Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam tekrar tesadufen burdakı paylasımlarıdan bır arakadş la ortak bır arkadasımız cıktı...Nikini bılemıyorum acaba kim:)*?

Merhaba tesadüf bu ya bir arkadaşıma meme op. düşündüğümü söyleyince sizden bahsetti ben de tahmin ettim:)))
Sibel Hanım Cemil bey ve meme op detayları hk. bana yazarsanız sevinirim Hatta ortak arkadaşımız birlikte kahve içelim siz de tanışın dedi kısmet vakit uyarsa neden olmasın
görüşmek üzere

Çok güzel bir yazı yazmışsın canım ,okuyunca o gün yine gözümde canlandı...çıktığında ameliyat dan...titremen gözünden gelen 1, 2 damla yaş(benim onları silmem üstünü sıkı sıkı örtmem daha neler neler)inan seni o gün yalnız bırakmış olsam ben kendimi bütün gün huzursuz hissederdim..iyi ki gelmişim...hem seni tanıdım hemde (iç çamaşırı takımları, çikolatalar..parfüm vs) bu güzel hediyelerini de almış oldum daha ne olsun

Bana ve aileme iyi dileklerini yolla yeter canım güzel sözlerin için çok mersi güzel kadın

Son düzenleme:

desendeseni...görmeye gittin mi? Bu arada sen ne yaptın karar verdin mi ameliyata? Hadi korkma katıl ameliyatlılar kervanına

Evet arkadasımla konustuk beklerım buyurun gelın... Yardımcı olabılırsem ne guzel:)

baska sayfadan kopyaladIm, bir anda sanki kendimi gördüm...

Bir hastam gönderdiği e-postada; göz kapaklarımdaki ve yüzümdeki sarkıklıklardan rahatsızım. Ayrıca göğüslerimi biraz büyüterek dikleştirmek istiyorum. Doğumlardan sonra karnımda da sarkmalar oluştu, bunlardan da kurtulmak istiyorum. Bacaklarımdaki ve basenlerdeki fazla yağlar için liposuctionla alınsın ve popom da gerilsin. Son olarak kollarımdaki sarkıklıklar için ne yapılabileceğini öğrenmek istiyorum… Böyle bir mektubu alan her plastik cerrah irkilir. Yapılabilecek tüm estetik müdahaleleri birlikte isteyen böyle bir hastayı ameliyat düşüncesine iten nedenler dikkatle incelenmek zorundadır. Doç Dr Sönmez, ameliyat olacakları da uyardı: “geçirilen estetik ameliyat ne kaybedilen eşi ne de kaybedilen işi geri getirebilir.” estetik ameliyatlarda hasta memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Sönmez ameliyat sonrasını değerlendirirken: “Psikolojik olarak sıkıntılı dönemlerde alınan kararlardan sonra yapılan ameliyatlarda, estetik sonuç nasıl olursa olsun hastanın memnun olmama ihtimali daha yüksektir. Ameliyata götüren motivasyon iyi analiz edilmezse hem hasta, hem de plastik cerrah için uzun süreli ve sancılı bir sürecin başlaması işten değildir” şeklinde konuştu. estetik ameliyat için muayenehaneye gelen hastalar başka tüm cerrahi branşlardan farklı olarak kendi istekleriyle ameliyat olmak üzere geldiklerini söyleyen Doç Dr Sönmez “diğer branşlarda tıbbi bir rahatsızlık söz konusudur. Hasta ameliyat olmama isteğiyle doktora gider ama doktor ameliyat önerince çaresiz kabul eder. Biz plastik cerrahlar ise muayenehanemize ameliyat olma isteği ile gelen hastalarımıza bazen “siz bu ameliyat için uygun değilsiniz” demek durumunda kalırız. Uygun olmayan estetik ameliyat hasta için mutluluk, doktor için de başarı getirmez” şeklinde konuştu

Kızlar bugün 7. haftam doluyor. 2 gündür çok koşuşturuyorum karnım şiş acaba ondan mı göbek deliğimin üstü kendimi göbekli hissettim. ve acı var biraz off çok memnunuyetsisim çok.

Kızlar bugün 7. haftam doluyor. 2 gündür çok koşuşturuyorum karnım şiş acaba ondan mı göbek deliğimin üstü kendimi göbekli hissettim. ve acı var biraz off çok memnunuyetsisim çok.

arkadaşım ara bir doktorunu ne diyecek...çok kafana takıyorsan al randevu bir uğra...dur dur hemen panik yapma geçici bir durum dur

Adacim, 35 yasindan sonra cocuklar büyüyünce kadinlar kendine bakiyor ben neoldum böyle diye, tabii ki eski haline getirme arzusu depresiyor. Ama bunlar bütün kadinlarin basina gelen seyler gayet de dogal. Hele türkiye gibi afet genc kizlarin evli erkekleri cazip buldugu bir yerde , kadinlar genclesmek isterler.

