• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

olur vallahi...senden iyi asistan olur:54: Edberide alalım anestezi uzmanı olarak o çok önemli bir iş biliyorsun:34: Geçinirmiyiz ...aç mı kalırız orasını bilemem...orası burası derken her gün biz yatarız sedyeye :1::1: Hasta bakmayız .

Ben hastalari hipnozla uyuturum valla, uyaninca hicbirsey hatirlamazlar etrafa gülücük atarlar.:1:
İmece usulü birbirimizi düzeltiriz.

kızlar ne zamandır konuşuyoruz birbirimizi biraz daha yakından tanısak...ben 81 doğumluyum üçüzlerim var evhanımıyım eşim astsubay eşimin işinden dolayı buradayız bu yıl tayinimiz çıktı kıbrısa gidicez allah izin verirse....sizlerde kendinizden bahsetsenize

35535 topık güzeli JELESEC

Çaymı dediniz.Partimi.Ha birde eglence ha.oooooo iyisiniz. Afiyetler olsun.:1::1:

NE GÜZELİ CANIM SENİN YANINDA LAFI OLMAZ BANU ALKANIN GENÇLİĞİNDEKİ GİBİSİN:nazar: TOPİK GÜZELİ SENSİN DE:34:GÖRÜYORUM YAZILARINI NE GÜZEL...GELENEKSEL ESTETİKLİLER TOPLANTISI OLUYOR ARA ARA :32:

NE GÜZELİ CANIM SENİN YANINDA LAFI OLMAZ BANU ALKANIN GENÇLİĞİNDEKİ GİBİSİN:nazar: TOPİK GÜZELİ SENSİN DE:34:GÖRÜYORUM YAZILARINI NE GÜZEL...GELENEKSEL ESTETİKLİLER TOPLANTISI OLUYOR ARA ARA :32:

Sen çok yaşa Jelesec.Bende her daim banucugum gibi 90 60 90 ım elbet.Ama haklısın koydugum resımde çok benzemişim banu hanımcığıma.Az kaldı yenı fotolar ekleyeyım bakalım kıme benzeyecegız:1:

Geleneksicilere selamlar o halde.

kızlar ne zamandır konuşuyoruz birbirimizi biraz daha yakından tanısak...ben 81 doğumluyum üçüzlerim var evhanımıyım eşim astsubay eşimin işinden dolayı buradayız bu yıl tayinimiz çıktı kıbrısa gidicez allah izin verirse....sizlerde kendinizden bahsetsenize

ben sana özelden yazarım canım ...ben 70 doğumluyum...2 erkek yavruda bende var biri 18 biri 3 yaşına girecek ağustos ayında

bende 78 doğumluyum 13yaşında oğlum 8yaşında kıızm var aslen ÇORUMluyum gururluyum:3:eşimin işinden dolayı izmirde ikamet ediyoruzz:36:

Acıdan kastin ne anlamadım tam.Ben ameliyat oldum iki ay önce.Ameliyat sonrası ağrım falan da olmadı.Hastanede bir gün kaldım.Çıktıktan sonrada ağrı kesici hiç kullanmadım.Sigarayı bırakman her açıdan sağlıklı.Doktorun kim bilmiyorum ama en doğrusunu söylemiş bence.Sigara için mora terapi merkezine git.%99 sonuç alacağına inanıyorum.Ben ve bir çok arkadaşım bu makine sayesinde bıraktık.
Benim ve burdan bir çok kişinin doktoru Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu dur.Meme büyütme ve küçültme,karın germe,lazer lipo,yüz germe ve kök hücre aşılama,göbek fıtığı.Bu ameliyatları Ercan beye olan canlı örnekleriz.Zaten birbirimizi,dikişlerimizi canlı canlı görerek karar verip olduk.Tabii başka bir kaç doktorun hastalarını ve dikişlerini görüp Ercan beyin önce dikişlerini,görünce kendine güvenini ve bize verdiği güveni beğenip kurbanlık koyun gibi büyük bir istekle yattık ameliyat masasına.Vücudumuzu önce Allaha sonra Ercan Karacaoğluna ettik emanet.Çok şükür içimizde olanlardan hiç birine olmadı hiyanet:52:
Anlayacağın çoğumuz tabii Ercan Karacaoğlu imzalıyız.Araştır canım hakkında hayırlı olsun en iyisi olsun istediğin olsun.Fiyata gelince yapılacak işleme ve vücuda göre değişiyor.Görüşme ücretsiz istanbuldaysan görüşüp bilgi alman en doğrusu.Kimbilir karşılaşırız belki kontrole gidicem bende karın,göbek fıtığı görmek istersen buyur.
ancak vakit buldum yazmaya çok teşekkür ederim bilgilerin için 3 sezeryan oldum ama bu ameliyattan nedense korktum işte peki karnınız dümdüzmü yani sarkıklık ve çatlaklar gittimi?bu arada 5 sene önce buraya yazıyordum özlemişim kadınlar kulübünü:)

