hadigelirim valla, hic sorun degil, sen yeterki sohbet de..... Ben geldimmi güzel bir gün geciririz, beni ozamana kadar untmazsanIz tabi
Kalpkalbe karsi ayni anda birbirimize yazmisiz canim. Yavas calisiyorsa ilac zayiflatir, hizli calisiyorsa kilo aldirir. Cogu kiside yavas calisiyor kilo aliyorlar, tedaviye baslayinca normale dönüyorlar. Sen zaten zayifsin, niye rahatsiz oluyorsun sorulardan. Kucucuk yüzün vardi zaten, aksamlari cok su icme o da gözleri sisiriyor, tecrübeyle sabit doktor söyledi bana. Ben cok iciyordum.
Ayyy gelelim mi ? Alalim mi ? Yukardan, memorial cafede cay iceriz ,Ercan dan sonra... Haha haha ne güzel olurdu yaaa...
arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum.ameliyat olanlar çok acı çekiyolarmı.doktor sigarayı bırakmazsan kesinlikle ameliyat etmem seni dedi.tabiki kesinleşince bırakırım inşallah...hangi doktoru önerirsiniz.fiyatıda ne kadar?
hadiGelirim valla, hic sorun degil, sen yeterki sohbet de..... Ben geldimmi güzel bir gün geciririz, beni ozamana kadar untmazsanız tabi
ben kendi adıma söyleyeyim hemen hemen hiç acı çekmedim hastaneden çıkınca 2 gün ağrı kesici kulladım başka kullanmadım. Tabi yorulunca hafif acı oluyor ama var yok arası 2 hafta yatarak dinlen sırtın daha çok ağrıyacak eğik yürümekten 2 haftadan sonra sorun kalmıyor. Unutma acısız güzellik olmaz :))
acıdan kastin ne anlamadım tam.ben ameliyat oldum iki ay önce.ameliyat sonrası ağrım falan da olmadı.hastanede bir gün kaldım.çıktıktan sonrada ağrı kesici hiç kullanmadım.sigarayı bırakman her açıdan sağlıklı.doktorun kim bilmiyorum ama en doğrusunu söylemiş bence.sigara için mora terapi merkezine git.%99 sonuç alacağına inanıyorum.ben ve bir çok arkadaşım bu makine sayesinde bıraktık.
Benim ve burdan bir çok kişinin doktoru doç.dr.ercan karacaoğlu dur.meme büyütme ve küçültme,karın germe,lazer lipo,yüz germe ve kök hücre aşılama,göbek fıtığı.bu ameliyatları ercan beye olan canlı örnekleriz.zaten birbirimizi,dikişlerimizi canlı canlı görerek karar verip olduk.tabii başka bir kaç doktorun hastalarını ve dikişlerini görüp ercan beyin önce dikişlerini,görünce kendine güvenini ve bize verdiği güveni beğenip kurbanlık koyun gibi büyük bir istekle yattık ameliyat masasına.vücudumuzu önce allaha sonra ercan karacaoğluna ettik emanet.çok şükür içimizde olanlardan hiç birine olmadı hiyanet
Anlayacağın çoğumuz tabii ercan karacaoğlu imzalıyız.araştır canım hakkında hayırlı olsun en iyisi olsun istediğin olsun.fiyata gelince yapılacak işleme ve vücuda göre değişiyor.görüşme ücretsiz istanbuldaysan görüşüp bilgi alman en doğrusu.kimbilir karşılaşırız belki kontrole gidicem bende karın,göbek fıtığı görmek istersen buyur.
Eveet kredim çıktıı,muhtemelen 8 haziranda ameliyat(karın germe ve göğüs dikleştirip büyütme) olacağım... çoook heyecanlandım.... şuan aklımda tek şey var o da oğlumdan yaklaşık 5 gün ayrı kalacak olmamkuzuum benim o.....
hayırlı olsun arkadaşım...ya evet en zoru miniklerden ayrılmak,ben çok ağlamıştım ameliyat gecesi...miniğim aklıma geldikçe...geçti bitti çok şükür seninde öyle olacak...çok mutlu olursun sonucundan inşallah
İnŞallah... sizin bebeğiniz ne kadarlıktı ameliyat olduğunuzda...
