• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.

Biraz geç ama umarım buralrdasındır? Nerde oldun ameliyatı.İlerde bende düşünüyorumda:)
Teşekkürler

benim uykum cok düzensiz, bazen aksam erkenden yatıp gece 2-3 gibi kalkıp oturuyorum, nasıl olsa iyileşene kadar annem ve kızkardesım oğluma bakıyorlar :)

beşiktaş sevgisi bende bambaşka, takımdan öte, resmen fanatiğim. hatta facebookum bıle kendı adıma değil, beşiktaş adına :)

sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? biran önce olmak istıyordun, inşallah sende en kısa zamanda bu mutluluğu yasarsın.
benım ameliyat olduktan sonra resmen psikolojim düzeldi, ama tabı bundan sonra kilo almamam lazım, işte onuda basarırsam hersey mükemmel olacak canım..
co

limoncum, nasilsin? agrilarin geciyormu?

cocuklar dogdugundan beri ben besiktasla falan ilgilenemiyorum :-(
ben ekimin basinda ameliyat olacagim canim. eminim, benim psikolojim aninda düzelecek. bu arada ben hala diyete baslamadim. sen? :-)

yildizyildiz: simdidenmi ameliyati düsünüyorsun? biraz erken degilmi? :-)))

slm bayanlar 1kıızmvar

su kadınlar kulbunu okudukca benımde karın germe -meme - burun estetıgı yaptırasım gelıyo ya ne guzel. karnım dan 2 gun önce rahatsızlık hıssettımcıplakkken egılınce löp dıye bır sarkıntı sezeryan ve verılmemıs yaglar yuzundendı ama tum sexapalitemi mahvettı :52::52: eşim bazen yatarken dokunuyor göbegıme sıkıstırıyor ya bırak dokkunma dıyorum ya cok yumusak dıyor :23::23::23::23: baklım 2. dogurayım bende bı bakımdan gecerım ınsallh

seni iyi anliyorum. burdada durumlar ayni :-) resmen sinir oluyorum esim karnima dokununca. o rahatsiz olmuyormus göbegimden... ama ben!

benim uykum cok düzensiz, bazen aksam erkenden yatıp gece 2-3 gibi kalkıp oturuyorum, nasıl olsa iyileşene kadar annem ve kızkardesım oğluma bakıyorlar :)

beşiktaş sevgisi bende bambaşka, takımdan öte, resmen fanatiğim. hatta facebookum bıle kendı adıma değil, beşiktaş adına :)

sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? biran önce olmak istıyordun, inşallah sende en kısa zamanda bu mutluluğu yasarsın.
benım ameliyat olduktan sonra resmen psikolojim düzeldi, ama tabı bundan sonra kilo almamam lazım, işte onuda basarırsam hersey mükemmel olacak canım..
co

ben ekimin basinda ameliyat olacagim canim. eminim, benim psikolojim aninda düzelecek. bu arada ben hala diyete baslamadim. sen? :-)

slm bayanlar 1kıızmvar

su kadınlar kulbunu okudukca benımde karın germe -meme - burun estetıgı yaptırasım gelıyo ya ne guzel. karnım dan 2 gun önce rahatsızlık hıssettımcıplakkken egılınce löp dıye bır sarkıntı sezeryan ve verılmemıs yaglar yuzundendı ama tum sexapalitemi mahvettı :52::52: eşim bazen yatarken dokunuyor göbegıme sıkıstırıyor ya bırak dokkunma dıyorum ya cok yumusak dıyor :23::23::23::23: baklım 2. dogurayım bende bı bakımdan gecerım ınsallh

seni iyi anliyorum. burdada durumlar ayni :-) resmen sinir oluyorum esim karnima dokununca. o rahatsiz olmuyormus göbegimden... ama ben!

herkese tek tek cevap yazarsam daha iyi olur herhalde, fotograflari yakinda görebilmek icin.

limon, bende görebilirmiyim fotografini?

jelesec, mesaj gönderdim sana :-)

iyi geceler!

selamlar,

2 sezeryan sonrası kilo vermeme rağmen gıtmeyen gobek nedenıyle atrık karın amelıyatı olmayı cıddı cıddı dusunur haldeyim.
arastırmalarıma göre 2 çeşit var; karın germe amelıyatı ve endoskopik karın germe.

endoskopik karın gerdirme daha ıyı gıbı gorunuyor gozume. yaptıranlar hangisini yaptırdı?
istanbul avrupa yakasındayım doktor onerisinde bulunursanız sevinirim. birde bu operasyonların fiyat aralığı nedir?