Son düzenleme:
ancak vakit buldum yazmaya çok teşekkür ederim bilgilerin için 3 sezeryan oldum ama bu ameliyattan nedense korktum işte peki karnınız dümdüzmü yani sarkıklık ve çatlaklar gittimi?bu arada 5 sene önce buraya yazıyordum özlemişim kadınlar kulübünü:)

Taktir edersin ki herkesin vücut yapısı farklı.Bu yüzden beklentilerde ona göre olmalı diye düşünüyorum.Bu tür estetik ameliyatları kilo vermek için değil vücut şekillendirmek için yapılır.Bende sezeryanla dünyaya getirdim çocuklarımı.Çok kilolu değilim.Çatlaklarım kasık bölgemde 4 parmak kadar vardı.Şimdi karnım düz iki parmak kadar çatlaklar duruyor.Tamamını alacak kadar derim yoktu anlayacağın.Göbek deliğim şekil olarak güzel.Bel oyuntum yavaş yavaş oturmaya başladı.Zamanla vücudum daha güzel oturacak gibi gözüküyor.Kendim için ilk kez bir şey yaptım ve iyiki yapmışım.Darısı tüm olmak isteyenlere.

1973 doğumluyum. Şu an çalışmıyorum. 10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var. İzmir liyim ve Burada ikamet ediyorum. İstanbula gelirsem Sizlerle tanışmak isterim.

Sizin doktorunuzda 6 ay dikkat et kilo almayın dedi mi neler yapıyorsunuz kilo almamak için kaç haftadan sonra korseyi bıraktınız benim 6 hafta takmıyorum. Midemin üstü ve göbek deliğimin altı şiş sizde de var mı ne zaman düzelir bilginiz var mı bide benim canımı sıkan şey sağ tarafındaki dikiş uzantımın üstü sarkıyo gibi dikişten şişlik var geçecek dedi ama ben inanmadım canım sıkıldı çok kilo alırsam ne anlamı kaldı sarkacak of of of.. moral biraz

Sizin doktorunuzda 6 ay dikkat et kilo almayın dedi mi neler yapıyorsunuz kilo almamak için kaç haftadan sonra korseyi bıraktınız benim 6 hafta takmıyorum. Midemin üstü ve göbek deliğimin altı şiş sizde de var mı ne zaman düzelir bilginiz var mı bide benim canımı sıkan şey sağ tarafındaki dikiş uzantımın üstü sarkıyo gibi dikişten şişlik var geçecek dedi ama ben inanmadım canım sıkıldı çok kilo alırsam ne anlamı kaldı sarkacak of of of.. moral biraz

Selam beria, benim sekizinci haftam. Yedinci haftaya kadar korse taktim, bir haftadir takmiyorum. Kilo almayin diye bütün doktorlar söyler, benimki de söyledi bu gayet normal. Hic bir doktor diyemez istedigin gibi ye ic karindan kilo almazsin, bu yalan olur o zaman. Benim göbek deligimin alti sis , bilmiyorum ne zaman düzelir ama iki ay gectigine göre yüzde yetmis seksen olacagi budur diye düsünüyorum. Bundan sonra düzelse de mucize degil hafif bir degisiklik olur bence. Ben doktoruma maille resim atip fikrini sorucam eger bir sonuc elde edersem sana da burdan bildiririm. Sag ve sol dikis uzantilarim benim asagi dogru, altta da üstte de bombesi var, ama ilk zamanlar sivri sivri idi bantla biraz yumusadilar. Sen yeni kontrole gittin sormadin mi doktoruna, ne diyor bekle zamanla gececekmi diyor, yoksa dogru dürüst cevap vermiyor mu?

