• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

daha çok başarılarını görürsün inşallah yavrunun...benim büyük oğlan üniversite sınavın girecek bende daha çok heyecan :52: hayırlısıyla atlatsın derin bir oh diyeceğim....

Teşekkürler inşallah hepimiz görürüz. Biz yolun başındayız. Sizde heyecan büyük inşallah istediğiniz gibi olur herşey hayırlısı olsun.

Siz hala görüşemediniz'mi? Umarım bu sefer aksilik yaşamadan görüşme şansınız olur şahane doktorumuzla:nazar: sizin doktorunuz kim? Eğer karın ve meme ameliyatı düşünüyorsanız Ercan beyle görüşmeden karar vermeyin,herşey istediğiniz gibi olur umarım sevgiler.

Sorma ya bi aksilik donup duruyor cumartesi bir arkadasimla gidecektik malesef kendisinin ozel bir durumu cikti ay sonuna ertelendi ay sonu kuzenimde gelecek 2 dir aksilik oluyor var bundada bir hayir diyorum ben karin icin Ahmet beyden tarih aldim zaten daha eylul ayina diger operasyonlar icin gorusecegim Ercan Beyle arkadasimda karnini yaptiracak kuzenimde kol ve karin bakalim hayirlisi

Geçmiş olsun rengarenk, sende kurtuldun ne güzel...iyi dinlenmeler acele etme zamanla çok güzel olacak her yerin.
teşekkür ederimmdarısı isteyen herkesin başına....
canım çok geçmiş olsun...sormak istediğim bir şey var..bacaklarını sarmalarının sebebi ne bu standart herkese yapılıyormu?ben 1kişide duymştum sen 2.oldun yoksa özel bir nedenimi var?
standart bişey sanırım,çünkü karşı odamda burun estetiği olan kişiyede uygulanmıştı,kanda pıhtılaşma oluşmasın diye sarılıyormuş.

Bugün nasılsın kendini nasıl hissediyorsun sıkıntılar azalıyor moralin düzelmiştir umarım. Seni merak ediyorum.

dün hastaneden eve geldim,bbayağı kötüydüm bugün çok daha iyiyim...ağrım falan iyice azaldı,göbek deliğime pansuman yapılırken çok değişik bir his oluşuyo,içim bi tuhaf olmuştu,drenlerimde dün çıktı,pek sıvı gelmedi,drenler çıkınca karnımda bi rahtlama oldu,şuan hafif acı ve kaşıntı hissediyorum.ama gördüğüm kadarıla karnım güzel olmuş ama göğüslerimi daha yakından gördüğüm için onları dahada çok beğendim :51: yatmaktan popomda oluşan ağrı canımı yakıyor,birde ameliyat sonrası enboli riskini azaltmak için ayaklarımı sarmışlardı,yaklası 7saat ayaklarım topuğumun üzerinde durduğundan su toplamıştı,bandjlarıda açamadıkları için ayaklarımdaki ağrı ve acı çok zorladı beni.... drenlerde çok acı veren bişey değildi ama hortumun çekiliş hissi oluyor....
beni düşünen herkese çokk teşekkür ederim,beria abla desteğin için ve senin sayende bu dr u seçtiğim için sana çoooook teşekkür ederim,dr işinin ehliymiş,bunu ablam ve kardeşim söylüyorlar:))))

Öncelıkle ilk ben oldum cemıl beye amalıyat, ben mumnundum ve bunu sızlerle paylastıgıma cok sevınıyorum cogu kısıye en azından ışık oldum ve bu benı mutlu edıyor...Cemıl bey az konusan bır ınsan ama işinin ehlı bır ınsan.. O yuzden ıcın raahat olsun su an yazdıklarını hepımız yaşadık ve bu zamanlar cabuk gecıyor emın ol.. Yarın ben denıze gıdıyorum ve ılkkes bıkınımı gıyıcem bakalım arkadaslarım ne dıcekler begenırler kesın:))))hem gogus hem karın benı tatmın ettıı.. darısı tum ısteyenlere...

