Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ssoleil, siz karIn germeye kararInIzI verdinizmi Eylülde? YanlIsmI hatIrlIyorum. Yoksa ön arastIrma asamasIndamIsIn, benim suan 6 haftam.
Ilk önce kilo vermekmi istiyorsunuz. BasarIlar diliyorum.....
Ben on araştırmayı cok çabuk atlattım hemen karar verdim ne zaman kararsiz kalsam malesef düzgün gidecek biris bile tersine donüyor :) Eylül 7 olarak günümü netlestirdim ya ben hep bacağa odaklandığım icin karin germeyi ancak takip edebiliyorum 6 kilo fazlam va onu vermeye çalışıyorum yazın bu operasyon bence çekilmez hem kışdan yapılmış tatil rezervasyonları var tatilden donunup birkac gün sonrası icin gün aldım Ekim daha cazipdi ama kurban Bayramı'na kadar toparlanmam lazım
Bu arada resimlerini dün görebildim cok cok güzel olmuş bayıldım umarım hiç sorun yasamaz ve hayatına hep güzel karninla devam edersin benim karnım seninki kadar olsa 40 takla atarım herhalde
resim koyucam elbette ama cepten giriyorum becereniyorum en kısa zamanda koyacam elbette sitersen msj olarak gönderebilirim.
bide kimsenin resimlerini göremiyordum yorumum az diye adanın resmini görünce şaşırdım bide sevindim bol bol yorum yazıyım diyorum
begendigine sevindim, karInla ilgili malesef resim koyanlar olmuyo, bende bu yüzden koydum. YalnIz bol bol burunla ilgili foto bakabilirsin....
Tamam canım oradan da olur..bana da fikir oluyor bunlar...şöyle hiç iz yapmadan karın germe ameliyatı yapan bir doktor bulsamsüper olur ama imkansız biliyorum...inşallah çok iyi sonuçlar yaşarım bende
sende benim gibi kolay atlatacaksın arkadasım, karnın cok güzel olacak zaten emin ellerdesin.....
Bol bol karın kaslarını calıstır eylüle kadar....
ön arastIrmayI atlasmIsIn, artIk sIrf beklemek kalIyo..... Ben asLinda Lipo yaptIrmaya kararlIydIm, baktImkI sIrf lipo beni memnun etmeyecek, karIn germeyede karar verdim. Ben dokt. karar verince, bana ilk verebildigi termini aldIm, hemen atlatIp arkamda bIrakmak istedim. Bende bir seyin zamanI gelince, böyle sabIrla bekleyemiyorum. Bacaklarla ne sorunun var canIm, sende benimgibi takmIsIn herhalde. Resimlerimi koymamIn sebebi, sIrf olmak isteyen arkadaslarImIzI dogru bir dokt. hersey güzel olabilegin göstergesi. Benim görmeye sansIm olsaydI, icim cok daha rahat olacaktI. Birde buradaki yazIlanlarIn hayalI olmadIgInIn kanIdI.
Seninde karnIn merak etme iyi bir dokt. cok güzel sonuc cIkaracaktIr......
Evet takindi var bende ince diye dr gerek yok duzgun diye yapmak istemedi ama bende hala takinti devam ediyor malesef
Evet takindi var bende ince diye dr gerek yok duzgun diye yapmak istemedi ama bende hala takinti devam ediyor malesef
Sana soyledimmi hatirlamiyorum cumartesi saat 1 de 1 arkadasimla Ercan bey e gidecegiz bahstmistim galiba oda karnini yaptirmak istiyor bende insallah orda birkac ornek gorebilirim canli olarak diye umit ediyorum daha isim cok benim :)inşallah arkadaşım Vallahi göreceğiz o elleri, aynısı olmasın yakar geçerim Birisini ...anladın sen...
Sana soyledimmi hatirlamiyorum cumartesi saat 1 de 1 arkadasimla Ercan bey e gidecegiz bahstmistim galiba oda karnini yaptirmak istiyor bende insallah orda birkac ornek gorebilirim canli olarak diye umit ediyorum daha isim cok benim :)
Buradan ogun orada olan olurda gorebilirim insallah
Rengarenkle görüştüm 6 saat sürmüş ameliyatı gögüs- karın ameliyat yerinde acıma varmış şuan ne olduğunu anlamaya çalışıyor :)) umarım çektiği sıkıntılara değer.