Selam beria, benim sekizinci haftam. Yedinci haftaya kadar korse taktim, bir haftadir takmiyorum. Kilo almayin diye bütün doktorlar söyler, benimki de söyledi bu gayet normal. Hic bir doktor diyemez istedigin gibi ye ic karindan kilo almazsin, bu yalan olur o zaman. Benim göbek deligimin alti sis , bilmiyorum ne zaman düzelir ama iki ay gectigine göre yüzde yetmis seksen olacagi budur diye düsünüyorum. Bundan sonra düzelse de mucize degil hafif bir degisiklik olur bence. Ben doktoruma maille resim atip fikrini sorucam eger bir sonuc elde edersem sana da burdan bildiririm. Sag ve sol dikis uzantilarim benim asagi dogru, altta da üstte de bombesi var, ama ilk zamanlar sivri sivri idi bantla biraz yumusadilar. Sen yeni kontrole gittin sormadin mi doktoruna, ne diyor bekle zamanla gececekmi diyor, yoksa dogru dürüst cevap vermiyor mu?

Benim demek istediğim ameliyat çizgimde bombe falan değil doktora sordum zamanla inecek dedi ama inanmadım ben mantıklı gelmedi sanki daha fazla kesip germesi lazımdı gibi anlatamadım ben sezaryende kilo alınca dikişin üstüne karın sarkar ya onun gibi hafif ama neden olsun dimii sol tarafında yok.

KIzlar ben 21 martta amalıyat oldum ve iyilesme sürecımde pek sorun yaşamadım dıkıs izlerim hala tam gecmedı zaten bende hemen gecmesını beklemıyorum 6 ıla 1 yıl dolmadan sonuc alacagımıda sanmıyorum yapı meselesı ve yaş meselesii..ama karnımın dumduz olması benı mutlu edıyor .. Yapı meselesı dedım ya bende ınce çatlaklar cok tu ve derı yetmedıgı ıcın hepsını alamadı tabıkıde cogu catlakların kaldı ama gerılınce onlar ınsanı rahatsız etmıyor. spora basladım ve hergun yuruyorum sanırım bıraz fazla yaptım sporumu cunkı bu seferde gobek delıgımın ıcınde catlama oldu sanırım delıuk gerıldı hoş arkadaslarım goze kotu gorunen bır sey yok dıyor
ama olmasaydı keske spora gec baslasaydım kılo almaktan korktugum ıcın cunkı iştahım nasıl acık:) şükür yınede neler goruyorum
onları gorunce karnımı sevıyorum bıkını gıyecek olmaktan da cok menunumm..en azından yan yatarken gobegım peluze gıbı yana sarkmıyor:) benım gıbı kendıne bakan bır kadına sarkık gobek hıc yakısmıyor:)kendıme baktıgımı soledım evt cok bakıyorum amam şanslı bır ınsan degılım cılt yapım catlamaya cok musaıt su an badem yagı suruyorum yenuıden catlaklar ıstemıyorum cunkı... tavsıyem
zorlamayın sakın kendınızı ...benım hayatım sporla gectıgı ıcın sporsuz duramayan bır kadınım ben bu donem daha az spor yapıcammm... esneklıgım az sanırım yavas yavass esnıcek cıldımm..

Farkındamısınız eskı halımızı ne cabuk unutuyoruz ,mukemmel olmak kım ıstemezz... Herkesın guzelık anlayısı farklı.. Bu sıtede o kadar uzucu bır amalıyat yaşayan sadece aynur hanımı gordum o bıle dert etmıyor ne guzel.. Herkese guzel ve saglıklı ve muutlu haftalar kızlar....

selam melinda bebeğinde daha küçükmüş nasıl cesaret ettin. günlerdir sizi okuyorum bende düşünüyorum bu ameliyatı ama biraz korkuda var.ekim kasım gibi olsun diyorum tabiki inşallah..2.5yaşında oğlum var biraz daha büyümüş olur.16 kilo verdim ama doktor yavaş yavaş kilo vermen lazım dedi ve 15 kilo daha vermem lazım.merak ettiğim sizden doktorunuzun ismi memnunmusunuz.ve çok acı oluyomu.teşekkürler..

