Benim Dr Ercan bey değil sorun orda başlıyor karin ve memede ulaşabildiklerim hep Ercan beyin hastası ben zaten bu Cumartesi birarkadasimla Ercan Beye gidiyorum randevu aldık burdan Cumartesi orada olacak olan varsa görmek isterim arkadasımda karnını yaptıracak onu Ercan Bey e yonlerdim Ahmet Beyin ucretler ona cok geldi bende olmak istediğim diger operasyonlarla ilgili gorusmek istedim bu fırsatla ayrıca ay sonundada buyuk olasılıkla kuzenim gelecek sehir disından onada randevu ayarlayacağız bu arada Ercan Bey e ameliyat olmuş epey insan görürüm herhalde:) okuyamadığım cok sayfa var cok zamanım olmuyor okumak icin umarım bundan sonraki paylaşımlarda Ahmet Bey in karin operasyonu yaptıgı birileriyle karsilasabilirim
Bu cumartesi başka randevum var olmasa idi karın olarak ben gelirdim.Ayın 14 dünde Ercan beye geçebilirim henüz randevu almadım.Geçersem yazarım buraya.Ercan beye ameliyat olanlar memnuniyetlerini yazıp canlı örnek olarak ta gösterince doğal olarak ulaşabileceğin insanlarda onun imzasını taşıyanlar oldular.Yoksa Ercan bey hiç birimizin babasının oğlu değil yani.İnşallah onun gibi işini seven layığı ile yapan paracı olmayan doktorlar çoğalır.Bu kadar sayfayı okumak çok zor zamanında denedim.Hep sona döndüm İnşallah istediğin bilgilere ulaşır içine sinen doktora ameliyat olursun.