şimdiden teşekkürler

selam limondemir, endoskopik öneren doktor oldumu...hic duymadIm..... sonucta sarkan azda olsa fazla deri söz konusu.....Ben mini karIn germe diye yola cIktIm, tam oldum....Olmusken en mükemmelini istemiyormuyuz:)) Bence iyi düsün bir kere ol, mutlu olacagIn sonuc olsun....

herkese tek tek cevap yazarsam daha iyi olur herhalde, fotograflari yakinda görebilmek icin.

iyi geceler!

canım bır ayım dolunca yüklücem foto, tabıkı görebılırsın. bırde şu şişlikler çabucak inse, harika olacak :)

co

iyi geceler!

agrılarım yok denecek kadar azaldı canım ama dün göbek deliğimin etrafında bır kızarıklık farkettım. doktor bır krem önerdi onu kullanıyorum şimdi, pazar kontrolüm var. hala diyete başlayamadım maleseff :((

selamlar,

2 sezeryan sonrası kilo vermeme rağmen gıtmeyen gobek nedenıyle atrık karın amelıyatı olmayı cıddı cıddı dusunur haldeyim.
arastırmalarıma göre 2 çeşit var; karın germe amelıyatı ve endoskopik karın germe.

endoskopik karın gerdirme daha ıyı gıbı gorunuyor gozume. yaptıranlar hangisini yaptırdı?
istanbul avrupa yakasındayım doktor onerisinde bulunursanız sevinirim. birde bu operasyonların fiyat aralığı nedir?

şimdiden teşekkürler

Topikte ben ve benim gibi birçok arkadaş Ercan karacaoğlu na ameliyat olduk.Ben de avrupa yakasındayım.İlk yolu sorun ettim görüşmeye gidince yolun problem olmadığını anladım.Bırakın avrupa yakasını şehir dışı ve yurt dışı gelenler de çok.Ercan Karacaoğlu Ataşehir Memorail hastanesi ile çalışıyor.Doktor olarak tavsiye ederim.Ben bir kaç doktorla görüştükten sonra Ercan beye karar verdim.Doktor listenize Ercan beyi mutlaka yazın ve de görüşün derim.En iyi kararı böyle verebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-32.html

Sayenizde endoskopik karın germeyide öğrenmiş oldum.
NEDİR: Karın bölgesinde bir sorun varsa hastalar bunun en az kesi ile giderilmesini isterler. Ancak derinin fazla sarkmadığı, kasların ise gevşek olduğu durumlarda endoskopik girişimlerden yararlanılabilir. İki yâda üç küçük kesiden girilerek yapılır. Amaç karında göğüs kemiğinden aşağıya doğru dikey olarak uzanan kasların arasını dikmek ve karın ön duvarını sağlamlaştırmıştır.
NE YAPMAZ: Karın derisindeki çatlaklar ve sarkmış derinin düzeltilmesi bu yöntemle yapılamaz.
ANCAK: Endoskopik karın germe bazen mini karın yöntemiyle birleştirilerek karın duvarının üst kısımlarında da kas tamirinin yapılmasına yardımcı olabilir. Ve alttaki fazla derilerin bir kısmıda böylece atılmış olur. Bir ara yöntem gibi gözükse de küçük bir kesiyle ciddi olumlu sonuçlar alınacaktır.
ÖNCESİ: Aspirin ve kan sulandırıcılar almayın. Sigaraya 8-10 gün ara verin. Ön hazırlık için ekibinizle görüşün.
ANESTEZİ: Genel anestezi. Bazı uygun hastalarda lokal anestezi/sedasyon olabilir.

Tam karın mini karın buna muaynede karar verilir.Fiyatlarda yapılacak işleme göre değişir.Bence bir kaç doktorla görüşün yapılacak işlemleri öğrenin fiyat alın içinize sinen hangisi ise ona ameliyat olun.Ameliyat olmuş canlı örnekler görmenizde de fayda var.Doktorların yaptığı teknikleri görmüş olursunuz.Her doktorun tekniği farklı.Her şey gönlünüzce olsun.