Evet canım bebeğim çok küçük. Annem ve eşim allah razı olsun çok baktılar ve hala bakıyorlar. 10 güm oldu amel.olalı.aslında şuanda çok iyiyim ama dik duramıyorum tabi. bu arada ben ilk doğumumda çok kilo aldım ikincidede onun yarısı kadar aldım. yani şööle söleyim ilk doğumda 40 2. doğumda 20 kilo aldım. ben bile yazarken çüş diyorum kendime ama ne yapayım aldım işte:)
1 sene içinde ilk doğumumdakileri vermişti. yani kısaca 3 sene içinde 60 kilo alıp verdim diyebilirim. kilo vermemde hızlı olduğundan sarkmayan bi yerim kalmadı. hele göğüsler sönmüş balon gibi oldu. eşim onları yaptırmama izin vermişti ama karın germeyi hiç desteklemedi. bu konuda eşi destekleyen insanlarıda kıskanıyorum açıkçası. ama yinede sağolsun bana ve çocuklarıma çok iyi bakıyor. neyse benim olaya geri döneyim. dr ameliyattan önceki kontrolde bana dediki(önceden kendi yağlarımı göğsüme koyacaktı) senin vücudunda yağ kalmamış ne bacakta ne kalçada nede başka bi tarafımda. mecburen protez koyacağız dedi. koyduda ama bana göre büyük oldu. bana vücuduna uygun diyor ama şu ödemlerin inmesini iple çekiyorum. bu kadar büyük göğse alışık değilim. karnımında şu korseyi çıkarana kadar neye benzeyeceğini bilmiyorum. ama göğüs dikleştirme op. çok başarılı oldu sadece meme başı etrafında dikiş var nasıl becerdi bilmiyorum ama süper. yani o t şekilli yara yok bende. karnımdada kasıktan kaığıa bir dikiş ve göbek deliği etrafında dikiş var. söylediğine göre 20 cm kadar bir deri çıkarmış karnımdan. offffffffff çok sarkmışım. birde şu bacaklarımı ve kalçamı yaptırabilsem tam süper olacakta bu sefer kocam beni boşarrr. artık onuda power platele halletmeye çalışıcam. ilk doğumdan sonra baya işe yaramıştı.
,

Son düzenleme:
bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contraktubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm

bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contractubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm

Senle de samimiyiz arkadaşım:13: nasıl sıkıntıların geçti değilmi? Gel katıl toplantılara çay partilerine eğlenceyi kaçırma

ay canımsın teşekkür ederim kıskanmıştım valla dogrusu pertilerinize bende gelmek isteri elbette . Benim 6 haftam doldu bi sıkıntım yok şükür sadece uclarda biraz sivrilik var doktorum gececeyini söylüyor olmassa düzeltirim diyor . Ben kendi karnımdan başka canlı örnek görmediyim için ilk on gün şoktaydım burdan sizlerin sayesinde atlattım korkularımı dr den çok sizlerin yorumlarıyla hareket ettim ben çok yeşekkür ederim bütün arkadaşlara kısmet olsada herkesle tanışa bilsem keşke .Tüm güzellikler bizlerin olsun..

bu arada herkese birşey sormak istiyorum bu iz bantlarından bahsediyorsunuz. benim dr o pek işe yaramıyor. contractubex die bir krem var onu kullan o daha etkili dedi. ne yapimm ben bu izleri görmek istemiyorummm
Melinda80 benim doktorum bantlari tavsiye etti , sicak havada terleyince dermatix krem kullanirsiniz dedi. Ben bant kullandim simdiye kadar. Daha önceden ameliyat olup krem kullanan arkadaslar, bantlarin mucize gibi iyilestirdigini söylüyorlar.
Aldigimiz bant Activ'm silikon bant Seltek diye bir firma türkiye ye getirmis. Asagiya linki i koyuyorum inceleyebilirsin.

Activ'm - Ürünler (Detay) - SEL-TEK

Back