Arkadaslar lilasu dan haberi olan varmi? O da almanyadan gelecekti ercan beye ameliyat olmaya . Ne oldu oldu mu ameliyat yoksa vazmigecti. Bilgisi olan varmi?
ada22...bentoprak...sevimliii...seray14...doktor kontrolünde buluştular.Bende yanınızda olmak isterdim ama ev hali(boya tadilat) bir daha kine artık. nlglp ay onu unuttum çok kızar bana şimdi
Ogltkene...canım işin hazır hiç merak etme
kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ancak oğlum var 2 yaşında 5 yıl sonra düşünüyorum çocuk yapmayı şimdi ameliyat olmam mantıklımı
arkadaşlar ...devlet hastanesinde arkadaşlardan birisi ameliyat olacaktı kimdi o arkadaş ameliat oldumu acaba haberi olan varmı?
ArkadasIm jelesec, bu aksam kacIp gelemedin.
yarIn kIsmetse..... bekliyorum......
Fan olarak bizdemi yarIn amerikaya ucsak kongre ye neyapsak hazIr toplasmIsken. Adamcaza bizden rahat yok. Beni yalnIz zannederken bir onun yanInda bir bunun yanInda görüyor oda sasIrdI.........
ada22...bentoprak...sevimliii...seray14...doktor kontrolünde buluştular.Bende yanınızda olmak isterdim ama ev hali(boya tadilat) bir daha kine artık. nlglp ay onu unuttum çok kızar bana şimdi
Ogltkene...canım işin hazır hiç merak etme
Sen gez canlı yayınları biz yapalımolmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun
Iyi gunler,
Bende karin germe dusunuyorum, tek cocuk yaptim gobek bolgem catlak doldu cok cirkin goruntusu var ve hosuma gitmiyor bide sarkiklar olustu 6 yildan once ikinci cocuguda dusunmuyorum yani bu sekilde 6 yil yasayamam.
Ben kandada yasiyorum, bu yil Turkiyeye gelecegim, istanbula, hangi hastaneleri onerirsiniz? Once kontrol etmek gerekli mi? Bide germe sayesinde catlak goruntusude azalir veya gider mi? Fiyatlari nasil ogrenebilirim acaba?
Sen gez canlı yayınları biz yapalımolmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun
Bence değil.Tekrar deforme olacak,doğur sonra canım.kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ancak oğlum var 2 yaşında 5 yıl sonra düşünüyorum çocuk yapmayı şimdi ameliyat olmam mantıklımı
bide ercan beye olmak istiyorum ama mersindeyim sizce uzak olmak sorun yaratırmı gitmek gelmek konusunda ameliyattan sonra ne zaman yolculuk yapmam gerekir hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
Maaşa zam verip işime niye son veriyosun orasını anlamadım.Arefeyi göster bayramı gösterme!!!
Ah benim taş karınlı,güzeller güzeli,balli mı ballı,dilli mi dilli forum güzellerim herkeslere merhaba:))
Ercan Karacaoğlu doğru karar ama ikinciden sonra.Almanya dan gelenler var.Uygun kalacak yerler var.Bir hafta sonra yolculuk yapabilirsin.Ama yine diyorum doğumdan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?