Bu arada dikkatimi çekti son katılan arkadaşlarımızın nici limon la başlıyor.Limon bir çok derde deva olduğunu hatırlatıyor.
Tv de izledim ve denedim.2-3kaysı kabuklarını soyun çekirdeğini çıkarın.Bir limon kabuklarını rendele kaysı ile karıştır üzerine biraz şeker.Yoğurun iyicene 2 saat bekletin.Kabuklarını rendelediğiniz limonu sıkın katın, biraz su ekleyin.Tel süzgeçten geçirin süzgeçi çıkarmadan o suyun içinde bir kaç saat daha bekletin buzdolabında.Tel süzgeçtekileri ezin posayı atın.Harika bir tat, harika bir içecek :54:

Bu arada dikkatimi çekti son katılan arkadaşlarımızın nici limon la başlıyor.Limon bir çok derde deva olduğunu hatırlatıyor.
Tv de izledim ve denedim.2-3kaysı kabuklarını soyun çekirdeğini çıkarın.Bir limon kabuklarını rendele kaysı ile karıştır üzerine biraz şeker.Yoğurun iyicene 2 saat bekletin.Kabuklarını rendelediğiniz limonu sıkın katın, biraz su ekleyin.Tel süzgeçten geçirin süzgeçi çıkarmadan o suyun içinde bir kaç saat daha bekletin buzdolabında.Tel süzgeçtekileri ezin posayı atın.Harika bir tat, harika bir içecek :54:

bu olay benımde dikkatımı çekti, nereye baksam limon görüyorum :))) ben saclarım sarı oldugundan kendıme lımon nıkını taktım :))
bu arada tarıf harıka bırseye benzıyor, daha okurken agzım sulandı :))tşkler canım

bu olay benımde dikkatımı çekti, nereye baksam limon görüyorum :))) ben saclarım sarı oldugundan kendıme lımon nıkını taktım :))
bu arada tarıf harıka bırseye benzıyor, daha okurken agzım sulandı :))tşkler canım

Tesadüf işte,limon limon okuyunca bu tarifi getirdi aklıma sebep işte.Bende seyrederken ağzım sulandı ertesi gün denedim çok güzel oldu.Şimdi devamlı yapıyorum.Gelen giden herkes beğeniyor hazır sanıyorlar :34:

AYNISININ TIPKISINI İSTİYORUM:nazar::nazar::nazar: İNŞALLAH BENİMKİ DE SENİNKİ GİBİ BAŞARILI OLUR

Son düzenleme:
görmedim ama, bende aynisini istiyorum :-)))

lemon...adanın resmini alır gidersin artık; daha ameliyat tarihine var nasılsa birkaç manken resmide ayarla benzetsin:1:
Şevkinizi kırmak istemem aynısı biraz zor.Aynısı olması için benzer vücuda sahip olmanız gerekiyor kızlar.

bentoprak...ada gibi çok zayıf değil ama kilosu da yokmuş...tarih aldı ,hayırlısı olsun inşallah....hadi koy artık sende foto bak söz ben karın olayım boydan poz vereceğim

Son düzenleme:
selamlar herkese 3 ay 1 haftalık karnımla tatilimi yaptım aynı zamanda 3 külo da aldım şimdi diyete başladım hayırlısıyla vericem. ilk yüzmemi anlatmak istedim sizlere bi on dk sadece yürüdüm suyun içinde sonra yavaş yavaş yüzmeye başladım ilk gün zorlandım ama yormamaya calıştım ama sonsasında amaliyat oldugumu bile unuttum bana zorlul cıkarmadı sevgili göbeyim ara ara sertleşti ama okadarda olucak artık dedim kendime. izlerim baya silikleşir gibi oldu ben iyice alışmışım eski karnımı hatırlamıyorum bile hatta uclardaki potluklar bile gözüme eskisi kadar batmıyor ama yinede 3 ay kaldı potluklar düzelcek . herkese sevgiler

selamlar herkese 3 ay 1 haftalık karnımla tatilimi yaptım aynı zamanda 3 külo da aldım şimdi diyete başladım hayırlısıyla vericem. ilk yüzmemi anlatmak istedim sizlere bi on dk sadece yürüdüm suyun içinde sonra yavaş yavaş yüzmeye başladım ilk gün zorlandım ama yormamaya calıştım ama sonsasında amaliyat oldugumu bile unuttum bana zorlul cıkarmadı sevgili göbeyim ara ara sertleşti ama okadarda olucak artık dedim kendime. izlerim baya silikleşir gibi oldu ben iyice alışmışım eski karnımı hatırlamıyorum bile hatta uclardaki potluklar bile gözüme eskisi kadar batmıyor ama yinede 3 ay kaldı potluklar düzelcek . herkese sevgiler

herşey güzelde şu 3 kilo olayı nasıl oldu? ameliyat olanlar hep az yediklerini çorba içse şiştiklerini yazmışlardı....bende sevindim ameliyat sonrası iğne ipliğe dönerim diye...şimdi okuyunca dumura uğradım...neyse başlarsan hemen veririsin daha yeni alınan kilo vermesi kolay olur canım

aynı mesaj...pardon

Son düzenleme:

................ aynı mesaj

Son düzenleme:
Back