benimde bir sorum olacak beria korseyi ameliattan hemen sonramı takıyorlar,yani uyandığında korse oluyormu göbişindebirde lipo yaptırdınmı sen?
Ercan Karacaoğlu fanları toplandık bugün o yüzden topikte kimse yoktu canım.
Herşeyi sorabilirsin canım.....
Evet lipo oldum. yandığımda korsem vardı.
merhaba bayanlarrr.. ameliyat günüm iyice yaklaştıı.. tabii korkular da çoğaldııı... ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız..
Peki canIm benimde sana sorum olacak. Lipodan sonra normal kIyafetlere girebiliyormusun. Yada pantolanllar falan olmuyormu? Nerelerden lipo oldun? Baya incelme oluyormu?
Benim korkum okadar katlanacagIm amel. bari bacaklar incelsin demi.
çatlak yok ama sarkıklık var gibi sanki yada ben göbeğime taktım paranoyak olmaya doğru ilerliyorum.ama lipoda kısa sürede yağlar geri toplanıyormuş ama okuduğum yorumlara bu ameliyatta böyle bii şikayeti olan yok. bilemiyorum araştırmaya devam etcem sanırımeğer sarkıklık ve çatlak yoksa olmana gerek yok bence sadece lipo yaptırman yeterli olmuyormuki?
Doktorla görüştün mü hiç?Belki de karın germeye hiç ihtiyaç yoktur.Yağ aldırarak iyi bir görüntü yakalayabilirsin ön görüşmede belli olur.
Arkadasım sarkık degıl ve catlagım yok dıyorsun? peki bu durumda hemen bıcak altına yatmanı ben gereksız buluyorum.Ssebeb bu kılolar spor vede platesle yok edılebılır ben gobegımden platesle kurtuldugumda gobegım sarkıyordu ve bu benı tatmın etmıyordu dıyet yap demıyorum dikkat et sadece bolgesel zayoıflamak ıcın bır cok spor ve alet var bunları 1 yıl sabırla hıc bırakmadan yapmalısın dıyorum.. Karar senın arkadasım her amalıyatın bır rıskı var unutma en son care olmalı amalıyat.. Sevgıyle kal....
Peki canIm benimde sana sorum olacak. Lipodan sonra normal kIyafetlere girebiliyormusun. Yada pantolanllar falan olmuyormu? Nerelerden lipo oldun? Baya incelme oluyormu?
Benim korkum okadar katlanacagIm amel. bari bacaklar incelsin demi.
mrb. ben izmir den 1 hafta oldu ameliyat olalı Neleri merak ediyorsun
Sen nerede ameliyat olacaksın günün ne zaman
selam canIm Kime nezaman olacaksIn? ve doktorun kim?
selam ,
bende zonguldak tan 27 nisan da oolacağım.kdz. ereğli devlet hastanesii....çok korkuyorummm..
Hadi hayırlısı korkulacak birşey değil acı ağrı çok olmuyor eğik yürümek birde karın kasların dikildiği için içinde bir ağırlık tuhaflık var hastanede kaç gün kalacaksın en az 2 gün kal sonrası kolaylaşıyor 4. günde ağrı acı bitti. Ödem oluşuyor o rahatsızlık veriyor
Tabi sigara içmek ve kiloda etkilıyor sonucu
selam... 27 nisanda olacağım. Kdz.ereğli devlet Has.Op.dr.tahsin görgülü doktorum..
Hadi hayırlısı korkulacak birşey değil acı ağrı çok olmuyor eğik yürümek birde karın kasların dikildiği için içinde bir ağırlık tuhaflık var hastanede kaç gün kalacaksın en az 2 gün kal sonrası kolaylaşıyor 4. günde ağrı acı bitti. Ödem oluşuyor o rahatsızlık veriyor
Tabi sigara içmek ve kiloda etkilıyor sonucu
benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş..((
sigara etkiliyor yazmIsIn, amel. günüm belli oldugundan buyana, sanki dahada cok icmek istiyor canIm....elimdede degil
Ameliyat olan arkadaşlar;
Karnınız ne durumda ne gibi hisler hissediyorsunuz şişlik içinizde sıkılık gibi ödemler ne zaman geçmeye başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?