• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tasarruf sakaydi ya:))sizde hemen ciddiye aldiniz... vardir demekki bi bildikleri
evet bencede bu isin icine girdimmi cikamiycam bu gidisle sirada gögüs ee sonrasini bilemiyorum artik yasayip göricem..bacakmi olur yüzmü :))))

Son düzenleme:
ama niye corap giydirmiyorlar oda coook ilginc ....

çok mersi canım...kimse kötü sonuç yaşamasın...ve ameliyatlarından herkes memnun olsun inan bunu yürekten diliyorum...allah işini iyi yapan ve bizleri anlayan doktorlarla karşılaştırsın!!! Sen karını oldun seneye memeni halledersin girdin mi bu estetik işine kolay bırakılmıyor

sende gögüs kismini halletmissin INSALLAH karninida sorunsuz halledersin .....bence karin gögüsten daha kolay niyemi dersen gögüs hassas ya ne biliim mesala takip ettigim kadariyla meme ucunda hissizlikten bahsediyorlar ....herseyin en hayirlisi olsun INSALLAH HEPIMIZEDE......

Merhaba

Bende 13 Nisan da Cemil Bey'e ameliyat oldum. Sibel ve Yasemin arkadaşımız olmuştu onlar sayesinde oldum sağolsunlar.
Ben hiçbir sorun yaşamadım sağlık sorunum yoktu sigara içmiyorum belki ondan. Ağrı sızımda olmadı çabuk toparlandım. Ameliyata girmeden iğne yaptılar. Çıktığımda ayaklarımda sarılı idi. Ertesi sargıyı çıkardılar. Çorap masrafı olacak diye düşünmüyorum ben bandajlar bizde kalıyor çıkarıp geri almadılar çoraplarda tutsa anca o kadardır. Sonra 2 gece hastanede kaldım bir çok ilaç verildi serumla ne için olduğunu sormadım bile onların içinde muhakkak emboli içinde vardır.

Belki riske girmek istemedi. Ama Ahmey Seyhanıda duymuştum ben iyi bir doktormuş sen ameliyat ve sonraki sürecini yazmadın galiba yada ben görmedim. Nasıl memnunmusun iyileşme sürecinde neler yaşadın şimdi nasılsın izlerin şişliklerin biraz bahsedersen buradan paylaşımlarda bulunalım. İzmir e gelirsen görüşürüz burada ameliyat olanlarla.

Merhaba

Bende 13 Nisan da Cemil Bey'e ameliyat oldum. Sibel ve Yasemin arkadaşımız olmuştu onlar sayesinde oldum sağolsunlar.
Ben hiçbir sorun yaşamadım sağlık sorunum yoktu sigara içmiyorum belki ondan. Ağrı sızımda olmadı çabuk toparlandım. Ameliyata girmeden iğne yaptılar. Çıktığımda ayaklarımda sarılı idi. Ertesi sargıyı çıkardılar. Çorap masrafı olacak diye düşünmüyorum ben bandajlar bizde kalıyor çıkarıp geri almadılar çoraplarda tutsa anca o kadardır. Sonra 2 gece hastanede kaldım bir çok ilaç verildi serumla ne için olduğunu sormadım bile onların içinde muhakkak emboli içinde vardır.

Belki riske girmek istemedi. Ama Ahmey Seyhanıda duymuştum ben iyi bir doktormuş sen ameliyat ve sonraki sürecini yazmadın galiba yada ben görmedim. Nasıl memnunmusun iyileşme sürecinde neler yaşadın şimdi nasılsın izlerin şişliklerin biraz bahsedersen buradan paylaşımlarda bulunalım. İzmir e gelirsen görüşürüz burada ameliyat olanlarla.

merhaba:gecmis olsun, tasarruf sakaydi ya....
bende 27 martta karin germe oldum benim karin hamile gibiydi ne zaman kilo alsam hep karin ve miyde bölgemde toplaniyordu yaglar(((sonunda kurtuldum cok sükür......
benim göbek üstüne de liposuction da yapildi o yüzden daha agir iyilesme dönemi geciriyorum doktorumun dedigine göre sade karin germe daha hizli iyilesirmis....üc gün hastanede yattim .....
su an iyi sayilirim ama mesala bir saatten fazla yürürsem yada ayakta kalirsam karnim sertlesiyor , bide yarim saat otursam nasil anlatayim kalktigimda sanki karnimda yanma oluyor yada asiliyor gibi hissediyorum ama bir iki dakika sonra geciyor ...
genel olarak iyiyim....dikislerim cok iyi incecik kendiliyinden eriyen dikislerdi....acikcasi bu kadar ince ve pürüssüz olacagini düsünmüyordum benim derim kalindi hos hala kalin ya:)))

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra denize girilebiliyor bir fikri olan varmı ben temmuz 4 de ameliyat olacağım bu sene denize girmek hayalmi acaba

arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra denize girilebiliyor bir fikri olan varmı ben temmuz 4 de ameliyat olacağım bu sene denize girmek hayalmi acaba

