canım çok geçmiş olsun...sormak istediğim bir şey var..bacaklarını sarmalarının sebebi ne bu standart herkese yapılıyormu?ben 1kişide duymştum sen 2.oldun yoksa özel bir nedenimi var?
daha çok başarılarını görürsün inşallah yavrunun...benim büyük oğlan üniversite sınavın girecek bende daha çok heyecanhayırlısıyla atlatsın derin bir oh diyeceğim....
Siz hala görüşemediniz'mi? Umarım bu sefer aksilik yaşamadan görüşme şansınız olur şahane doktorumuzlasizin doktorunuz kim? Eğer karın ve meme ameliyatı düşünüyorsanız Ercan beyle görüşmeden karar vermeyin,herşey istediğiniz gibi olur umarım sevgiler.
teşekkür ederimmdarısı isteyen herkesin başına....Geçmiş olsun rengarenk, sende kurtuldun ne güzel...iyi dinlenmeler acele etme zamanla çok güzel olacak her yerin.
standart bişey sanırım,çünkü karşı odamda burun estetiği olan kişiyede uygulanmıştı,kanda pıhtılaşma oluşmasın diye sarılıyormuş.canım çok geçmiş olsun...sormak istediğim bir şey var..bacaklarını sarmalarının sebebi ne bu standart herkese yapılıyormu?ben 1kişide duymştum sen 2.oldun yoksa özel bir nedenimi var?
dün hastaneden eve geldim,bbayağı kötüydüm bugün çok daha iyiyim...ağrım falan iyice azaldı,göbek deliğime pansuman yapılırken çok değişik bir his oluşuyo,içim bi tuhaf olmuştu,drenlerimde dün çıktı,pek sıvı gelmedi,drenler çıkınca karnımda bi rahtlama oldu,şuan hafif acı ve kaşıntı hissediyorum.ama gördüğüm kadarıla karnım güzel olmuş ama göğüslerimi daha yakından gördüğüm için onları dahada çok beğendimyatmaktan popomda oluşan ağrı canımı yakıyor,birde ameliyat sonrası enboli riskini azaltmak için ayaklarımı sarmışlardı,yaklası 7saat ayaklarım topuğumun üzerinde durduğundan su toplamıştı,bandjlarıda açamadıkları için ayaklarımdaki ağrı ve acı çok zorladı beni.... drenlerde çok acı veren bişey değildi ama hortumun çekiliş hissi oluyor....
beni düşünen herkese çokk teşekkür ederim,beria abla desteğin için ve senin sayende bu dr u seçtiğim için sana çoooook teşekkür ederim,dr işinin ehliymiş,bunu ablam ve kardeşim söylüyorlar:))))
arkadaşım 19 mayısta ki sorunun çözüldümü nasılsın şimdi?
Merhaba nldglp, bende ameliyat sonrası çok az yesem bile doyuyorum.Ercan beye takıldım mideme kelepçe'mi taktınız diye,dışarıda yemeğe gidersem yemekle oynuyorum çatal elimde diyorum yeme Serap düşün çektiğin sıkıntıyı,kendimi böyle frenliyorum 8 kilo verdim çok şükür darısı isteyen tüm arkadaşların başına sevgiler
Evet bu ayaklardakı sargılar okadar can sıkıcı bır sey kı ayaklarımın uyusuklugu 2 gun gecmedı dıyebılırımmm sızlıyordu..Fakat amalıyat hanede bacaklar yataga dık tutturuluyor ve sarılması lazım pıhtı atmasın cunkı cok tehlıkelı bır sey pıhtı olume bıle sebeb oluyor..Her amalıyat olana uygulanan bır sey...3 ay oldu ve ve gunes koruyucularımı suurup denıze gırmeye ama guneslenmeyı dusunmuyorum ne olur ne olmazzz rıske gerek yok:))
Sorma ya bi aksilik donup duruyor cumartesi bir arkadasimla gidecektik malesef kendisinin ozel bir durumu cikti ay sonuna ertelendi ay sonu kuzenimde gelecek 2 dir aksilik oluyor var bundada bir hayir diyorum ben karin icin Ahmet beyden tarih aldim zaten daha eylul ayina diger operasyonlar icin gorusecegim Ercan Beyle arkadasimda karnini yaptiracak kuzenimde kol ve karin bakalim hayirlisi
Aranızda Ercan Karacaoğlu na ameliyat olanlar yorum için (Ercan Karacaoğlu hasta yorumları diye bir konu açtım) topiğe uğrarsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor...yorumlari.html (Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları)
NE GÜZEL SENDE HERŞEY YOLUNDA GİTTİEVET SEN ÖN AYAK OLDUN İZMİRLİ ARKADAŞLARA:13: ONLARDA SENİN GİBİ SIKINTISIZ SONUÇ YAŞARLAR İNŞALLAH...
Ben sargı olayını hiç kendi doktorum da görmedim...bunu soracağım...gerçi daha önce başka doktora ameliyat olduğumda oda yapmamıştı...Ercan bey ameliyat sonrası belli bir süre gezdirin demişti hemşirelere ...bana da kendini iye hissettiğinde kalk yürü demişti...uzun süre hareketsizlik bu emboli yada pıhtı atmasına neden oluyor diye belirtmişti. Ama kafama takıldı bakalım ne gibi açıklama yapacak...yada bentoprak sen gittiğinde sor bakalım doktora zahmet olmazsa
NE GÜZEL SENDE HERŞEY YOLUNDA GİTTİEVET SEN ÖN AYAK OLDUN İZMİRLİ ARKADAŞLARA:13: ONLARDA SENİN GİBİ SIKINTISIZ SONUÇ YAŞARLAR İNŞALLAH...
Ben sargı olayını hiç kendi doktorum da görmedim...bunu soracağım...gerçi daha önce başka doktora ameliyat olduğumda oda yapmamıştı...Ercan bey ameliyat sonrası belli bir süre gezdirin demişti hemşirelere ...bana da kendini iye hissettiğinde kalk yürü demişti...uzun süre hareketsizlik bu emboli yada pıhtı atmasına neden oluyor diye belirtmişti. Ama kafama takıldı bakalım ne gibi açıklama yapacak...yada bentoprak sen gittiğinde sor bakalım doktora zahmet olmazsa
Çok geçmiş olsun.İyi olmanıza sevindim.İnşallah bundan sonraki süreci rahat ve sorunsuz geçirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?