Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sen okudugunu anlayamamışsın galiba, orda 15 günde insan ameliyatını unutuyor gıbı bırsey yazmıyor. sadece arabaya bınerken ve yataktan kalkarken olan zorluklar ıkı haftada gıderek hafıfliyor yazıyor. tekrar oku istersen :))))))))

ayrıca kımse bunu pembe bır tablo cızerek anlatmıyor, herkes ne yasadıysa onu anlatıyor. ben burda 2007 den beri yazılan herseyı ameliyat olmadan önce okudum. herkes farklı seyler yasamıs ve bunu anlatmış. bende yasadıgımı anlatıyorum. şuan şişliklerim olmasına ragmen kendımı iyi hıssedıyorum ve rahat hareket ediyorum. yanı ben böyleyım dıye herkesde böyle olacak değil. ayrıca agrılı gecen günlerımıde gayet acık ve net olarak yazdım, eskılerı okuduysan. o yüzden herkes kendınden sorumludur, eger sende bu ameliyatı olmak ıstıyorsan sanada basarılar dılerım....

dialog siz-biz ilişkisinden, sen-ben ilişkisine döndürülüyorsa oraya nokta koymakta fayda var. neyin ne olduğunu anlayan anladı zaten

dialog siz-biz ilişkisinden, sen-ben ilişkisine döndürülüyorsa oraya nokta koymakta fayda var. neyin ne olduğunu anlayan anladı zaten

bencede anlayan anladı, ne kadar iyi okursak o kadar ıyı anlarız...size pembe olarak görünen kısım, aslında bizim göbekten kurtulma sevincimiz. umarım bunu dileyen herkesin Allah yardımcısı olur ve bu isteğine kavusur....

hiç riske atarmıyyııııımmmm :) mayo aldım,mayo ile denize girdim,bikini seneye inşallahh göğsümdeki fark sağ göğsüm biraz daha aşağıya bakıyor çok büyük bir şekil boukluğu yok ama,olmuşken mükemmelini bekliyor insan

Evet canım şişliklerin tamamen geçmesi bir yılı buluyormuş ama benim merak ettigim kac hafta sonra kendinde incelme hissettin yada şişliklerin ne zaman inmeye başladı?

Evet canım şişliklerin tamamen geçmesi bir yılı buluyormuş ama benim merak ettigim kac hafta sonra kendinde incelme hissettin yada şişliklerin ne zaman inmeye başladı?

Ortalama 1 aydan sonra incelme hissediyorsun. Bana doktor ameliyatın % 70 i 6 haftada oturur demişti. Bazen ince bazen şiş hissediyor insan ama çevren inceldin zayıfladın falan der zaten :))

Ortalama 1 aydan sonra incelme hissediyorsun. Bana doktor ameliyatın % 70 i 6 haftada oturur demişti. Bazen ince bazen şiş hissediyor insan ama çevren inceldin zayıfladın falan der zaten :))

ayy o günü iple çekiyorum, ameliyatın ilk günleri daha inceydim sanki,son bırkac gündür şiştim, yada bana öyle geliyor. hayırlısı olsun, yinede halimden çok memnunum, çok şükür.. sanada geçmiş olsun canım, resim yükle bekliyoruz :)

ne kadar doğru yazmışsın;kesinlikle hemen iyileşmen günlük hayata dönmen kolay değil...hele kombine ameliyatlar daha uzun iyileşme süreci yaşatıyor insana.sende çok iyi biliyorsun ben kombine ameliyat geçirmiş biri olarak bir ayda anca kendime gelebildim...ödem olayı'da 2 ay sürdü neredeyse; Ercan beyin verdiği ödem çayı bile ödemleri'mi hemen geçirmedi.ameliyat sonrası sıkıntılı bir süreç ama sonrası yaşadığım mutluluk hepsini unutturdu...

Sen nasılsın? buluşmanız varmış iyi sohbetler...selamlar sevgiler herkese

Geçmiş olsun şimdiden;istediğin görüntüye kavuşmanı gönülden dilerim...doktorun Ercan bey:))) şanslısın.sıkıntısız bir iyileşme süreci yaşarsın inşallah...jelesec:))) nasılsın? seni seviyorum ve çok öpüyorum

canım, doğrucu davut ikizim benim :))
ameliyatlar sonrasında dediğin gibi günlük hayat için minimum 1-1,5ay gerekiyor..değmiyor mu tabiki değiyor...yine olsa yine yaptırırım o ayrı

buluşmayı köprü trafiği baltaladı gibi görünüyor..benim karşıya geçmem, karşıdakilerin de avrupa yakasına geçseler bile dönmeleri zor olacak...o yüzden daha ileri bir tarihte görüşecez sanırım..çok öpüyorum seni...sevgiyle kucaklıyorum..

