• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ne güzel şans...darısı benimde başıma...hızlıca iyileşme süreci herkese nasip olmaz....yavaş yavaş dik yürü artık bak hep öyle kalırsın sonra:34:....theshe1903....arkadaşın mı? daha önce bu topikte denk gelmedim senin yazdıklarına beğeni yapmış

selam canım, thesehe benım arkadasım,onuda üye yaptım çünkü kışa doğru oda karın germe ve göğüs dikleştırme olacak. onunda benım gibi burdaki tavsıyelerden faydalanmasını istiyorum.
senın ameliyatın eylüldeydi sanırım. keske aynı şehırde olsaydık, sana daha cok yardımcı olmaya calısırdım. umarım senın ameliyatında kolay olur ve gecer..
bır ayım dolduktan sonra göbüş resımlerımı koyucam senın için, merak ettıgını bılıyorum, en azından fıkır edınırsın. burda baska bır arkadasın resmını görmüstüm, göbek deliği benımkınden cok farklıydı, benımkı küçük, onunkı bayagı büyüktü..sanırım doktordan doktora değişiyor...

tşkler canım, seni anlıyorum, insan bıran önce göbekten kurtulmak istiyor haklısın. eger yardım edecek bırılerıde varsa sorun yok demektir..
karın germe ameliyatı, sezeryana benziyor ama sezeryandan 4 kat kadar daha uzun bır kesik ve dolayısıyla iyileşme süreci de bıraz daha uzun. ameliyattan sonraki bır kac gün hafif agrıların oluyor, onuda agrı kesıcılerle atlatıyorsun zaten. onun dışında oturup kalkarken bır sorunun yok ama mesela yataktan kalkerken yada arabaya bınerken bıraz zorlanabılırsın. tabı bunlarda en fazla ıkı hafta sürüyor.insan her gecen gün daha iyiye gidiyor. zaten o uzun kesiğe razı olduktan sonra korkulacak hıc bir seyı yok bu ameliyatın. sen karın germeyle beraber baska bır işlemde yaptıracakmısın? eminim doktorun bel bölgenede lıposuctıon yapacaktır. eger basenlerınde de fazlalık varsa orayada lıpo yaptır, hepsınden bır anda kurtul derım. ben böyle yaptım ve su an cok memnunum. umarım sende en kısa zamanda istediğin vucuda sahıp olursun. yine haberleşiriz burdan. kendıne ıyı bak :)

günaydin canim, nasilsin? bel bölgesinde liposuction karin germe ameliyatinda her zaman mi yapiliyor? sende fiyata dahilmiydi?

benim cok sükür baska sorunum yok, karin bölgesinde biraz fazla yag var, ama onuda önümüzdeki 2,5 ay icinde azaltmaya ugrasiyorum. su an kilom 60, eger 55 olsa cok güzel olacak. maalesef bogazimi tutamiyorum bi türlü.

günaydin canim, nasilsin? bel bölgesinde liposuction karin germe ameliyatinda her zaman mi yapiliyor? sende fiyata dahilmiydi?

benim cok sükür baska sorunum yok, karin bölgesinde biraz fazla yag var, ama onuda önümüzdeki 2,5 ay icinde azaltmaya ugrasiyorum. su an kilom 60, eger 55 olsa cok güzel olacak. maalesef bogazimi tutamiyorum bi türlü.

selam canım, iyiyim tşkler. karın germeyle beraber eger ihtiyac varsa lıposuctıon yapmak isteyebılır doktorun. ama anladıgım kadarıyla senın zaten kılon fazla değil, yınede ona doktor karar verır ama lıpoyla beraber cok daha güzel sonuclar alınıyor ve bel kısmı daha ince görünüyor. ben hepsi beraber 6 bin ödedim. buna karın germe bel, bacak ve basen lıpo dahıldı canım. boyunu bılmıyorum ama kılon gayet ıyı, eger bırde amelıyata kadar bıraz daha vermeyı düşünüyorsan süper olur. bende senın gıbı bogazımı tutamıyorum.bu hafta dıyete baslamam gerekıyordu ama hala baslayamadım :(

limoncum, bana verilen fiyat cok daha yüksek ve anladigim kadariyla sadece karin germe. ben en iyisi doktorlala tekrar temasa geceyim.

yaaa, ben haftalardan beri diyete baslamak istiyorum. aslinda cikolata ve dondurmayi birakmak yeterli olacaktir ama...

sen ameliyati zaten yaptirdin, acele etme. bence önce o agrilardan kurtul, ondan sonra basla. hepsi birarada zor diye düsünüyorum.

senin doktorun neredeydi, izmir mi? hatirlayamadim simdi..

limoncum, bana verilen fiyat cok daha yüksek ve anladigim kadariyla sadece karin germe. ben en iyisi doktorlala tekrar temasa geceyim.