Bu YAZININ AYNISINI BEN İLK KARŞILAŞMADA DOKTORA DEMİŞTİMORASI DA OLSUN BURASIDA ŞURADAN DA BİRAZ ALIN DİYE LİSTE YAPTIM ADAMATABİ O BUNUN MÜMKÜN OLMADIĞINI SÖYLEYİNCE İYİ O ZAMAN LİSTEYİ KISALTIM BARİ DEDİM BENDE KENDİMİ GÖRDÜM BU YAZIDA AMA RUH HALİM YERİNDE ÇOK ŞÜKÜR...ACABA YERİNDE Mİ BAK BU YAZIDAN SONRA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:44:

neoldu beria . Olur bazen sIkma canInI, takma kafana....belki üsütmüsündür...

Inan sanki bende kendi kendime, artIk süphelenmeye baslIyorum. Daha taktIgIm yerleri yazmak istemiyorum...... Yoksa iycem beni .....zannedeceksiniz....

desendeseni...görmeye gittin mi? Bu arada sen ne yaptın karar verdin mi ameliyata? Hadi korkma katıl ameliyatlılar kervanına

nerdeyse hergün tlf konuşuyoruz aml sürecini takip ediyorum ama benim mücadelem çift taraflı hem kendi korkularım hem de eşimi razı etme çabası
o yüzden enerjim motivasyonum çok düştü hatta az önce dışarıda biraz dolaştık o zaman konuyu yine açtım ama tepki aynı. ben o da bana destek olsun cesaret versin isterken o tam tam tersi doktor konusunda kararsızlığım da cabası bilmiyorum bakalım macide hanıma haftaya randevu alıcam gün vermesi zaten 5-6 ayı bulurmuş yarın Eray Copcu ile randevum var ama gidemeyeceğim galiba oğlum var 8,5 yaşında onun yılsonu gösterisi provası var ya Haziran ya da yaz sonu sen de bana akıl ver
benim gibi kararsıza sevgiler:18:

Harika tüm bayanların sesi olmuş.Ben kendim için istedim ve mutluyum inşallah her şey düzene girdikçe dahada mutlu olucam inanıyorum.

selam canım...ya eşinin razı olmaması kötü olmuş...senin korkularını anlayabiliyorum...sen doktor araştırmalarına devam et yine o cepte olsuneşini ikna etme konusunda şöyle bir tüyo sana, her gün konuyu aç başının etini ye bıkar pes eder sonunda deseni git gör incele memesini bak canlı örnek kaçırma!!!

Senin arkadaşın ne yaptı oldu mu Ercan beye ameliyatını?

Benim 9 haftam bitti hala yaşıyorum yazdıklarını canım.Uyuşukluk hissi etlerimin acıması var hala.Hatta bugün bende kendimi göbekli hissettim sonra eski göbişim aklıma gelince yeni göbişime haksızlık ettğimi düşündüm ve okşadım hafiften.Okuduklarımdan çıkardığım sonuç 6 ay sonra her şey düzene girecek vücut tam oturacak.

Üzüldüm, kararsIzlIk niye.... eslerin tepkilerini anlayamIyorum, belki zamana ihtiyacI vardir.... Gerci tam konuyu bilmiyorum ama eslerinde kaybetme korkularI olabilir..

Bir zamanlar bende bu kararsızlıkları yaşadım seni çok iyi anlıyorum.Kararlılığımı yansıttım gittim doktorla konuştum günümü aldım.Ben bile şaştım kendime ama başardım.Kendim için ilk kez bir şey yaptım ve çoook mutluyum.Yazın keyfi bu sene farklı olacak benim için.Seneye inşallah dahada farklı olur.Allah sağlık versin her şey gönlünüzce olsun.

Harika tüm bayanların sesi olmuş.Ben kendim için istedim ve mutluyum inşallah her şey düzene girdikçe dahada mutlu olucam inanıyorum.

Biliyosun hersey düzelecek, ben gelincede fit enerji dolu, yeni gözlüklü, BenToprak görecegim eminimki.... Sonra bol bol eglenecegiz . En sonunda bir hafta sonu istanbula kacamak yapacagIm.....

Biliyosun hersey düzelecek, ben gelincede fit enerji dolu, yeni gözlüklü, BenToprak görecegim eminimki.... Sonra bol bol eglenecegiz . En sonunda bir hafta sonu istanbula kacamak yapacagIm.....

Gel canım benim 'kaçamak' harika bir kelime insana enerji veriyor sanki.Kaçamak yapalım birazda delilik.Gözlüklerimi sakın unutma çok merak ediyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…