Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

BenToprak, seninkine benziyo demi? düsünsene hepimizde aynI model karIn. AynI imzayI tasIyor.
3kg. attIn wow... Ben diet yapamayan tiplerdenim. Kesinlikle bana göre degil. Yediklerim bellidir okadar:44:

Ercan karacaoğlu göbişler ve memişler Benimkine benziyor çünkü o eski göbek deliğini içeri alacak fazla derimiz yokmuş.O yüzden aynı dikiş.Ama işin gerçeği seninki daha güzel olmuş çünkü zaten vücuduna güzel bakmışın arkadaşım.Oranda buran da fazlalık yok olanı da almış küçük dev adam süper bir karın olmuş.

Diyet bana göre de değil hiç yapamam Allah hastalık vermesin derdim.Ama ne yaparsın şu tiroit beni şişirdi.Gençte değiliz ki hücreler yaksın.Yapabildiğim kadar yapacım.Menopoz zamanı geldi mi kiloda istesen de istemesen de alıyorsun.Şimdiden önlem olsun.İnşallah başarırım.

Son düzenleme:
Benim son halimi görmedin ki şekerim benimde bel oyuntum oturmaya başladı şu anda bile çok güzel Allah nazarlardan saklasın hepimizi.

Kendini beğenmiş seni çok sevindim iyi görünmenize sizler benim canlı örneklerim oldunuz yoksa çok zordu karın işim benim amin canım herkes çok güzel sonuçlar yaşasın inşallah

Ada222 resimler konmuş ah ah ah kaçırdımmı acaba? ne zaman koydun ay ben seninle arkadaşmıyım ay ay ay bir telaş bir telaş bende

ArkadasIm 1,65 boyum, bende iri kemikliyim. Ince kemikler daha sisman gösteriyor. Ister inan ister inanma amel. sonra tartIlmadIm, gerek duymuyorum, moralimi bozmuyorum. KIyafetlerim bana hemen haber veriyo. Hamilelikte 30 kg üzerine almIstIm, bu yüzdende sarkIklIklar olustu.
Seninde yapIn gayet güzel. Sende mankengibisin. . Hic takma kilona.....InsanIn güleryüzlü, sevecen olmasI, vücüt güzelligindende daha önemli......

Ada cım inan süper olmuş.Bayıldım resimlerine.Jelesec bir de bana resimlerimi koymamı söylüyorsun.Canımcım ben nesini koyayım bu resimlere baktıkça kendimden utandım vallahi.Benim boy 1.66, kilo ameliyattan bir gün önce tartılmıştım 86 idim.Şimdi 73 üm.Ama genede daha çok vermem lazım.Deli gibi spor yapıyorum bugün gene cardıo +ağırlık çalıştım 2.5 saat sürüyor.Pestil oluyorum inanın artık çok zorlanıyorum kilo vermede en azından 66 ya bir düşsem o bile bana harika olacak.

Senin neren iri kemik.Çok zarif narin yapılı bir bayansın.Beni gördün yüzücü omuzu var yüzmediğim halde.Kocamanım kocaman.Kiloma takıyorum çünkü ağır geliyor taşıyamıyorum canım benim benim.Yani mutlaka şu kadar kiloda olmalıyım değil isteğim kendimi rahat hissettiğim ağırlıkta olmak amacım.

InsanIn güleryüzlü, sevecen olmasI, vücüt güzelligindende daha önemli...
demişin de arkadaşım baktım onlar işe yaramıyor bari ben aynada kendimi güzel göreyim dedim başladım kendimle uğraşmaya.

ada arkadaşım maşallah nazar deymesin çok güzel görünüyosun benim göbek deliyide aynısı rahatladım şimdi bel oyuntusu çok güzel harika görünüyor. Bende resim koyucam beceremedim.

Son düzenleme:

Begendiginize sevindim, bende bacaklarImI begenmiyorum. Daha incelsin istiyorum. Popoyada zaten bugidisle olmadI beton döktirecegim. .Memeler kötü bi halde.
Yani anlayacagIn daha cok isim var.....
Seninde bu isi ciddiye almana hIrsIna hayran kaldIm. Hersey zamanla. Acele etme, yavas yavas....hersey güzel olacak
Olmayanlarda olsun, söyle yan yana dizilip hepberaber boy boy fotolarI cektirip koyarIz.

sana deli gibi ulaşmaya çalıştığım günü hatırla arkadaşım...tanışmıyoruz numaralar daha verilmemiş..ben memeden çok memnunum tamam ama karını bilmiyorum..adam nasıl yapar iyi mi kötü mü bir sürü gelgitler..birde sen buraya potluk yazıncaamanın iyi ki olmadım dedim ...ne bileyim senin potluk dediğin yerin basenlerin olduğunu hemen özelden numaramı verdim beni aramısınız diye sana yazdım panik heyecanlı aradın soru yağmuruna tutum seni dikişin nasıl göbeğin nasıl,potluk nerede ? sen çok sağol tek tek açıkladın beni rahatlattın üstüne birde öncesi sonrası resmini göndermen beni çok mutlu etmişti...