yaaa, ben haftalardan beri diyete baslamak istiyorum. aslinda cikolata ve dondurmayi birakmak yeterli olacaktir ama...

sen ameliyati zaten yaptirdin, acele etme. bence önce o agrilardan kurtul, ondan sonra basla. hepsi birarada zor diye düsünüyorum.

senin doktorun neredeydi, izmir mi? hatirlayamadim simdi..

canım ben doktorumu, yakın bır doktor tanıdıgımızın tavsıyesı üzerıne buldum. arada tanıdık oldugu için bıraz ındırım yaptı tabı ama normal fıyatı ne kadar hiç bılmıyorum. arada cok büyük fark oldugunu sanmam. ben ankaradayım, sen istanbulda olacagını söylemiştin, burdaki arkadasların coğu, istanbulda ameliyat oldular, onların gittikleri doktorla sende görüş, yardımcı olacagına emınım.
bana doktorum bu hafta hafıf bır dıyete baslamamı söyledı ama ben sadece çıkolatayı kesebıldım. dondurmaya benımde zaafım var malesef, nasıl basarıcam dıyete baslamayı cok merak edıyorum :))))

selam canım, thesehe benım arkadasım,onuda üye yaptım çünkü kışa doğru oda karın germe ve göğüs dikleştırme olacak. onunda benım gibi burdaki tavsıyelerden faydalanmasını istiyorum.
senın ameliyatın eylüldeydi sanırım. keske aynı şehırde olsaydık, sana daha cok yardımcı olmaya calısırdım. umarım senın ameliyatında kolay olur ve gecer..
bır ayım dolduktan sonra göbüş resımlerımı koyucam senın için, merak ettıgını bılıyorum, en azından fıkır edınırsın. burda baska bır arkadasın resmını görmüstüm, göbek deliği benımkınden cok farklıydı, benımkı küçük, onunkı bayagı büyüktü..sanırım doktordan doktora değişiyor...

anladım arkadaşın içinde hayırlısı olsun....evet eylülde ben meme küçültme ve lazer lipo oldum 7...8... ay oldu,şimdi karında sıra,tamam bekliyorum.çok sağol teklifin için doktoruma çok güveniyorum...çıkardığı işi biliyorum olan arkadaşların karnını gördüm,benim memede izim bile kalmadı neredeyse,ama karın izi yinede düşündürüyor...inşallah çok iyi geçecek...snin dediğin arkadaşımızın başarılı olmuş ameliyatı ben dikişlerinide gördüm...göbek deliği zamanla düzelir herhalde

arkadaşım kilon iyi karnında deri fazlası mı var ?karın germe ameliyatı ondan mı istiyorsun? belki 2,5 ay sonra hiç ihtiyacın kalmaz...ah sorma o boğazı tutamama olayı bende de var...ama ben 70 kiloyum....özelden bana verilen fiyatı yazdım sana

Son düzenleme:
arkadaşım selam...nasıl son durumlar? gerçi karnın çok güzel görünüyordu:nazar: gelişmeleri yaz lütfen öptüm

Evet uzun ama çok ince bana rahatsızlık vermiyor çamaşırlardanda düzelttim mi çıkmıyor daha azalıp beyazlaşacak diye taknıyorum.

Beria; selam bende zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum ...allahdan karnımda sezaryen izi var,yoksa boydan boya bir iz biraz can sıkıcı olabilir ilk aylarda benim için...evet beyazlayınca daha iyi olacak kesin

Slm Arkadaşlar nerelerdesiniz?

Ada, Yasmin , ben toprak , ebder, aynur ve hatırlayamadığım tüm arkadaşlar

Jelesec limon sizi takipteyim :))

ben burdayımmm herzamanki gibi, zaten bilgisayar basında oturmaktan baska yaptıgım bir sey yok gibi :)))

haftaya doktor kontrolüm var, gelişmeleri yazarım yine :)

Beria; ameliyatlarını olan kaçtı:10: ada22,bentoprak,edbeer ve diğerleri tatil modunda herkes...bende seni ve ameliyat olanları takipteyim...resim koyacakmısın?

:54:JELESEC, doğumgünün olduğunu öğrendim;

sana mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim....

nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun.......

:54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

iyiyim adaşım sağol, hala lıpo yerlerımde hafıf agrı var, dikişlerimde günden güne iyiye gidiyor ama çook belirgin, sanırım en az 6 ay daha bu kadar belirgin olacak :(
onun dısında hala dimdik yürüyemiyorum,karnım çok geriliyor. ve tabi şişlikler, onlarda aynen duruyor..
tabi bunlar zamanla iyileşecek şeyler, ben tam olarak sonucu görmek için sabırsızlanıyorum.
en güzelide, eskıden dar gelen ve göbeğim cıktı diye giyemediğim bütün tişörtlerimi dün çıkarttım denedim, rahatca giydim, benim için harıka bır moral oldu :))))

peki sen nasılsın, kuzucuklar nasıl :-)

Back