size'de geçmiş olsun; ödemlerin geçmesi uzun sürebiliyor...benim tam olarak geçmesi neredeyse 2 ayı buldu...bol su ve hareket bu süreci hızlandırıyor

size'de geçmiş olsun; ödemlerin geçmesi uzun sürebiliyor...benim tam olarak geçmesi neredeyse 2 ayı buldu...bol su ve hareket bu süreci hızlandırıyor

kızlar işler ekilmiş,herkes burada :13: serapcım selam...senle tekirdağlıyı 9 köyden kovarlar didicim selam güzel memelim selam

tşkler serap, benim yarın 2 hafta olacak. karın germeyle beraber bel,basen ve bacaklarımada lıpo yapıldı. özellikle bacaklarımda çok ödem var ama çok şükür şimdilik tek şikayetım o. karnımdan çok memnunum ve günlük hayattaki işlerimi yapabılıyorum, tabı çok dikkat ederek. ayrıca agır kaldıramadıgım için, oğlumu hala kucagıma alamıyorum buda benı çok üzüyor
sana sormak istediğim şey, ameliyattan sonra şişliklerin indiğinde kılonda ne kadar azalma oldu? ve agır kaldırmak ne zaman sorun olmaktan cıkacak?
bu arada artık dik yürümeye calısmam gerekıyor ama karnım çok gerıldıgı için hala basaramadım....

Arkadaşlar tartışmanıza gerek yok çok gergin gördüm sizi.
Karın germe estetik ameliyatların en büyüğü birde kombine ameliyatlar ve lipolar olursa süreçler tabiki uzuyor.
Yarın 3. ayı dolacak biri olarak benim karın germe ve lipo 3 haftada düzelme başlıyor ne kadar çok dinlenirsen düzelme o kadar hızlı.
2. haftada iş yapmaya başlayanlar var ve 3 hafta hemen hemen birşey yapmadım. Elektrik süpürgesi beni zorlayacak gibi hissettim. 2 ay ben yapmadım desem yeri va rşimdi her işimi yapıyorum. Ağırlık kaldırmayın 4. haftada çok rahattım 2. ayda yürüyüşler
yaptım. İşlerimi yaptım karnımda sertlik hissi vardı Artık çok yorulmadıkça ameliyat olduğumu bile unutuyorum. 2.5 aylıkken denize girdim yüzdüm başta korktum ama hiç rahatsızlık vermedi rahat yüzüyorum o kadar büyültecek birşey değil
Tabi bunlar kişiden kişiye göre değişiyor insanın yapısı yaşı kilosu alınan miktar etkiliyor tabi. Ben kilolu değilim buradakilere göre tahminen daha az alınmış olabilir. 2 kg civarı karın germe karın kası dikilmesi ve yağ alınması.

sanırım en zor iyileşen yer lıpo yerleri, dikişlerde hiç sorunum yok ama lıpo yerlerınde özellikle bacaklarda çok şişlik var. ödem atmaya yardımcı olan yiyeceklerden yemeye çalısıyorum, yeşil cay falan içiyorum belkı yardımı olur dıye. ama hala dogru düzgün bır dıyete baslayamadım, en az bes kılo vermem lazım
günlük mutfak işlerim, alışveriş, oğlumu arabayla krese getırıp götürme, alısverıs merkezınde bıraz turlama rahat rahat yapabıldıgım seyler... ama temızlık yapmaya hıc yeltenmedım, zaten evde o işleri yapmaya gelen bırı var. temızlık için en az 3 hafta daha lazım çünkü egılıp dogrulmak gerek.
ameliyata gırerken 69 kıloydum ama benım kemıklerım agır sanırım, yoksa dısardan bakıldıgında göbek dısında kılolu görünmüyorum. bugun 2. haftam ve 67 kıloyum,(hiç diyet yapmadığım halde) en az bır 3 kılo daha kendılıgınden gıdecek çünkü benden 5 kılo yag alınmış. buna ragmen vucudum çok dirençli, umdugumdan cabuk atlattım. almanyada sezeryanla doğum yaptıgımda, ordakı doktorlarda bu kadar cabuk iyileşmeme şaşırmışlardı, buda benım şansım...herkese Allah şifa versin....

Canım naber? Izlerin ne alemde? çok çok uzun mu? Aynaya baktığında bu iz rahatsızlık veriyor mu?

ne güzel şans...darısı benimde başıma...hızlıca iyileşme süreci herkese nasip olmaz....yavaş yavaş dik yürü artık bak hep öyle kalırsın sonra....theshe1903....arkadaşın mı? daha önce bu topikte denk gelmedim senin yazdıklarına beğeni yapmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…