BenToprak, seninkine benziyo demi? düsünsene hepimizde aynI model karIn. AynI imzayI tasIyor .
3kg. attIn wow... Ben diet yapamayan tiplerdenim. Kesinlikle bana göre degil. Yediklerim bellidir okadar:44:
Benim son halimi görmedin ki şekerim benimde bel oyuntum oturmaya başladı şu anda bile çok güzelAllah nazarlardan saklasın hepimizi.
Arkadaşlar bu ameliyatlar zayıflamak için değil vücut şekillendirme için yapılır.Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar mutlaka kilo verin olmadan önce.Ada22 arkadaşımız resmini gördünüz.Manken gibi maşallahÇünkü kilo problemi yok.Ayıptır söylemesi onunki kadar olmasa da benim kisi de çok güzel.Ben onun kadar zayıf değilim ama kiloluda sayılmam iri kemiğim.Ada senin boyun kaç kaç kg mahzuru yoksa
aaa herkes burda:)))
Siz buralara uğrarmıydınız hanımefendi???
ArkadasIm 1,65 boyum, bende iri kemikliyim. Ince kemikler daha sisman gösteriyor. Ister inan ister inanma amel. sonra tartIlmadIm, gerek duymuyorum, moralimi bozmuyorum. KIyafetlerim bana hemen haber veriyo. Hamilelikte 30 kg üzerine almIstIm, bu yüzdende sarkIklIklar olustu.
Seninde yapIn gayet güzel. Sende mankengibisin.. Hic takma kilona.....InsanIn güleryüzlü, sevecen olmasI, vücüt güzelligindende daha önemli......
Bentoprak cım ne yapayım vallahi iki tarafa yetişemiyorum ben.Arada buraya da giriyorumAma bak sana hep göğüs küçültmeden yazıyorum şeker
Ada cım inan süper olmuş.Bayıldım resimlerine.Jelesec bir de bana resimlerimi koymamı söylüyorsun.Canımcım ben nesini koyayım bu resimlere baktıkça kendimden utandım vallahi.Benim boy 1.66, kilo ameliyattan bir gün önce tartılmıştım 86 idim.Şimdi 73 üm.Ama genede daha çok vermem lazım.Deli gibi spor yapıyorum bugün gene cardıo +ağırlık çalıştım 2.5 saat sürüyor.Pestil oluyorum inanınartık çok zorlanıyorum kilo vermede en azından 66 ya bir düşsem o bile bana harika olacak.
Ada cım inan süper olmuş.Bayıldım resimlerine.Jelesec bir de bana resimlerimi koymamı söylüyorsun.Canımcım ben nesini koyayım bu resimlere baktıkça kendimden utandım vallahi.Benim boy 1.66, kilo ameliyattan bir gün önce tartılmıştım 86 idim.Şimdi 73 üm.Ama genede daha çok vermem lazım.Deli gibi spor yapıyorum bugün gene cardıo +ağırlık çalıştım 2.5 saat sürüyor.Pestil oluyorum inanınartık çok zorlanıyorum kilo vermede en azından 66 ya bir düşsem o bile bana harika olacak.
ada arkadaşım maşallah nazar deymesin çok güzel görünüyosun benim göbek deliyide aynısı rahatladım şimdi bel oyuntusu çok güzel harika görünüyor. Bende sesim koyacam beceremedi.
kIzlar, söyle denisik denisik pozlarmI verseydim.acaba?
ada arkadaşım maşallah nazar deymesin çok güzel görünüyosun benim göbek deliyide aynısı rahatladım şimdi bel oyuntusu çok güzel harika görünüyor. Bende resim koyucam beceremedim.
Şimdi size 8. ayına yaklaşmakta olan karın ameliyatımdan tecrübelerimi sunayım isterseniz.Arkadaşlar ne olursa olsun ameliyat oldum ohh karnımda dümdüz olacak fazlalıklarımdan 3 saat içinde kurtuldum yaşasın laylaylom moduna sakın girmeyin.İnanın dikkat etmezseniz fırrrt diye bütün yağlar ve koca bir göbek geriye döner.Bunun en canlı örneğini kuzenimde yaşıyorum.Geçen sene Mayıs ayında karın germe ve meme küçültme oldu o da benim gibi.Olduktan 3 ay sonrasına kadar gayet güzel gitti yemesi içmesi toparlanması vs.. 4. aydan itibaren eski yeme alışkanlığına geri döndü( şuanda görseniz inanamazsınız karnında o kadar yok fakat basenlerinde bir yağlanma oldu sanki iki koca karpuzu iki yan tarafına yapıştırmışın görüntüsünde.Kendisi çok üzgün ben de ne zamandır görmüyordum tel.de anlatıyordu bu durumunu fakat geçtiğimiz gün gözlerimle görünce inanamadım gerçekten facia...Aman hanımlar özellikle kilo fazlalığı hep olan kişiler ameliyat sonrası çok dikkat etsinler.Spor mutlaka yapsınlar sonuçlar daha vahim olabiliyor.
Kendim için konuşacak olursam ben sürekli dikkat ediyorum.Asla kilo almadım hatta yavaş da olsa kilo veriyorum.Yanlız bazen haftasonları arkadaşlarla üstüste prog.yapıyoruz yemek içki derken bazen ipin ucunu kaçırdığım oluyor.İnanın 2 gün üstüste yediğimde karnım hamile gibi garip bir şekilde şişiyor.Hemen Pazartesi spor, sabahları yulaf ezmesi yağsız süt akşamları salata ızgara kendimi dizginliyorum.Bunları yapmasam sanki vücudum bir sünger misali hüp hüp çekiyor.Hep dikkat hep dikkat yani.Bunun haricinde karın şişmesi bende de haala devam ediyor.Hissizlik belirli bir bölgede haala var.İzlerim özellikle bantları kullandıktan sonra yan kısımlar iyice bembeyaz oldu.Orta kısımlar iyice silikleşti.
Bu arada göğüs küçültmeye de yazdım buraya da yazayım.Havalar ısındı iyice. deniz havuz başladı.Ben ilk olarak bu hafta sonu güneşlendim.Güneşlendikten sonra karnıma baktığımda çok kızardıklarını hafifi morumsu olduğunu görünce çok panik yaptım.O gün öğleden sonra Ercan bey e arkadaşımı götürecektim gitmişken sordum birşey olurmu diye.Mutlaka mayo altında bile olsa dikiş hattına çok yüksek faktörlü güneş koruyucu sürmemi söyledi.Aklınızda bulunsun.Bikinilerinizin altına da mutlaka 50 ya da daha fazla bir koruyucu mutlaka sürün.
İşte 8 aylık deneyimlerim bunlar arkadaşlar.Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?