsem icim cok cok rahatlayacak.

simdi ekledim, bak canIm,fotolarI kaldIrIyorum..... iyi bir dokorda icin rahat olsun, ben icim rahat amel. oldum, moral iyilesme süresini dahi etkiliyor, bunu hic bir zaman unutma....

Back