Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet canım bende aynı sen gibi acaba öleceğimde bunu mu hissediyorum düşüncesinden kendimi alamıyorummm...hayırlısı olsun.. anlımıza ne yazılmışsa onu göreceğiz.. umarım iyi şeyler olur.... :)))))

bende kalmakdan yanayım . orda kontrol altında olmak daha iyi olur...

Uzun soluklu olacağa benziyor.Öylede olsun. Bende istiyorum.
Canım sizin gurupta olmak isterdim İzmirlilerden baksanıza hayır yok. Yasmin sibel Figen diğer İzmirliler neredesiniz?

Kızlar endişelenmeyin hiç korkulacak birşey değil. Kaderde varsa ölüm herşey bahane vade dolduysa evde de olu ameliyatta da. Ben size diyorum narkoz verilimeye başlıyor ne zaman bayılacağım ne olacak derken uyan diye bir ses herşey bitmiş. İlk dört gün den sonra ağrı sızı da yok çokta ağrı sızı olmuyor zaten bende olmadı en azından tahminimden iyi gidiyor herşey umarım öyle devam eder. İnanın ameliyattan önce yapılan iğne acılan damar yolu daha çok canını yakıyor insanın.

Uzun soluklu olacağa benziyor.Öylede olsun. Bende istiyorum.
Canım sizin gurupta olmak isterdim İzmirlilerden baksanıza hayır yok. Yasmin sibel Figen diğer İzmirliler neredesiniz?

merhaba ben buradayım ama bende b12 eksikliği var beriakim kimdi,ameliat oldumu ,ne zaman nerde oldu karıştırıyorum hep ..elimden geldiğinde takip edip msj yazıyorum ama facede daha aktifim eklerseniz ordan daha iyi görüşürüz..burda nick ler alıntı yazılar bende bunları tutacak kafa yokkiii

Sen bende eklisin galiba Ben Ayla oradan da yazışırız.

Bentoprak....edber....ve nlglb...öncesi ve sonrası halimi gördüler canım... sor basenleri mi....hepsi şok olduçok fak ediyor merak etme

Aynen şok oldum...Öncesi fotoğrafları elinde olduğundan aradaki fark o kadar bariz bir şekilde belliydi ki.Hatta tekrar tekrar baktık resimlerine inanamadık.

Burayı da yakaladım.Kaç gündür okuyamıyordum.Jelesec, Almanya dan gelen ada222 imiş.senin bahsettiğin sanırım.

ameliyat olacak olan arkadaşlar inanın heyecan yapacak hiç bir şey yok.Olun ve kurtulun bir an önce.Ben hem karın germe hem de meme küçültme olmuştum. 6 ay ım bitti.Kısmetse Ekim gibi lazer lipoliz olacağım.Son rötüşlar yani.Durumumdan son derece memnunum.Doktorumdan memnunum.Mutlu mes'ut yaşıyorum işte.

Göbek deliği ile dikiş izleri arasında kalan yerde az biraz hissizliğim devam ediyor.Doktorum bunun çok normal olduğunu 1 sene sonunda gerçek haline kavuşacağını söyledi.Ameliyata girmeden bir gün önce ölçülerimi yazmıştım not defterime.Şimdiki ölçülerimi ölçünce resmen kendim bile şoka girdim.

Ameliyattan bir gece evvel 16 Ekim 2011 akşamı bel ölçüm:104

karın ölçüm :122

Bu gece ölçülerim= bel :86

karın:110

kaç kiloydunuz ki ameliyat öncesi.. birde karın germe ile lipo da yaptırdınız mı ??..

Karın germe ile meme küçültme yaptırdım.Lipoliz Ekim gibi düşünüyorum. Ameliyattan bir gün önce 86 kilo idim.Şuan 73 kiloyum.

ben şu anda 58 kiloyumm. benim sezeryan ameliyatından kalma yığıntı var dikişlerin üzerinde ne yapsam geçmiyor.mini karın germe yapacak doktor. hazır ameliyat olmuşken yanda var olana yağlarıda alırız dedi.. bakalımmm.. sonucu göreceğiz...az kaldı 27 nisan 2012 ...

beria yani ayla sen karın germe ameliyatını kime olmuştun ve hala şişlik varmı?

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum seni herkese yetişiyorsun. İzmirde olsaydın keşke(

Beria ; öncelikle geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun,sonucundan çok mutlu olmanı dilerim.

Sevgili jelesec meme küçültme forumunun,meleği herkese yetişir...Allah'da sıkıntıya düştüğünde ona yetişsin inşallah.

evet nlgdp, benim cumartesi sabahI amel. girecegim. Biran önce arkamda bIrakmak istiyorum. Insaallah bende sonuclardan memnun kalIrIm. YasIm dahada cok ilerlemeden rahatsIz oldugum bölgeleri aldIrmak istiyorum. Cumartesi sabah doktorla görüsecegiz, neler yapabilir benim icin o sabah belli olacak. ( Cok sey istiyorum ama)
Buradaki kadIn dayanIsmasI beni mutlu ediyor.
Hastane yakInlarInda oturuyorsan, beklerim tanIsIrIz. Pazar günü itibaren otele gececegim. Sanada bol sans ekimde.
Dilegim bütün kadInlar istedikleri vücüda sahip olsun........

ben toprak sen bırakmışmıydın ameliat öncesi ve sonrası bu sorun bendede var deniyorum ama olmuyorrr..1ay var ameliatıma dr 1ay öncebırakmalısın dedi yani son günlerim bırakmak için

Beş ay önce mora terapi ile bıraktım.Mutlaka dene canım çok işe yarıyor.Az kalmış ameliyatına.Bir an önce bırakman dileği ile.

Göbek fıtığı ve karın benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…