arkadaslarI, beni tanIyan veya bu amel. olmak isteyenler....
Ilk önce KarIn germe veya baska
estetik amel. olmak isteyen arkadaslarIm, beklentilerinizi kendi vücudunuza göre realist bakIs acIsIndan, ve iyi bir plastik cerrahla ona göre degerlendirin. Beklentilerimizi karsIlayamIyacak hayaller kuruldugumuzda, hayal kIrIklIgIna ugrayabiliriz. Eminimki hepimiz bunun farkIndayIz.
Bazen GIR GIR olsun diye takIlmalarda bu forumun nesesi oluyo....Bu
Ben karnImla ilgili hic bir sorun yasamadIm, hersey kolay gecti, karnIm yumusaya basladI, görünüs olarak cok güzel, karIn kaslarImI kullanabiliyorum ( KarnImI artIk iceri cekiyorum) Iki gün batnma gibi agrIlarIm oldu, onun harIcinde hic bir agrIm sorunum yok...DetaylI sorusu olan arkadaslara yardImcI olabilirim....
Amel. bastan sona orada gecirdigim 1 hafta boyunca, dokt. Ercan karacaoglan, memorial hastanesinde, konakladIgIm yerde, yolcugumun bastan sona kadar tanIstIgIm bir sürü insanlarla inanIlmIyacak kadar abartmadan söylüyorum söyleyecek kelime bulamIyorum yardIm sever iyi inlar güzel insalar iyiki varsInIz diyorum. Ucaga binerken dahi benim zorlandIgImI gören, benim koluma girip cantamI tasIyanan tanImadIm iyi insanlarIn oldugunu görünce cok mutlu oldum...
BEN BUARADA da BANA POSITIV ENERJISINI EKSIK ETMEYEN BENI IYI TANIMADIGI HALDE YARDIMCI OLAN CANIM ARKADASIM JELESEC IN HAKKINI NASIL ÖDERIM:::::
HERZAMAN YÜZÜNDEN GÜLÜMSEMEN EKSIK OLMASIN ....SENI SEVIYORUM ARKADASIM
AYNI SEKILDE SEVGILI ARKADASIM BENTOPRAK, SENIDE HIC BIR ZAMAN UNUTMAYACAGIM, SIZ OLMASAYDINIZ BUKADAR KOLAY ATLATAMAZDIM.... IYIKI VARSINIZ.......