Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugün çok yoğundu okullarda gösteriler herkes okulla uğraşıyor galiba kimseler yok. Bu arada Dermatix jel aldım bu akşam başlayacağım haydi hayırlısı..

Her kese selamlar ve sevgiler Beria sen kaç kiloyla ameliyata girdin ? Ben bu gün diyete başladım eylüle kadar vermem lazım 6, 7 ..en az ,çok zor benim için ama başaracağım

Her kese selamlar ve sevgiler Beria sen kaç kiloyla ameliyata girdin ? Ben bu gün diyete başladım eylüle kadar vermem lazım 6, 7 ..en az ,çok zor benim için ama başaracağım

Sen sigarayı bıraktın mı bakiiim.Önce sigara sonra kilolar ve sonra gelsin ameliyaaaat.Geç geldim aramadım.Arayayım mı seni müsaitmisin şekerim.

Sen sigarayı bıraktın mı bakiiim.Önce sigara sonra kilolar ve sonra gelsin ameliyaaaat.Geç geldim aramadım.Arayayım mı seni müsaitmisin şekerim.

Ben sana her zaman müsaitim ara şeker

Aynen bak gör nasıl ikisinide hallediyorum
.....açım açım...şimdi yeşil erik yedim 6 tane

Son düzenleme:

elektronik tartıda 65 kilo ile girdim. şimdi 63 ortalama çıkıyor iniyor bazen su topluyorum demek

Amanın sende benden zayıfsın...iyi 2 kiloda gitmiş aman maşallah arkadaşıma

Sende kiloları iyi saklıyormuşun şaşırdım valla.Hiç kilolu gözükmüyordun oysa.Yada ben gözlüksüz baktım
Bu ameliyatlar kilo vermek için değil vücuda şekil vermek için yapılıyor.Önce zayıfla sonra ameliyat ol arkadaşım.Sanırım sana en yakın vücut benim.Senin karın ameliyatında benim gibi olur diye düşünüyorum.Ada22 bizden de zayıf 0 beden olmuştur herhalde manken hatun.
Bu arada bugün gittim teğelimi attırdım arkadaşlar bilginize.

EVET İYİ SAKLARIM...BOY 1.63...KİLO SABAH 74 AKŞAM 75...ÇOK YERSEM 76...EEEEEE ZAYIF SAYILMAMEŞİMİN DEDİĞİNE GÖRE DE BALIK ETLİ DURUMUNU AŞMIŞ DURUMDAYIM SPORA DA SALONA BAŞLIYORUM.. İNŞALLAH BENDE ÇOK MUTLUYUM YAZARIM...

AMAN NAZARLARA GELME ARKADAŞIM ÇOK SELAM SÖYLESEYDİN KÜÇÜK DEV ADAMA BİZLERDEN

İyi sakladığın kesin.Doktorum her akşam yeşillik salata,doğal nar ekşisi ve pul biber (nar ekşisi sosu değil) yememizi önerdi kiloyu koruyormuş bilginize.

Son düzenleme:
arkadaslarI, beni tanIyan veya bu amel. olmak isteyenler....
Ilk önce KarIn germe veya baska estetik amel. olmak isteyen arkadaslarIm, beklentilerinizi kendi vücudunuza göre realist bakIs acIsIndan, ve iyi bir plastik cerrahla ona göre degerlendirin. Beklentilerimizi karsIlayamIyacak hayaller kuruldugumuzda, hayal kIrIklIgIna ugrayabiliriz. Eminimki hepimiz bunun farkIndayIz.
Bazen GIR GIR olsun diye takIlmalarda bu forumun nesesi oluyo....Bu

Ben karnImla ilgili hic bir sorun yasamadIm, hersey kolay gecti, karnIm yumusaya basladI, görünüs olarak cok güzel, karIn kaslarImI kullanabiliyorum ( KarnImI artIk iceri cekiyorum) Iki gün batnma gibi agrIlarIm oldu, onun harIcinde hic bir agrIm sorunum yok...DetaylI sorusu olan arkadaslara yardImcI olabilirim....
Amel. bastan sona orada gecirdigim 1 hafta boyunca, dokt. Ercan karacaoglan, memorial hastanesinde, konakladIgIm yerde, yolcugumun bastan sona kadar tanIstIgIm bir sürü insanlarla inanIlmIyacak kadar abartmadan söylüyorum söyleyecek kelime bulamIyorum yardIm sever iyi inlar güzel insalar iyiki varsInIz diyorum. Ucaga binerken dahi benim zorlandIgImI gören, benim koluma girip cantamI tasIyanan tanImadIm iyi insanlarIn oldugunu görünce cok mutlu oldum...

BEN BUARADA da BANA POSITIV ENERJISINI EKSIK ETMEYEN BENI IYI TANIMADIGI HALDE YARDIMCI OLAN CANIM ARKADASIM JELESEC IN HAKKINI NASIL ÖDERIM:::::
HERZAMAN YÜZÜNDEN GÜLÜMSEMEN EKSIK OLMASIN ....SENI SEVIYORUM ARKADASIM
AYNI SEKILDE SEVGILI ARKADASIM BENTOPRAK, SENIDE HIC BIR ZAMAN UNUTMAYACAGIM, SIZ OLMASAYDINIZ BUKADAR KOLAY ATLATAMAZDIM.... IYIKI VARSINIZ.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…