Sigara ameliyat öncesi ve sonrası için çok zor.Dikişleri olumsuz etkiliyormuş.Stres yapma canım her şey yolunda gidecek.Sigarayı bırakmak için mora terapi aletine gir bir an önce.
normalinde cok icin biri degilim, günde 3 falan ama simdi sanki yiyecegim sigarayI. Huyum kurusun, yasaklara isyan ediyorum:))
benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş..((
sigara etkiliyor yazmIsIn, amel. günüm belli oldugundan buyana, sanki dahada cok icmek istiyor canIm....elimdede degil
benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş..((
Ayy kızlar Ercan Bey ile telefonda görüştüm C.tesi günü için saat 14:00 ile 16:30 arası uygunum dedi ama randevu için not filan almadı umarım bir sorun yaşamam o gün
normalinde cok icin biri degilim, günde 3 falan ama simdi sanki yiyecegim sigarayI. Huyum kurusun, yasaklara isyan ediyorum:))
Heyecandan be güzelim...az zamanın kaldı tabi ondan, korkma yanında olacağız
evet aynen öyle, bügün mail yazdIm Ercan beye, cevabInI bekliyorum. Telefonla rahatsIz etmek istemdim, saatlerini yazmasInI bekiyorum. Buradan istediginiz bisey varmI?
Dün... nlglbe ve ben hastanedeydik ziyarete 3 arkadaş ameliyat oldu, çok yoğundu doktor.Eminim ameliyatı vardır yine herkes yaza yetişme derdinde.Sen gel güzelim sağlıkla yeter(tabi çikolatalar güzeldi...edber getirdi sende getirirsen yok demeyiz)
Gögüs dikleştirme nasıl bir işlem kızlar benim de aklıma sokmayın maliyeti nedir iyileşme süreci falan
memnuniyetle.... sen silikonmu yaptIrmIsmtIn, bana cup numaranI söyle, sana sürpriz yapayIm... Ben Toprak da diklestirme yaptIrmIstIn demI? Bana özelden yazabilirsiniz. Bekliyorum.
Böyle özel mesaj atamayInca.....
Bunu atlatIrsam sonra diklestirmeye sIra gelecek.
Offf isim cok. Daha cok yazIsacagIs :))
Tebrik ediyorum seni herkese yetişiyorsun. İzmirde olsaydın keşke(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?