Evet bu ayaklardakı sargılar okadar can sıkıcı bır sey kı ayaklarımın uyusuklugu 2 gun gecmedı dıyebılırımmm sızlıyordu..Fakat amalıyat hanede bacaklar yataga dık tutturuluyor ve sarılması lazım pıhtı atmasın cunkı cok tehlıkelı bır sey pıhtı olume bıle sebeb oluyor..Her amalıyat olana uygulanan bır sey...3 ay oldu ve ve gunes koruyucularımı suurup denıze gırmeye ama guneslenmeyı dusunmuyorum ne olur ne olmazzz rıske gerek yok:))

Merhaba nldglp, bende ameliyat sonrası çok az yesem bile doyuyorum.Ercan beye takıldım mideme kelepçe'mi taktınız diye,dışarıda yemeğe gidersem yemekle oynuyorum çatal elimde diyorum yeme Serap düşün çektiğin sıkıntıyı,kendimi böyle frenliyorum 8 kilo verdim çok şükür darısı isteyen tüm arkadaşların başına sevgiler

:nazar::nazar::nazar::nazar: Sana helal olsun...8 kilo:52: çok güzel vermişsin...yapmıştır sana belki küçük dev adam birşeyler:34:

ben hafta sonu kaçamak yaptım vallahi...ama hemen yine sıktım kemeri...

Evet bu ayaklardakı sargılar okadar can sıkıcı bır sey kı ayaklarımın uyusuklugu 2 gun gecmedı dıyebılırımmm sızlıyordu..Fakat amalıyat hanede bacaklar yataga dık tutturuluyor ve sarılması lazım pıhtı atmasın cunkı cok tehlıkelı bır sey pıhtı olume bıle sebeb oluyor..Her amalıyat olana uygulanan bır sey...3 ay oldu ve ve gunes koruyucularımı suurup denıze gırmeye ama guneslenmeyı dusunmuyorum ne olur ne olmazzz rıske gerek yok:))

NE GÜZEL SENDE HERŞEY YOLUNDA GİTTİ:nazar: EVET SEN ÖN AYAK OLDUN İZMİRLİ ARKADAŞLARA:13: ONLARDA SENİN GİBİ SIKINTISIZ SONUÇ YAŞARLAR İNŞALLAH...

Ben sargı olayını hiç kendi doktorum da görmedim...bunu soracağım...gerçi daha önce başka doktora ameliyat olduğumda oda yapmamıştı...Ercan bey ameliyat sonrası belli bir süre gezdirin demişti hemşirelere ...bana da kendini iye hissettiğinde kalk yürü demişti...uzun süre hareketsizlik bu emboli yada pıhtı atmasına neden oluyor diye belirtmişti. Ama kafama takıldı bakalım ne gibi açıklama yapacak...yada bentoprak sen gittiğinde sor bakalım doktora zahmet olmazsa:34:

Sorma ya bi aksilik donup duruyor cumartesi bir arkadasimla gidecektik malesef kendisinin ozel bir durumu cikti ay sonuna ertelendi ay sonu kuzenimde gelecek 2 dir aksilik oluyor var bundada bir hayir diyorum ben karin icin Ahmet beyden tarih aldim zaten daha eylul ayina diger operasyonlar icin gorusecegim Ercan Beyle arkadasimda karnini yaptiracak kuzenimde kol ve karin bakalim hayirlisi

yine görüşemedin mi arkadaşım ? Tatile çıkmadan yakalayın :10: hayırlısı neyse o olsun hepiniz için ...3 randevu ne zamana ?

NE GÜZEL SENDE HERŞEY YOLUNDA GİTTİ:nazar: EVET SEN ÖN AYAK OLDUN İZMİRLİ ARKADAŞLARA:13: ONLARDA SENİN GİBİ SIKINTISIZ SONUÇ YAŞARLAR İNŞALLAH...

