Bu ay ameliyat mı olmayın estetik ameliyat mı olmayın.Sağlık açısından olmak gerekiyorsa olunabilir sanırım.
Her kese selamlar ve sevgilerBeria sen kaç kiloyla ameliyata girdin ? Ben bu gün diyete başladım eylüle kadar vermem lazım 6, 7 ..en az ,çok zor benim için ama başaracağım
CanIm ev telef. varsa bana yazarsan seni aramak istiyorum.....
Sen sigarayı bıraktın mı bakiiim.Önce sigara sonra kilolar ve sonra gelsin ameliyaaaat.Geç geldim aramadım.Arayayım mı seni müsaitmisin şekerim.
Her kese selamlar ve sevgilerBeria sen kaç kiloyla ameliyata girdin ? Ben bu gün diyete başladım eylüle kadar vermem lazım 6, 7 ..en az ,çok zor benim için ama başaracağım
elektronik tartıda 65 kilo ile girdim. şimdi 63 ortalama çıkıyor iniyor bazen su topluyorum demek
sil arkadaşım...cevap gönderemedim
Amanın sende benden zayıfsın...iyi 2 kiloda gitmiş aman maşallaharkadaşıma
selam hanImlar, BenToprak aryayImmI gecmi oldu?
Sende kiloları iyi saklıyormuşun şaşırdım valla.Hiç kilolu gözükmüyordun oysa.Yada ben gözlüksüz baktım
Bu ameliyatlar kilo vermek için değil vücuda şekil vermek için yapılıyor.Önce zayıfla sonra ameliyat ol arkadaşım.Sanırım sana en yakın vücut benim.Senin karın ameliyatında benim gibi olur diye düşünüyorum.Ada22 bizden de zayıf 0 beden olmuştur herhalde manken hatun.
Bu arada bugün gittim teğelimi attırdım arkadaşlar bilginize.
EVET İYİ SAKLARIM...BOY 1.63...KİLO SABAH 74 AKŞAM 75...ÇOK YERSEM 76...EEEEEE ZAYIF SAYILMAMEŞİMİN DEDİĞİNE GÖRE DE BALIK ETLİ DURUMUNU AŞMIŞ DURUMDAYIM SPORA DA SALONA BAŞLIYORUM.. İNŞALLAH BENDE ÇOK MUTLUYUM YAZARIM...
AMAN NAZARLARA GELME ARKADAŞIMÇOK SELAM SÖYLESEYDİN KÜÇÜK DEV ADAMA BİZLERDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?