• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyatın sıkıntısız geçer inşallah arkadaşım....sonuçların beklediğin gibi...ve sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim sana...haberlerini beriadan alırız artık.

Canım jelesec ...Çok çok geçmiş olsun.Şimdi senı çok daha iyi anlıyorum.Nasılda hakslın..Yavruşlarına bagışlamış Allahım..

Bak akıllanmadım devem güzelleşmeye :1: amin canım yavrularımızın başından Allah ayırmasın (özellikle küçük ve bize çok ihtiyaçları olduğu yaşta...gerçi benim büyük haziran 10 da..18 oluyor:52: hala bana ihtiyacı var...ben 41,yaşındayım ameliyat sonrası ağrıyan yerlerime ah anam dedim:1: her yaşta anne diyoruz) haberlerini bekliyorum çok öptüm

Bak akıllanmadım devem güzelleşmeye :1: amin canım yavrularımızın başından Allah ayırmasın (özellikle küçük ve bize çok ihtiyaçları olduğu yaşta...gerçi benim büyük haziran 10 da..18 oluyor:52: hala bana ihtiyacı var...ben 41,yaşındayım ameliyat sonrası ağrıyan yerlerime ah anam dedim:1: her yaşta anne diyoruz) haberlerini bekliyorum çok öptüm

Yaradan genetigimiizin hücrelerine zekreylemiş güzel olmak begenılmek dürtülerini.Biz ne yapalımk ki:)

Akıllıyız.AKILLANIRIZ.Deneriz.Olmadı diyede pes edip sinmeyiz.En iyisini bulur çoluk çocuk tek elle idare eder en güzelinide yaptırırz.

KİME NE.

SEVGİLER gÜÇLÜ kadın..

Foto koydum kIzlar, yeni göbegim. Biraz daha iyilessin dikislerimide koyacagIm. Yeni olmak isteyen arkadaslarImIda korkutmak istemem.
Ödemlerim hayla daha var, malum 6 haftaya girdim. :21:

Foto koydum kIzlar, yeni göbegim. Biraz daha iyilessin dikislerimide koyacagIm. Yeni olmak isteyen arkadaslarImIda korkutmak istemem.
Ödemlerim hayla daha var, malum 6 haftaya girdim. :21:

Tek kelimeyle muhteşem :nazar::nazar:deri sarkıklığın vardı zaten fazlada onuda küçük dev adam iyi toplamış:46: aynısından istiyorum...tamam karar verdim kesin yatıyorum eylülde masaya:9: bak aynısı olmasın yolarım :30:

Tek kelimeyle muhteşem :nazar::nazar:deri sarkıklığın vardı zaten fazlada onuda küçük dev adam iyi toplamış:46: aynısından istiyorum...tamam karar verdim kesin yatıyorum eylülde masaya:9: bak aynısı olmasın yolarım :30:

gercekten begendinmi? seninkinide kopyeleriz, neolacak. Alt kIsImda sislik, sertlik var. Belki anlasilmiyo. Onlar insin daha güzel olacak. :16:

Bel kenarlarIndaki hafifte olsa lipo belli ediyo. KarIn gerdirirke, bence kenarlar toparlanabilindigi kadar alInmasI sart. Yoksa karIn güzel olmayabilir....

ben onu soracaktım...ne izi o diye? karın germe ameliyatının izi değil yani?

hayIr canIm eski göbek deligi dikilmis hali. Eger sende göbek biraz daha cok sarkIksa olmayacak bu sorun zaten. Benim malesef oraya denk geldi, yapIlacak bisey yok. Zaten ilerde belli bile olmaz. Izlerimi sakladIm suan. Olmak isteyen arkadaslar etkilenmesin, olaya güzel taraftan bakIlsIn ilk önce dedim. Dikisler beni rahatsIz etmiyo. YakInda birazdaha iyilessin bir ara koyarIm. Amel. olmak isteyen arkadaslarImada hepinizin göbegide benden daha güzel olmasInI dilerim:))))

arkadaslIgI kabul edersen görebilirsin.....

Vay be arkadaş değilmişiz:52:
Hoş eskisini bilmiyorum ama süper bir karın.Benimde eski göbek izim aynı canım gördün gerçi sen benimkini.Ercan bey işini biliyor valla.Ama sanada maşallah nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun ada sırrın varsa paylaş çok ihtiyacı olan insanlar var başta ben.Şu sıra yemeği kestim.Sabah kahvaltı akşam bol salat ve su gün içinde.3 kg gitti çok şükür.Tiroitle ilgili şişliklerimde indi onunda etkisi var sanırım.

Hoş eskisini bilmiyorum ama süper bir karın.Benimde eski göbek izim aynı canım gördün gerçi sen benimkini.Ercan bey işini biliyor valla.Ama sanada maşallah nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun ada sırrın varsa paylaş çok ihtiyacı olan insanlar var başta ben.Şu sıra yemeği kestim.Sabah kahvaltı akşam bol salat ve su gün içinde.3 kg gitti çok şükür.Tiroitle ilgili şişliklerimde indi onunda etkisi var sanırım.

Ada22 gibi yapamasa bile seninki gibi olsun az çok benziyor vucut yapımız:23: bayıldım muhteşem olmuş bel çok iyi çıkmış ortaya:nazar:

Arkadaşlar bu ameliyatlar zayıflamak için değil vücut şekillendirme için yapılır.Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar mutlaka kilo verin olmadan önce.Ada22 arkadaşımız resmini gördünüz.Manken gibi maşallah :nazar: Çünkü kilo problemi yok.Ayıptır söylemesi onunki kadar olmasa da benim kisi de çok güzel.Ben onun kadar zayıf değilim ama kiloluda sayılmam iri kemiğim.Ada senin boyun kaç kaç kg mahzuru yoksa :54:

BenToprak, seninkine benziyo demi? düsünsene hepimizde aynI model karIn:1:. AynI imzayI tasIyor:9:.
3kg. attIn wow... Ben diet yapamayan tiplerdenim. Kesinlikle bana göre degil. Yediklerim bellidir okadar:44:

Back