Merhaba manolya, ben 31 mart günü karingerme ameliyati oldum. Anlattigin sertlikler bende de var, ev doktorum ic dikisler dedi, zorladigim zaman agir kaldirmak vs. sisiyor. Ben de önceden düsündüm böyle degildi sonradan oldu diye ama önceden hissetmiyorduk zaman gectikce iyilestikce daha fazla hissediyoruz ic dikisleri. Birkac ay sürecek diye düsünüyorum o sertliklerin gecmesi, telas edecekbir durum yok
Merhaba Edbeer gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
.....hosca ve dostca kalin....
Bende oldu sürekli değil ama miyde ve bağırsakla ilgiliymiş.İlaç kullanıyorum şimdi daha iyi.Bazen yine şişiyorum.Ödem azda olsa var.Bunlar ha dediğin gibi geçecek sorunlar değil gibi gözüküyor.Doktorunla konuştun mu ne dedi?
Merhaba manolya, ben 31 mart günü karingerme ameliyati oldum. Anlattigin sertlikler bende de var, ev doktorum ic dikisler dedi, zorladigim zaman agir kaldirmak vs. sisiyor. Ben de önceden düsündüm böyle degildi sonradan oldu diye ama önceden hissetmiyorduk zaman gectikce iyilestikce daha fazla hissediyoruz ic dikisleri. Birkac ay sürecek diye düsünüyorum o sertliklerin gecmesi, telas edecekbir durum yok.
Merhaba ben toprak: gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey yolunda gider allah yardımsınız olsun.
tesekkür ederim evet INSALLAH sorun cikmaz gerci doktor kücük bi amaliyat olacak dedi ama insana olabilecek seyleri söyleyince korkuyor yinede
dogru sen göremedin tabi benim güzel göbisimi. Kacırdın nediyeyim. Geldimmi gene seksi pozlar veririm.
Göbek deligim karnım nasil tarif edeyim bilemiyorumki. Albüm yapacam yakında.
Benimle olsaydın amel. Bak ben sana bile bakardım. Karsılıklı iyilesir giderdik.
Olsun canım en iyi kararı verdin, seninkide zorluksuz yolunda gider insaallah.....
Merhaba ben toprak: gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
BenToprak, arkadasIm aldIm mesaji.
Benim bu dikislerim bugün geriliyor. Iyce hissetmeye basladIm. En büyük korkum acilmasI.
Birde bu banlar cIkmaya baslayInca öbür banlarI ayNi bu sekildemi yapIstIrdIn. Zannedersen öbür türlü uzun sekilde olsa gerek. Birde creme falan sürmeden yapIsacaktI degilmi?
Bende tam emin olamadim simdi. Özel daha yazamIyorum seni öpüyorum by
Merhaba manolya, ben 31 mart günü karingerme ameliyati oldum. Anlattigin sertlikler bende de var, ev doktorum ic dikisler dedi, zorladigim zaman agir kaldirmak vs. sisiyor. Ben de önceden düsündüm böyle degildi sonradan oldu diye ama önceden hissetmiyorduk zaman gectikce iyilestikce daha fazla hissediyoruz ic dikisleri. Birkac ay sürecek diye düsünüyorum o sertliklerin gecmesi, telas edecekbir durum yok
Merhaba Edbeer gesmis olsun bende 27 martta olmustum, ev doktorum beni hastaneya gönderdi bukadar sertligin normal olmadigini söyledi ,hastanede doktor ultrasonla bakti su toplamis dedi siringayla cekti biraz sadece su olmadigini kanbirkintiside oldugunu yani tip dilinde hamatom dedikleri sey, persembe günü hastaneye yatip amaliyat olucam ordaki biriken suyu ve kani temizleyip icersini ilaclayip tekrar drenej takicaz dedi, hersey normal giderse dört gün yatip cikarsin dedi ...tabi amaliyat yeri taze oldugu icin birincisine göre daha tehlikeli dedi yani yine ayni seylerin olma ihtimali var dedi INSALLAH hersey yolunda gider de bende bu tastan kurtulurum karnimdaki .....sanirim ben erken ayaga kalkip cok dolastim ondan oldum.....
Çok geçmiş olsun.Size dren takılmadı mı?
Ben toprak canım sesin çıkmadı nasıl heşey yolunda mı?
Arkadaşım nasıl oldun iki defa üst üste ameliyat zor olsa gerek ilkinde mini karın germemi olmştun ve ne kadar arayla.oldun canım?
ben 30 mart ta ameliyat olmuştum ama ameliyat sonrası kırışıklıklarım tamamen geçmedi4 mayıs tekrar revizyon ameliyatı oldum ama gene memnun değilim kızlar....ben ameliyattan çok sonucun kötü olmasından korkuyordum ve korktugum başıma geldi ne yazıkki aslaa bikini giyemiycem:2: hiç mutlu değilim anlıycanız....bende çok dr.araştırdım ama kendi bulundugum şehirde olmam gerektigini düşündüm malum üçüzlerim var....ama olmadı keşke bende sizler gibi çok memnun oldugumu yazabilseydim
KarnIn dikis olan yerleri, sanki uzun dikilince sis oluyor, nezaman sonra siskinlikler gidecek?
Birde lipolu arkadaslar sonuc nezaman belli oluyor. Lipo yerlerim hic acImIyor.
Canım ne oldu kötü giden ne.Daha çok yeni belki düzelir.
Canım ne oldu kötü giden ne.Daha çok yeni belki düzelir.
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiki sizlerle konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?