Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herşeyi sorabilirsin canım.....

Evet lipo oldum. yandığımda korsem vardı.

Peki canIm benimde sana sorum olacak. Lipodan sonra normal kIyafetlere girebiliyormusun. Yada pantolanllar falan olmuyormu? Nerelerden lipo oldun? Baya incelme oluyormu?
Benim korkum okadar katlanacagIm amel. bari bacaklar incelsin demi.

Peki canIm benimde sana sorum olacak. Lipodan sonra normal kIyafetlere girebiliyormusun. Yada pantolanllar falan olmuyormu? Nerelerden lipo oldun? Baya incelme oluyormu?

Benim çok fazlam yoktu. Kilol değilim ama karın gerilince simit kısmı çirkin olmasın diye dr da dedi orası lipo ve bacağımın bitti yer poponun yan tarafı anlatabildim mi orada hafif çıkıtılık vardı orası arkadaş aml. sonra incelmişin dedi. Ama bugün 7. gün ödemler var tabi ben anlayamadım Pantolon denemedim daha Eşofmanım vardı HAstane çıkışı ve Dr. kontrolüne giderken giydim oluyordu.
Ama normal halime ne zaman döneceğim bilmiyorum Eğik geziyorum. Karın kasları geriliyor. P. tesi kontrol var bakalım. Korseyleyim ne kadar giyeceğim Banyo olmadım daha yoruluyorum Ağrı acı yok Fakat karnımın içinde korse ağırlık varmış gibi Belim ağrıyor gezinince eğik durmaktan mı bilemiyorum. İnşallah Çabuk düzelir

eğer sarkıklık ve çatlak yoksa olmana gerek yok bence sadece lipo yaptırman yeterli olmuyormuki?
çatlak yok ama sarkıklık var gibi sanki yada ben göbeğime taktım paranoyak olmaya doğru ilerliyorum.ama lipoda kısa sürede yağlar geri toplanıyormuş ama okuduğum yorumlara bu ameliyatta böyle bii şikayeti olan yok. bilemiyorum araştırmaya devam etcem sanırım

Doktorla görüştün mü hiç?Belki de karın germeye hiç ihtiyaç yoktur.Yağ aldırarak iyi bir görüntü yakalayabilirsin ön görüşmede belli olur.

bakalım görüşcem dr konusundada kararsızım bu konuda fikir verebilirseniz çok sevinirim

ilgin için çok tşk ederim sporla zayıflamak en güzel ve sağlıklı olan yol tabi ama spor için hiç vaktim yok evde bir sürü spor aleti var ama görsen 0 gibi duruyorlar. muhasebeciyim masa başı çalışıyorum sabah 8 akşam genelde 11-12 en erken 10da çıkıyorum eve gittiğimde aklıma gelen ilk şey uyumak oluyor.ve göbek göbek deil yani her yer fit görsen doğum bu haftamı dersin içler acısı yani durum

ameliyat olan tüm arkadaşlara önce geçmiş olsun sonra hayırlı olsun demek istiyorum.umarım istediğiniz gibi olmuştur herşey.

Bentoprak....edber....ve nlglb...öncesi ve sonrası halimi gördüler canım... sor basenleri mi....hepsi şok olduçok fak ediyor merak etme

Son düzenleme:
Ameliyat olan arkadaşlar;

Karnınız ne durumda ne gibi hisler hissediyorsunuz şişlik içinizde sıkılık gibi ödemler ne zaman geçmeye başlıyor.

selam ,
bende zonguldak tan 27 nisan da oolacağım.kdz. ereğli devlet hastanesii....çok korkuyorummm..

Hadi hayırlısı korkulacak birşey değil acı ağrı çok olmuyor eğik yürümek birde karın kasların dikildiği için içinde bir ağırlık tuhaflık var hastanede kaç gün kalacaksın en az 2 gün kal sonrası kolaylaşıyor 4. günde ağrı acı bitti. Ödem oluşuyor o rahatsızlık veriyor
Tabi sigara içmek ve kiloda etkilıyor sonucu

benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş.. ((

selam... 27 nisanda olacağım. Kdz.ereğli devlet Has.Op.dr.tahsin görgülü doktorum..

bende 28. Nisan arkadasIm. Ben kendim icin degil sIrf kücük cocugum oldugu icin endiseleniyorum. Birde igne falan tabiki aklIma gelince kötü oluyorum. Birde okadar yolculuk yapacagIm sonrasI amel. nehalde olurum bilmiyorum. Sende kafana takmamaya bak. Pozitiv düsünelim öyle olsun:))

sigara etkiliyor yazmIsIn, amel. günüm belli oldugundan buyana, sanki dahada cok icmek istiyor canIm....elimdede degil

Kötü şeyler getirme aklına.Panik atakla ilgili ilaçların vardır.Doktorun biliyordur panik atak olduğunu.Sakinleştiricide veriyorlar ameliyat öncesi.Uyu uyan olduda bitti maşallah oluyor.Ağrı sızı yok.Ameliatı değil sonrsını düşün bence.Yaza fit gireceğini vucudunun ne kadar güzel olacağını.Ben güle oynaya gittim.

sigara etkiliyor yazmIsIn, amel. günüm belli oldugundan buyana, sanki dahada cok icmek istiyor canIm....elimdede degil

Sigara ameliyat öncesi ve sonrası için çok zor.Dikişleri olumsuz etkiliyormuş.Stres yapma canım her şey yolunda gidecek.Sigarayı bırakmak için mora terapi aletine gir bir an önce.

Ameliyat olan arkadaşlar;

Karnınız ne durumda ne gibi hisler hissediyorsunuz şişlik içinizde sıkılık gibi ödemler ne zaman geçmeye başlıyor.

Herkesin ayrı bir bünyesi olduğundan farklılık gösteriyor bazı durumlar.Bende ödem az oldu ama hala var.İlk zamanlar sıvı çok tüketiyordum şimdilerd azaldı.Zaten çok su tüketen biri değilim zorunlu içiyordum.Bitki çayımı içiyorum ödem giderici.Vucudumun tam oturması bence 4 ayı bulacak.Uyuşma sıkılık azaldı.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Yürüyüş iyi geliyor kaslara.Karın kasları açılmaya başladı,bel ağrısı bayağı azaldı.Benim durumum bu şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…