ne güzel şans...darısı benimde başıma...hızlıca iyileşme süreci herkese nasip olmaz....yavaş yavaş dik yürü artık bak hep öyle kalırsın sonra....theshe1903....arkadaşın mı? daha önce bu topikte denk gelmedim senin yazdıklarına beğeni yapmış
tşkler canım, seni anlıyorum, insan bıran önce göbekten kurtulmak istiyor haklısın. eger yardım edecek bırılerıde varsa sorun yok demektir..
karın germe ameliyatı, sezeryana benziyor ama sezeryandan 4 kat kadar daha uzun bır kesik ve dolayısıyla iyileşme süreci de bıraz daha uzun. ameliyattan sonraki bır kac gün hafif agrıların oluyor, onuda agrı kesıcılerle atlatıyorsun zaten. onun dışında oturup kalkarken bır sorunun yok ama mesela yataktan kalkerken yada arabaya bınerken bıraz zorlanabılırsın. tabı bunlarda en fazla ıkı hafta sürüyor.insan her gecen gün daha iyiye gidiyor. zaten o uzun kesiğe razı olduktan sonra korkulacak hıc bir seyı yok bu ameliyatın. sen karın germeyle beraber baska bır işlemde yaptıracakmısın? eminim doktorun bel bölgenede lıposuctıon yapacaktır. eger basenlerınde de fazlalık varsa orayada lıpo yaptır, hepsınden bır anda kurtul derım. ben böyle yaptım ve su an cok memnunum. umarım sende en kısa zamanda istediğin vucuda sahıp olursun. yine haberleşiriz burdan. kendıne ıyı bak :)
günaydin canim, nasilsin? bel bölgesinde liposuction karin germe ameliyatinda her zaman mi yapiliyor? sende fiyata dahilmiydi?
benim cok sükür baska sorunum yok, karin bölgesinde biraz fazla yag var, ama onuda önümüzdeki 2,5 ay icinde azaltmaya ugrasiyorum. su an kilom 60, eger 55 olsa cok güzel olacak. maalesef bogazimi tutamiyorum bi türlü.
limoncum, bana verilen fiyat cok daha yüksek ve anladigim kadariyla sadece karin germe. ben en iyisi doktorlala tekrar temasa geceyim.
yaaa, ben haftalardan beri diyete baslamak istiyorum. aslinda cikolata ve dondurmayi birakmak yeterli olacaktir ama...
sen ameliyati zaten yaptirdin, acele etme. bence önce o agrilardan kurtul, ondan sonra basla. hepsi birarada zor diye düsünüyorum.
senin doktorun neredeydi, izmir mi? hatirlayamadim simdi..
selam canım, thesehe benım arkadasım,onuda üye yaptım çünkü kışa doğru oda karın germe ve göğüs dikleştırme olacak. onunda benım gibi burdaki tavsıyelerden faydalanmasını istiyorum.
senın ameliyatın eylüldeydi sanırım. keske aynı şehırde olsaydık, sana daha cok yardımcı olmaya calısırdım. umarım senın ameliyatında kolay olur ve gecer..
bır ayım dolduktan sonra göbüş resımlerımı koyucam senın için, merak ettıgını bılıyorum, en azından fıkır edınırsın. burda baska bır arkadasın resmını görmüstüm, göbek deliği benımkınden cok farklıydı, benımkı küçük, onunkı bayagı büyüktü..sanırım doktordan doktora değişiyor...
günaydin canim, nasilsin? bel bölgesinde liposuction karin germe ameliyatinda her zaman mi yapiliyor? sende fiyata dahilmiydi?
benim cok sükür baska sorunum yok, karin bölgesinde biraz fazla yag var, ama onuda önümüzdeki 2,5 ay icinde azaltmaya ugrasiyorum. su an kilom 60, eger 55 olsa cok güzel olacak. maalesef bogazimi tutamiyorum bi türlü.
Canım naber? Izlerin ne alemde? çok çok uzun mu? Aynaya baktığında bu iz rahatsızlık veriyor mu?
Evet uzun ama çok ince bana rahatsızlık vermiyor çamaşırlardanda düzelttim mi çıkmıyor daha azalıp beyazlaşacak diye taknıyorum.
Slm Arkadaşlar nerelerdesiniz?
Ada, Yasmin , ben toprak , ebder, aynur ve hatırlayamadığım tüm arkadaşlar
Jelesec limon sizi takipteyim :))
Slm Arkadaşlar nerelerdesiniz?
Ada, Yasmin , ben toprak , ebder, aynur ve hatırlayamadığım tüm arkadaşlar
Jelesec limon sizi takipteyim :))
JELESEC, doğumgünün olduğunu öğrendim;
sana mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim....
nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun.......
mUTLU YILLARA CANIM 1 YAŞ DAHA ALDIN
Tüm sevdiklerinle mutlu yaşlara Herşey gönlünce olsun
teşekkürler arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?