iyiyim adaşım sağol, hala lıpo yerlerımde hafıf agrı var, dikişlerimde günden güne iyiye gidiyor ama çook belirgin, sanırım en az 6 ay daha bu kadar belirgin olacak
onun dısında hala dimdik yürüyemiyorum,karnım çok geriliyor. ve tabi şişlikler, onlarda aynen duruyor..
tabi bunlar zamanla iyileşecek şeyler, ben tam olarak sonucu görmek için sabırsızlanıyorum.
en güzelide, eskıden dar gelen ve göbeğim cıktı diye giyemediğim bütün tişörtlerimi dün çıkarttım denedim, rahatca giydim, benim için harıka bır moral oldu :))))
peki sen nasılsın, kuzucuklar nasıl
limoncum, ne isin var gecenin yarisinda buralarda?
sabret canim, umdugundan daha cabuk gecer agrilarin. tisörtlerin oluyor demek, acik söyleyim, cok kiskandim.
bu arada, oglunun fotografini gördüm. cooooooook seker! benim takimim da ayni
amanın çok güzel hatunmuşsun limon eski halin yeni halin inanılmaz değişik çok güzel genç kız gibisin vesselam
slm bayanlar 1kıızmvar
su kadınlar kulbunu okudukca benımde karın germe -meme - burun estetıgı yaptırasım gelıyo ya ne guzel. karnım dan 2 gun önce rahatsızlık hıssettımcıplakkken egılınce löp dıye bır sarkıntı sezeryan ve verılmemıs yaglar yuzundendı ama tum sexapalitemi mahvettıeşim bazen yatarken dokunuyor göbegıme sıkıstırıyor ya bırak dokkunma dıyorum ya cok yumusak dıyor baklım 2. dogurayım bende bı bakımdan gecerım ınsallh
Bakıyorum topik canlı maşallah.Yaz sıcak etkilemiyor kimseyi anlaşılan.Son sürat güzellik hadi bakalım.Benim 4. ayım bitiyor bu hafta.Her şey yolunda ve de çook güzeeelKüçük dev adam işini biliyor vesselam.
aman şekerim senin yokluğun belliAda22...edber 2 kelime yazın ya özledim
aman şekerim senin yokluğun belliAda22...edber 2 kelime yazın ya özledim
Jelesec özelden yazdIm:) gecmis dogum günün kutlu olsun, nice yIllara:)) NasIl kacIrdIm.
Bende sizi özledim..... Resim söz verdim hayla daha koyamadIm:))) Ben Toprak nasIL oldun? senide arayamadIm....
Doğum günü kaçırmışım.Sevenlerinle huzurlu,mutlu,aydınlık yıllara canım.
Jelesec özelden yazdIm:) gecmis dogum günün kutlu olsun, nice yIllara:)) NasIl kacIrdIm.
Bende sizi özledim..... Resim söz verdim hayla daha koyamadIm:))) Ben Toprak nasIL oldun? senide arayamadIm....
Doğum günü kaçırmışım.Sevenlerinle huzurlu,mutlu,aydınlık yıllara canım.
selamlar,
2 sezeryan sonrası kilo vermeme rağmen gıtmeyen gobek nedenıyle atrık karın amelıyatı olmayı cıddı cıddı dusunur haldeyim.
arastırmalarıma göre 2 çeşit var; karın germe amelıyatı ve endoskopik karın germe.
endoskopik karın gerdirme daha ıyı gıbı gorunuyor gozume. yaptıranlar hangisini yaptırdı?
istanbul avrupa yakasındayım doktor onerisinde bulunursanız sevinirim. birde bu operasyonların fiyat aralığı nedir?
şimdiden teşekkürler
selamlar,
2 sezeryan sonrası kilo vermeme rağmen gıtmeyen gobek nedenıyle atrık karın amelıyatı olmayı cıddı cıddı dusunur haldeyim.
arastırmalarıma göre 2 çeşit var; karın germe amelıyatı ve endoskopik karın germe.
endoskopik karın gerdirme daha ıyı gıbı gorunuyor gozume. yaptıranlar hangisini yaptırdı?
istanbul avrupa yakasındayım doktor onerisinde bulunursanız sevinirim. birde bu operasyonların fiyat aralığı nedir?
şimdiden teşekkürler
selamlar,
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?