Eveet kredim çıktıı,muhtemelen 8 haziranda ameliyat(karın germe ve göğüs dikleştirip büyütme) olacağım... çoook heyecanlandım.... şuan aklımda tek şey var o da oğlumdan yaklaşık 5 gün ayrı kalacak olmamkuzuum benim o.....
Nasıl gidiyor? Iyimi iyileşmen karnındaki ufak sorun nasıl şimdi? Sevgilerimi gönderiyorumBİRDE CANIM SEN KARIN AMELİYATI YAPTIRMADAN ÖNCE KAÇ KİLOYDUN? KARNINDAKİ ŞİŞLİK TAM NE ZAMAN GEÇİYORMUŞ DOKTORUN NE DEDİ?
15515 topıkde yazışınca aledaya ancak sıra geldi dimi
şaka tabıkı tatlı arkadaşım.iyiyim ödemler falan çok az kaldı.karnımdakı ısrarla kapanmayan minik keside artık sesini kesiyor.kapandı kapanacak bana cilve yapıp duruyor.
Kılo durumum şöyleydi.ameliyata karar vermeden 60 kıloyu görmüştüm.ameliyata girerken 57.5 kıloydum.çıkınca ödemler vs 58 lerde seyrettim.bu sabah itibarıyle 55.5.onun nedenıde regl öncesi şişkınlık.ödem yetmedi birde regl şişmesi.onun da gelip geçmesini beklıyorum.nasılda dal gibi oldum diye resımde kleyecegım.
Fırsatın olursa bakarsın artık
şişliklerde kişiden kişiye degişiyor.1 ila 2 aya ödem falan kalmıyor.hatırlarsan bende birde seroma denen şişme vardı mide bölgemde o bile küçültü ve geçiyor.doktor geçecek inecek desede inanmamıştım.masaj yapmaktan yara yaptımçne zaman ne halın varsa gör dedim.o zaman küçülüp gitmeye başladı.
Bence sen acil ihtisasa başlayıp diger operasyonlarımızı yapacak kıvama geldin kanımca
ben seni görmeden sevdimYakında hepinize bedava ameliyat yaparsam şaşmayın şunu anladım kilolu olmayanlar sonuçlarından daha çok mutlu oluyor,o yüzden şu boğazımı tutup karın olayına kadar kilo vermem lazım...çok sevindim geçmesine ufak tefek sorunların olması çok normal...zaten seksi hatunsun bir iki aya kalmaz bomba olursun
bunca tecruben ve rehberligin varken sana tavsiye bana düşmez ama.kılo verip yaptırırsan memnunıyetın çok daha fazla olur.ödemleri yolculayınca aynada öfff be mutteşem oldum dersin.
Sen bir azmetsen kılo mılo yanına yaklaşamaz.oldumu tam olsun.gülücüklerin uzun olsun inşallah.
Ben mini karın diye gittim.mutlu olmassın dedi doktor tam karın germe yaptı.gene bile hala biraz daha gerseydı.az daha çekseydi.iyice asılıp sporcu karnı yapsaydıFalan dediğim oluyor.
Biz mükemmeliyetçiler zoruz işte.zorumuzda en çok kendimize.sal gitsin demek lazım arada.
Bomba bomba olalım hep beraber.sonrada ismayill yk dan bomba bomba dinleriz.
Hadi gözün aydın sevindim hepimiz ayrı kaldık sayılı gün geçiyor. Temmuz 15 te muhteşem olacaksın :)) herşeye değer dualarım seninle Bol bol dua et insan manevi huzur buluyor Önce Allah a sonra Dr Cemil bey e güven herşey yolunda gidercek.
iki yaşındaydısonrası sıkıntı tabi kucağa almamak gerekiyor..dikişler açısından ben fazla mıncıklayarak sevdiğim için çok zorlanmıştım bu süreçte...meme ameliyatımda bunu atlattık şimdi karın için yine aynı süreç ikisini yaptırmak en mantıklısı
sevgili arkadaşım,bir gün sevgili yağmurluk seni banlayacak...doktor ismini çok yazıyorsun diyeAman doktorumuza nazar değer çok yazmayalım....bende de imzası duruyor inşallah bir 10 yıl iyi kalır bu imza küçük dev adam hep iyi yapsın işini bizlerde memnunuz diye yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?