acıdan kastin ne anlamadım tam.ben ameliyat oldum iki ay önce.ameliyat sonrası ağrım falan da olmadı.hastanede bir gün kaldım.çıktıktan sonrada ağrı kesici hiç kullanmadım.sigarayı bırakman her açıdan sağlıklı.doktorun kim bilmiyorum ama en doğrusunu söylemiş bence.sigara için mora terapi merkezine git.%99 sonuç alacağına inanıyorum.ben ve bir çok arkadaşım bu makine sayesinde bıraktık.
Benim ve burdan bir çok kişinin doktoru doç.dr.ercan karacaoğlu dur.
meme büyütme ve küçültme,karın germe,lazer lipo,yüz germe ve kök hücre aşılama,göbek fıtığı.bu ameliyatları ercan beye olan canlı örnekleriz.zaten birbirimizi,dikişlerimizi canlı canlı görerek karar verip olduk.tabii başka bir kaç doktorun hastalarını ve dikişlerini görüp ercan beyin önce dikişlerini,görünce kendine güvenini ve bize verdiği güveni beğenip kurbanlık koyun gibi büyük bir istekle yattık ameliyat masasına.vücudumuzu önce allaha sonra ercan karacaoğluna ettik emanet.çok şükür içimizde olanlardan hiç birine olmadı hiyanet
Anlayacağın çoğumuz tabii ercan karacaoğlu imzalıyız.araştır canım hakkında hayırlı olsun en iyisi olsun istediğin olsun.fiyata gelince yapılacak işleme ve vücuda göre değişiyor.görüşme ücretsiz istanbuldaysan görüşüp bilgi alman en doğrusu.kimbilir karşılaşırız belki kontrole gidicem bende karın,göbek fıtığı görmek istersen buyur.