Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım jelesec ...Çok çok geçmiş olsun.Şimdi senı çok daha iyi anlıyorum.Nasılda hakslın..Yavruşlarına bagışlamış Allahım..
Bak akıllanmadım devem güzelleşmeye amin canım yavrularımızın başından Allah ayırmasın (özellikle küçük ve bize çok ihtiyaçları olduğu yaşta...gerçi benim büyük haziran 10 da..18 oluyor hala bana ihtiyacı var...ben 41,yaşındayım ameliyat sonrası ağrıyan yerlerime ah anam dedim her yaşta anne diyoruz) haberlerini bekliyorum çok öptüm
Ameliyatın sıkıntısız geçer inşallah arkadaşım....sonuçların beklediğin gibi...ve sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim sana...haberlerini beriadan alırız artık.
Arkadaşlar rengarenk in ameliyatı 8 haziran çarşamba yalnış yazmışım.
Foto koydum kIzlar, yeni göbegim. Biraz daha iyilessin dikislerimide koyacagIm. Yeni olmak isteyen arkadaslarImIda korkutmak istemem.
Ödemlerim hayla daha var, malum 6 haftaya girdim.
Tek kelimeyle muhteşem deri sarkıklığın vardı zaten fazlada onuda küçük dev adam iyi toplamış aynısından istiyorum...tamam karar verdim kesin yatıyorum eylülde masaya bak aynısı olmasın yolarım
Resimdeki görülen iz, eski göbegimin izi....
ben onu soracaktım...ne izi o diye? karın germe ameliyatının izi değil yani?
herkez göremiyo demi, bu yüzden fazla koymadIm, silecegim.....
Ben görmediiiiim ama nerde resim
arkadaslIgI kabul edersen görebilirsin.....
Vay be arkadaş değilmişiz
Hoş eskisini bilmiyorum ama süper bir karın.Benimde eski göbek izim aynı canım gördün gerçi sen benimkini.Ercan bey işini biliyor valla.Ama sanada maşallah nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun ada sırrın varsa paylaş çok ihtiyacı olan insanlar var başta ben.Şu sıra yemeği kestim.Sabah kahvaltı akşam bol salat ve su gün içinde.3 kg gitti çok şükür.Tiroitle ilgili şişliklerimde indi onunda etkisi var sanırım.
Vay be arkadaş değilmişiz
Hoş eskisini bilmiyorum ama süper bir karın.Benimde eski göbek izim aynı canım gördün gerçi sen benimkini.Ercan bey işini biliyor valla.Ama sanada maşallah nasıl böyle zayıf kalabiliyorsun ada sırrın varsa paylaş çok ihtiyacı olan insanlar var başta ben.Şu sıra yemeği kestim.Sabah kahvaltı akşam bol salat ve su gün içinde.3 kg gitti çok şükür.Tiroitle ilgili şişliklerimde indi onunda etkisi var sanırım.
Ada22 gibi yapamasa bile seninki gibi olsun az çok benziyor vucut yapımız bayıldım muhteşem olmuş bel çok iyi çıkmış ortaya