Sana o zamanda dedim çok başarılı canlı gördüğümde yine söyledim kesinlikle çok iyiydin..tabi senin çaban büyük koy öncesi sonrasını her kes aynı şeyi söyler

Son düzenleme:

sende koyda bakalım canım

Son düzenleme:
Şimdi size 8. ayına yaklaşmakta olan karın ameliyatımdan tecrübelerimi sunayım isterseniz.Arkadaşlar ne olursa olsun ameliyat oldum ohh karnımda dümdüz olacak fazlalıklarımdan 3 saat içinde kurtuldum yaşasın laylaylom moduna sakın girmeyin.İnanın dikkat etmezseniz fırrrt diye bütün yağlar ve koca bir göbek geriye döner.Bunun en canlı örneğini kuzenimde yaşıyorum.Geçen sene Mayıs ayında karın germe ve meme küçültme oldu o da benim gibi.Olduktan 3 ay sonrasına kadar gayet güzel gitti yemesi içmesi toparlanması vs.. 4. aydan itibaren eski yeme alışkanlığına geri döndü( şuanda görseniz inanamazsınız karnında o kadar yok fakat basenlerinde bir yağlanma oldu sanki iki koca karpuzu iki yan tarafına yapıştırmışın görüntüsünde.Kendisi çok üzgün ben de ne zamandır görmüyordum tel.de anlatıyordu bu durumunu fakat geçtiğimiz gün gözlerimle görünce inanamadım gerçekten facia...Aman hanımlar özellikle kilo fazlalığı hep olan kişiler ameliyat sonrası çok dikkat etsinler.Spor mutlaka yapsınlar sonuçlar daha vahim olabiliyor.

Kendim için konuşacak olursam ben sürekli dikkat ediyorum.Asla kilo almadım hatta yavaş da olsa kilo veriyorum.Yanlız bazen haftasonları arkadaşlarla üstüste prog.yapıyoruz yemek içki derken bazen ipin ucunu kaçırdığım oluyor.İnanın 2 gün üstüste yediğimde karnım hamile gibi garip bir şekilde şişiyor.Hemen Pazartesi spor, sabahları yulaf ezmesi yağsız süt akşamları salata ızgara kendimi dizginliyorum.Bunları yapmasam sanki vücudum bir sünger misali hüp hüp çekiyor.Hep dikkat hep dikkat yani.Bunun haricinde karın şişmesi bende de haala devam ediyor.Hissizlik belirli bir bölgede haala var.İzlerim özellikle bantları kullandıktan sonra yan kısımlar iyice bembeyaz oldu.Orta kısımlar iyice silikleşti.

Bu arada göğüs küçültmeye de yazdım buraya da yazayım.Havalar ısındı iyice. deniz havuz başladı.Ben ilk olarak bu hafta sonu güneşlendim.Güneşlendikten sonra karnıma baktığımda çok kızardıklarını hafifi morumsu olduğunu görünce çok panik yaptım.O gün öğleden sonra Ercan bey e arkadaşımı götürecektim gitmişken sordum birşey olurmu diye.Mutlaka mayo altında bile olsa dikiş hattına çok yüksek faktörlü güneş koruyucu sürmemi söyledi.Aklınızda bulunsun.Bikinilerinizin altına da mutlaka 50 ya da daha fazla bir koruyucu mutlaka sürün.

İşte 8 aylık deneyimlerim bunlar arkadaşlar.Hepinize sevgiler...

İşte bu arkadaşım teşekkürler.Hissizlik ne tarafında var.Birde şişkinlik nasıl ve ne zaman oluyor.Hissizlik için geçen Ercan beye sordum hafif hafif vur dedi.Kendine gelsin diye vurmaya başladım inşallah çabuk toparlar.Sağ tarafımda çekme oluyor yorulduğumda özellikle.Aç veya tok farketmiyor gün içinde birden şişiyor karnım gergin oluyor.Sen iz bantı veya kremi kullanıyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…