Ben sargı olayını hiç kendi doktorum da görmedim...bunu soracağım...gerçi daha önce başka doktora ameliyat olduğumda oda yapmamıştı...Ercan bey ameliyat sonrası belli bir süre gezdirin demişti hemşirelere ...bana da kendini iye hissettiğinde kalk yürü demişti...uzun süre hareketsizlik bu emboli yada pıhtı atmasına neden oluyor diye belirtmişti. Ama kafama takıldı bakalım ne gibi açıklama yapacak...yada bentoprak sen gittiğinde sor bakalım doktora zahmet olmazsa:34:

merhaba sargi tromboz olamasin diyede niye sargi hayret aslinda bu sorun icinkullanilan ektra corap giydirilir sargi coraptan tasarrufdur ..bence

Merhaba:Hanimlar bende cemil tugay hakkinda yasadigim olayi anlatmak istiyorum ben almanyada yasiyorum
Cemil tugaya karin ve gögüs diklestirme amaliyati gecirmis bi komsumu gördükten sonra bende sitesinden kendisiyle irtibata gectim
karin germe amaliyati olmak istedigimi söyledim ,ama benim kronik bronsitim oldugumu söyledim Cemil beyde bunun bi sorun teskil etmeyecegini söyledi .bende buna dayanarak rendevu alip almanyadan izmire istedikleri tarihte uctum
beni asistani karsiladi hastanede benim bronsitimden dolayi önce gögüs hastaliklari doktorunun görmesi gerektigini söyledi
muayene etti ve bir hafta kullanmam gereken bi antibiotik verdi bir hafta sonra tekrar görmesi gerektigini söyledi ve ben o ilaci kullanip bir hafta sonra tekrar asistaniyla gögüs hastaliklari bülümündeki doktora göründüm. doktor amaliyat icin uygundur olabilirsin dedi tabi orta derece riskli dedi ve bubun her amaliyat icin gercerli oldugunu söyledi asistanida beni bu islemden sonra anestezi doktoruna götürdü oda onay verdi sorun yok tamam dedi ....asistani 3 gün sonrasina amaliyat gününü ve saatini söyledi bana ...evet buraya kadar hersey normal olmasi gerektigi gibi gelisti son derece normaldi..
AMA ne olduysa artik o günün aksami beni asistani aradi Cemil beyin beni amaliyat etmeyecegini söyledi telefonda ben sasirdim tabi o an cemil bey benim icin amaliyattan sonra sorun yasar demis yani amaliyat etmeyecek sizi dedi ....
ama asil sorun bence o degildi benim karnim baya büyüktü sanki dogum yapacak gibiydim bölge genisti yani kendisine cok is olacakti tabi lyle diyip savdi beni ......
ama bende internetten baska doktor arayisina basladim ve amaliyatimi sorunsuz izmirde AHMET SEYHANA olup almanyaya döndüm
lütfen kimse beni yanlis anlamasin cemil bey iyi doktor olabilir bende zaten onun icin onu secmistim
kendisi herseyi önceden biliyordu .. .mesala bikac doktora önceden kendisine söyledigim sorunlarimi onlarada söyledim onlarda beni
yani bu konuda kendilerine güvenemeyenler
sagligimin daha önemli oldugunu falan söylemislerdi kibarca reddetmislerdi en azindan beni oralara kadar getirip magdur etmemislerdi.......
AMA BENI BASKA SEKILDE MAGDUR ETTI CEMIL BEY..............

HER SEY HERKESIN ISTEDIGI OLSUN INSALLAH......

ayak sargIsInsan bahsediliyor, almanyada benim bildigim her hastaya destekli corap giydirilir emboli riskini azaltma amaclI. Bu her hastanede kullanIlIyo, hatta ignede yapIlIyo amel. öncesi. Benimde dikkatImi cekti oradaki astanede, hatta bir ara sorayIm dedim, sonra unutmusum..... Muhakkak oranIn kanunlarI farklIdIr bu konuda.... Eger burada bütün hastaneler uyguluyor ise, bende merak ediyorum oradaki hastaneler niye emboli riskini biraz da olsa düsürmeye....

Ben karıştırıyor olabilirim...sen ameliyat olmamışmıydın? Yadın diye hatırlıyorum...cemil bey hakkında önceden yazın varmıydı? Yoksa yeni görüştün de olumsuzluğu dilemi getirdin...

Back