Haydi hayırlısı.Bildiğim kadarı ile bir ay sonra giriliyor.Güneş koruyucu yüksek faktörlü ameliyat yerine koruma amaçlı.Yüzme de köpek yüzüşü gibi karnı germeden yapabiliyorsunuz.Doktorunuz bilgilendirir detaylı :34:

Benim doktorum 1.5 ay kontrolüğmde artık rahat girersin yüzmede serbest her türlü dedi ben köpek yüzüşü mü diye sordum hayır her türlüsü dedi zorlamadan. karnını özellikle ameliyat yerini güneşten koruyacaksın dedi bende haftaya gideceğim 2. ayın 13 haziranda doldu sya girince karnım şişer mi merak ediyorum giren varsa değişimler oluyor mu bilgi verin

Benim doktorum 1.5 ay kontrolüğmde artık rahat girersin yüzmede serbest her türlü dedi ben köpek yüzüşü mü diye sordum hayır her türlüsü dedi zorlamadan. karnını özellikle ameliyat yerini güneşten koruyacaksın dedi bende haftaya gideceğim 2. ayın 13 haziranda doldu sya girince karnım şişer mi merak ediyorum giren varsa değişimler oluyor mu bilgi verin

Canım doktorlara çok inanma bu konuda:19: ben biliyorsun olacaktım kendi doktorum da dahil ,başka doktorlara da yazdım sordum...hepsi 3 hafta bilemedin 1 ay sonra yüzebilirsin diyor,benim doktorum köpek yüzüşü demişti...ama ben ağustos tatilim için hep acaba dedim biliyorsun ufaklık var çok hareketli,sonra topiği okumaya başladım geriye dönük...3 ay sonra denize girenler aynen şöyle yazmış havuza girdim yüzmeye yeltendim yüzemedim havuzun içinde yürüdüm çıktım!!! Ördek suya daldı misali,iç kaslar geriliyor demek ki,ben o yüzden eylül ekime erteledim...ama kişiden kişiye değişir belki durum onu bilemem..en az 5 kişi böyle yazmış,bakalım sende ne olacak? sevgiler

Arkadaşım en hayırlısı sensin diğer kızlara ne oldu ?

Bu arada en iyisi Ekim ayı bence hem korse için hemde yaza fit olursun. Sen rejim yapıyordun nasıl gidiyor?

Canım doktorlara çok inanma bu konuda:19: ben biliyorsun olacaktım kendi doktorum da dahil ,başka doktorlara da yazdım sordum...hepsi 3 hafta bilemedin 1 ay sonra yüzebilirsin diyor,benim doktorum köpek yüzüşü demişti...ama ben ağustos tatilim için hep acaba dedim biliyorsun ufaklık var çok hareketli,sonra topiği okumaya başladım geriye dönük...3 ay sonra denize girenler aynen şöyle yazmış havuza girdim yüzmeye yeltendim yüzemedim havuzun içinde yürüdüm çıktım!!! Ördek suya daldı misali,iç kaslar geriliyor demek ki,ben o yüzden eylül ekime erteledim...ama kişiden kişiye değişir belki durum onu bilemem..en az 5 kişi böyle yazmış,bakalım sende ne olacak? sevgiler
Aynen Jelesec katılıyorum arkadaşım.Tam randımanlı yüzemiyorum 8.ayım bitmesine rağmen.Yüzerken gerildiği için o bölge ya da dikiş hattı diyeyim kendini hissettiriyor.''hmm fazla yorma bihter abi'' diye uyarıyor zaten;)

Acı ağrı falan yok ama işte orda bir gerginlik var ben burdayım diyor.

Arkadaşım en hayırlısı sensin diğer kızlara ne oldu ?

Bu arada en iyisi Ekim ayı bence hem korse için hemde yaza fit olursun. Sen rejim yapıyordun nasıl gidiyor?

Yengeç burcu vefalıdır :))) kızlar yaptırdılar karınları sahillere koştular :118: rejim bu hafta sonuna kadar iyi gitti,cumartesi oğlum üniversite sınavına girdi...çıktık hadi moral yemeğine,arkadan kandil akşamı annemde toplandık yemeğe,bugün babalar günü babam için toplanma derken kaçtı ipin ucu...ama inan 10 günde fark ettim,tatile kadar ne versem kar sonrada ver elini ameliyat

Aynen Jelesec katılıyorum arkadaşım.Tam randımanlı yüzemiyorum 8.ayım bitmesine rağmen.Yüzerken gerildiği için o bölge ya da dikiş hattı diyeyim kendini hissettiriyor.''hmm fazla yorma bihter abi'' diye uyarıyor zaten;)

Acı ağrı falan yok ama işte orda bir gerginlik var ben burdayım diyor.

Bana hep katıl arkadaşım :13: bende rol yapmak yok kapı gibi yazıları var geriye dönük okundu mu zaten görülüyor....bak sende yazmışsın 8.ay sonra bile geriliyor diye..bende sana katılıyorum:29:

Hayırlısı olsun arkadaşım...benim fikrim bu sene zor...ama seneye çok rahat edersin,her türlü yüzersin...iyi tarafından düşün...sonucun çok başarılı olur inşallah,güzel haberlerini alırız buradan

Son düzenleme:
Back