Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bentoprakcım hissizlik dikiş hattımla göbek deliği arasında olan bölümde devam ediyor.Tabii ilk ameliyat olduğum ya da 2 ya da 3 ay sonrasına göre daha iyi.Fakat tam geçmedi hissizlik olayı.

Şişkinlik yemek miktarımı kaçırırsam oluyor yarı aç yarı tok kalktığımda olmuyor.Özellikle yoğurt ve karbonhidrat ekmek vs... tükettiğimde çok oluyor şişkinlik.

Hafif vuruşları bizim lipo beye vermişti şiş olan yerlerine.

Sen çekme yi hep yazıyorsun.ama ben de öyle bir şey hiç yok.Bilmem neden?

Ben bant kullanmaya devam ediyorum.Sadece karnıma ama.Göğüslere pek gerek yok gibi artık.

Bir de şunu hissediyorum eskisine göre çok gazlı bir bayan oldum.Bunu hep soracağım unutuyorum doktora.

Sanırım çekme içteki yamadan kaynaklanıyor olabilir.Zamanla yoluna girecek her şey.Bu günümüze şükür göbişsiz güzel görüntü

kızlar becerebildimmi bilemiyorum size resim gönderiyorum

bu nasıl bişey ben bile daha iyisini yapardım kör cahil bile bunu yapmaz internet sitelewrinden izleseydi bari ameliyatları bişey bilmiyorsa sende canını sıkma düzeltilir ancak hakkını aramalısın bence onca eziyet çekmişsin

Bende Eylül ayında tam karin germe yaptıracağım bu konuyu yeni takip etmeye başladım çünkü tam karin germe yaptırma cesaretim yoktu daha kolay operasyonlarla düzeltirim diye düşünüyordum ama diger operasyonlar benim problemi çözmüyor o yuzden tam karin germeye karar verdim ilk sayfadan itibaren okumaya başladım henüz 60 lardayim cok zamanım olmuyor :) operasyonu yaptırmış olan arkadaslardan resim koyanlar görmeme izin verirlerse cok sevinirim :)

canım selam...hadi sana kolay gelsin eylüle kadar çok zaman var ben sen tarih aldın diye anladım:44:yanlışlık oldu demek ki

canım selam...hadi sana kolay gelsin eylüle kadar çok zaman var ben sen tarih aldın diye anladım:44:yanlışlık oldu demek ki

Selam aldım sayılır hastane kısmı kaldı bugün esim hastaneyle konuşacak fırsat olursa ücret cok yüksek o kısmı halledince tamamdir cok yok Eylül e su gibi akıyor zaman benim daha şimdiden uykularım bölünmeye başladı hem meraktan hemde azıcikda olsa korku var

Canım karar verdin doktoruna çok sayfa var okuma boşuna...kararında doktorunda hayırlı olsun arkadaşım...çok normal korku olması

Canım karar verdin doktoruna çok sayfa var okuma boşuna...kararında doktorunda hayırlı olsun arkadaşım...çok normal korku olması
Teşekkür ederim iste yaşanmış tecrübeleri okumak iyi olur diye düşündüm ama zor olacak belli :) artık sondan bastan takip ederim fırsat oldukça :)

Okullar almış aklımı 8 hazirana odaklanmışım :))

arkadaşım bak karıştırma yine bir sürü yazı yazdım kıza,ameliyat oluyor diye o gün birde ne göreyim o gün değilmiş ameliyatı neyse hayırlısı olsun inşallah.

Sen nasılsın? Ufak tefek sıkıntıları takma kafana çok yenisin daha geçer hepsi

Korkmayın desem de adı ameliyat,hastane ister istemez korku değil ama heyecan oluyor.Ben çok istediğim için lay lay lom gittim oldum ameliyatımı.Doktorunuzun ameliyat yaptıklarını canlı görün bence.Her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır.Her doktorunda eli farklı yani tekniği dikişi.Bir de kendi vücudunuza en uygun vücudu bulmaya çalışın doktorunuz resim gösterirken.Beklentilerinizi doktorunuzla konuşun.Kilonuz varsa mutlaka verin vermeden kesinlikle ameliyat olmayın.Bu ameliyatlar zayıflama için değil vücuda şekil vermek için yapılır.İyiki böyle bir paylaşım sitesi var.Bende burdan faydalandım.Her şey gönlünce olsun.

Teşekkür ederim tavsiyeler icin canlı görmek konusunda ben kararliyim ama malesef henüz kendisine karin yaptırmış birine rastlayamadim arastiriyorum 6 kilo kadar fazlam var diyetteyim zaten başladım bile :)her ay 2 versem yeter bana Dr bana kilo ver demedi ama ben vermek istiyorum bu kilo fazla bana

Okullar almış aklımı 8 hazirana odaklanmışım :))

önce 8 haziran dı ama dayanamadım öne aldırdım :) 6 haziran oldu telde anlatmıştım ya yarın ameliyat olucam hayırlısıyla :)))))
dr.un ordan aradılarda,azcık heyecanlandım ama en çok oğluşum beni bi kaç gün göremeyecek diye endişeleniyorum eşim de yanımda olmayacak,ablam olacak,eşim sanki ben gezmeye gidiyormuşum havasında,pek bi endişesi merakı yok,bu durumda canımı sıktı,ama fıstık gibim olayım hele,bunların acısını çıkatıcam

Doktorunuza sorun,çalıştığı hastaneye gidin mutlaka ameliyat olmuş birini görürsünüz.Biraz azimli olmak lazım sanırım bu konuda.Ben Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum.Canlı örneğim yani.Göstere göstere alıştık nazara da geldik ama insanları kıramadık.Bende zamanında tedirginlikler yaşadım,ameliyat olmuş birilerini görmek,konuşmak içimi rahatlatmak kafamdaki soruları cevaplandırmak istedim.O yüzden canlı birini görmenin önemini biliyorum.Topikte çoğumuz Ercan Karacaoğlu imzalıyız.Bu doktorun yaptığı hangi ameliyatı isterseniz canlı görebilirsiniz burda arkadaşım.6 kilo çok değil bence.Sevgiyle

Benim Dr Ercan bey değil sorun orda başlıyor karin ve memede ulaşabildiklerim hep Ercan beyin hastası ben zaten bu Cumartesi birarkadasimla Ercan Beye gidiyorum randevu aldık burdan Cumartesi orada olacak olan varsa görmek isterim arkadasımda karnını yaptıracak onu Ercan Bey e yonlerdim Ahmet Beyin ucretler ona cok geldi bende olmak istediğim diger operasyonlarla ilgili gorusmek istedim bu fırsatla ayrıca ay sonundada buyuk olasılıkla kuzenim gelecek sehir disından onada randevu ayarlayacağız bu arada Ercan Bey e ameliyat olmuş epey insan görürüm herhalde:) okuyamadığım cok sayfa var cok zamanım olmuyor okumak icin umarım bundan sonraki paylaşımlarda Ahmet Bey in karin operasyonu yaptıgı birileriyle karsilasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…