Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar lilasu dan haberi olan varmi? O da almanyadan gelecekti ercan beye ameliyat olmaya . Ne oldu oldu mu ameliyat yoksa vazmigecti. Bilgisi olan varmi?

ada22...bentoprak...sevimliii...seray14...doktor kontrolünde buluştular.Bende yanınızda olmak isterdim ama ev hali(boya tadilat) bir daha kine artık. nlglp ay onu unuttum çok kızar bana şimdi

Ogltkene...canım işin hazır hiç merak etme

Son düzenleme:

Fan olarak bizdemi yarIn amerikaya ucsak kongre ye neyapsak hazIr toplasmIsken. Adamcaza bizden rahat yok. Beni yalnIz zannederken bir onun yanInda bir bunun yanInda görüyor oda sasIrdI.........

kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ancak oğlum var 2 yaşında 5 yıl sonra düşünüyorum çocuk yapmayı şimdi ameliyat olmam mantıklımı

Doktoru tel. arayIp sorabilirsin, banada sorarsan cocuklardan sonra dÜsün. Zaten doktorda acIklama yapar. Bende ikinci dogumdan sonra sarkma oldu. ilkinden sonra dümdüz karnIm vardI.
Yolculuk konusunda tedirgin olma. Sürekli kontrol olman gerekmiyor, cogu sorunlarI telf. halledebiliyosun.

ArkadasIm jelesec, bu aksam kacIp gelemedin.
yarIn kIsmetse..... bekliyorum......

Evet canım gelemedim ya kusura bakma....akşam tam karıştı eşyaları yerleştirdik,salıya kadar bitmez bu iş Yarın konuşuruz gitmeden tekrar görmek isterim ah bu badana tadilat adım atamaz oldum dışarıya.Olmadı sen gel bana, bak çok güzel bir yer var bana yakın etsiz yemek ısmarlarım hem vakitte geçer senin için iyi olur dolmuş var oradan buraya okey mi?

Fan olarak bizdemi yarIn amerikaya ucsak kongre ye neyapsak hazIr toplasmIsken. Adamcaza bizden rahat yok. Beni yalnIz zannederken bir onun yanInda bir bunun yanInda görüyor oda sasIrdI.........

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için... anlamıştır o ....kafile halinde geziyoruz baksana

Iyi gunler,
Bende karin germe dusunuyorum, tek cocuk yaptim gobek bolgem catlak doldu cok cirkin goruntusu var ve hosuma gitmiyor bide sarkiklar olustu 6 yildan once ikinci cocuguda dusunmuyorum yani bu sekilde 6 yil yasayamam.
Ben kandada yasiyorum, bu yil Turkiyeye gelecegim, istanbula, hangi hastaneleri onerirsiniz? Once kontrol etmek gerekli mi? Bide germe sayesinde catlak goruntusude azalir veya gider mi? Fiyatlari nasil ogrenebilirim acaba?

Kızarım tabee... daha okurken aaa bak bak unutmuş beni derken hatırlamışsın:)

Ah benim taş karınlı,güzeller güzeli,balli mı ballı,dilli mi dilli forum güzellerim herkeslere merhaba:))

Sen gez canlı yayınları biz yapalım olmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun

Bak bak bak Jelesec yazmış,Beria beğenmiş...Gezdim tozdum ama bak bugün bütün forum kızlarını ziyarete gittim hepsinin ameliyat yerlerine baktım.Sevimlii nin dikişleri alınırken doktorumuza asistanlık yaptım:) Sevgili Ada222 ile tanıştım ulaşım işlerini sağladım.Kahveler içildi sohbetler edildi önceler sonralar,resimler,canlı göstermeler hepsi bugün Memorial da...bundan iyisi Şam da kayısı hadi bakalım sırada kim var??

İkinci çocuk düşünüyorsan hiç ameliyat işine kalkışma bence.Hamilelik hem zor hemde deformen yine olacak.İkinciyi doğur karnınıda göğsünü de yaptır o zaman ikisi bir kombine.İstanbul da Doç.dr.Ercan Karacaoğlu nu önerebilim ona ameliyat olan olarak.Burda bir çok arkadaşımız da Ercan Karacaoğlu ameliyat oldu.Kendisi minik dev adam.İşinde bize göre bir numara.Bu yüzden yurt dışından gelen çok .Fiyatlar da çok uçuk değil yapılan işleme göre normal inanın.Bunları birkaç doktor gezen ve fiyat alan biri olarak yazıyorum.Her şey gönlünce olsun dostçakalın.

bide ercan beye olmak istiyorum ama mersindeyim sizce uzak olmak sorun yaratırmı gitmek gelmek konusunda ameliyattan sonra ne zaman yolculuk yapmam gerekir hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen

Ercan Karacaoğlu doğru karar ama ikinciden sonra.Almanya dan gelenler var.Uygun kalacak yerler var.Bir hafta sonra yolculuk yapabilirsin.Ama yine diyorum doğumdan sonra.

Ercan Karacaoğlu doğru karar ama ikinciden sonra.Almanya dan gelenler var.Uygun kalacak yerler var.Bir hafta sonra yolculuk yapabilirsin.Ama yine diyorum doğumdan sonra.

Ay bana fenalık geldi doktorun adını duymaktan...küçük dev adam daha iyi bence...2 forumda da, adı sürekli gecen tek doktor '' ünvanını'' alırsa hiç şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…