- 10 Şubat 2010
- 25
- 0
esracım peki senin kilon varmıydı ve ameliyat izin ne kadar?
arkadaşlarım benımde bebeğim 6 aylık cok kucuk ama psıkolojım bozulduğu ıcın yapmak zorundayım ..amelıyatı yaptıran arkadaslarım esracım annejim ve diğer arkadaşlarım yapmam gereken bişi varsa aklımda bulunması gereken sölersenız cok sevınırım suandda doktorun verdığı bı surup var amelıyattan 3 gun önce onu ıcmeye baslıycam ve bıraz sıvı beslenıcem
doktor bana sıgarayı bırakmama gerek olmadığını söledı sıgara ıcen varmı aranızda öpuyorum...
arkadaşlarım benımde bebeğim 6 aylık cok kucuk ama psıkolojım bozulduğu ıcın yapmak zorundayım ..amelıyatı yaptıran arkadaslarım esracım annejim ve diğer arkadaşlarım yapmam gereken bişi varsa aklımda bulunması gereken sölersenız cok sevınırım suandda doktorun verdığı bı surup var amelıyattan 3 gun önce onu ıcmeye baslıycam ve bıraz sıvı beslenıcem
doktor bana sıgarayı bırakmama gerek olmadığını söledı sıgara ıcen varmı aranızda öpuyorum...
Bebeğin küçükmüş canım normal doğummu yaptın sezeryanmı?Benim bildiğim doğumdan sonra 1 yıl geçmiş olması gerekiyor emzirme bittikten sonra bide...
Sadece karınmı olacaksın?
Sana yardımcı olacak birisi varmı?
Ben sigara kullanmıyorum.... annejim içiyordu galiba yanılmıyorsam..
Beni çok öksürük tuttu 6 gün sürdü.Mahvetti beni annejim şurup kullanmış ameliyattan önce başlamış öksürük olmamış onda...
cnm bana verdiği şurup bağırsaklar içindi öksürük için şurup vermedi şurubun adını yazarmısın bende bikç gun önceden kullanıyım ..
esracım ben emzırıyorum ama ıkı gun sağılmış sut ıcıcek kızım öpuyorum
bahçelievler medıcal park siz hngı hast oldunuz?
Esracım sen nasılsın görüşmeyeli ? Umarım herşey yolundadır.... Benim reglimin eli kulağında .. Karnımı öyle şiş ve gergin hissediyorum ki dikişler çatır çatır açılacakmış gibi delikafaduldendelikafadulden Sen de öyle bir durum oldu mu ?
flowwergirl cum bebek buyukken daha zor olur dıye dusunuyorum onu kucağa almak yerden kaldırmak ve peşınden koşmak ıyıce anneyı tanıdıktan sora onsuz bı gece gecırmesı daha zor olur dıye dusunuyorum...
Etine dolgun birisiyim göbeğim yoktu bir kemikten öbür kemiğe kadar uzanıyor canım...Pek takmıyorum ben izi çatlak çoktu bende çatlaklarla dolu göbekten iyidir diye düşünüyorum...[/QUOTE
evet haklısın canım.bencede çatlak göbekten çok daha iyidir.benim de sabah akşam aklımdan hiç çıkmıyor.doğumdan sonra göbeğim çok çatladı.benim fazla kilom yok ama göbeğim var.sezeryandan sonra henüz kaybolmadı.izi de dediğine göre pek uzun değil ama internettekileri görünce çok korktum kalçada boylu boyunca bir kesik bir de incede değil.senin bildiğin link varmı bu tip resimlere bakmak için.gönderirsen sevinirim.
Etine dolgun birisiyim göbeğim yoktu bir kemikten öbür kemiğe kadar uzanıyor canım...Pek takmıyorum ben izi çatlak çoktu bende çatlaklarla dolu göbekten iyidir diye düşünüyorum...[/QUOTE
evet haklısın canım.bencede çatlak göbekten çok daha iyidir.benim de sabah akşam aklımdan hiç çıkmıyor.doğumdan sonra göbeğim çok çatladı.benim fazla kilom yok ama göbeğim var.sezeryandan sonra henüz kaybolmadı.izi de dediğine göre pek uzun değil ama internettekileri görünce çok korktum kalçada boylu boyunca bir kesik bir de incede değil.senin bildiğin link varmı bu tip resimlere bakmak için.gönderirsen sevinirim.
arama motoruna Abdominoplasty veya tummytuck yazarsan çıkar orda canım bende öyle baktım yabancı sitelerde var resimler...