Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

moonsoon cesaretinden dolayı öncelikle seni tebrik ediyorum.bu ameliyatı bende olmak istiyorum ama şuan bebeğim çok küçük o yüzden bir sekiz dokuz ayım daha var.şu an 59 kiloyum ameliyata kadarda bir on kilo daha veririm.o zamana kadar da buradayım inşallah.iyileşmeni buradan takip ederiz hep beraber inşallah.

kızlar bu saatte burda kimse olmuyor herhalde.bende akşamları evde internetim var ama bebiş olduğundan bakamıyorum.ancak işteyken burada oluyorum.

arkadaşlarım benımde bebeğim 6 aylık cok kucuk ama psıkolojım bozulduğu ıcın yapmak zorundayım ..amelıyatı yaptıran arkadaslarım esracım annejim ve diğer arkadaşlarım yapmam gereken bişi varsa aklımda bulunması gereken sölersenız cok sevınırım suandda doktorun verdığı bı surup var amelıyattan 3 gun önce onu ıcmeye baslıycam ve bıraz sıvı beslenıcem
doktor bana sıgarayı bırakmama gerek olmadığını söledı sıgara ıcen varmı aranızda öpuyorum...

flowwergirl cum bebek buyukken daha zor olur dıye dusunuyorum onu kucağa almak yerden kaldırmak ve peşınden koşmak ıyıce anneyı tanıdıktan sora onsuz bı gece gecırmesı daha zor olur dıye dusunuyorum...

benım kılomda var 73 kıloyum aslında kılo verme aşamasındayım boyumda kısa deıl zaten ıdeal kılom 60 amelıyattan sora kılo vermeye devam edıcem doktor ıste ozaman super olucak dedi...

Bebeğin küçükmüş canım normal doğummu yaptın sezeryanmı?Benim bildiğim doğumdan sonra 1 yıl geçmiş olması gerekiyor emzirme bittikten sonra bide...

Sadece karınmı olacaksın?

Sana yardımcı olacak birisi varmı?

Ben sigara kullanmıyorum.... annejim içiyordu galiba yanılmıyorsam..

Beni çok öksürük tuttu 6 gün sürdü.Mahvetti beni annejim şurup kullanmış ameliyattan önce başlamış öksürük olmamış onda...

Merhaba Moonsoon... Demek ameliyat tarihin kesinleşti.... Çok sevindim hayırlı olsunzemuszemuszemuszemus Zaten doktorumuz aynı olduğu için verdiği taktikler de aynı ve çok işe yarıyor.Esranın da söylediği gibi sigarayı bırakamadım zaten Aylin Hanım da sorun değil dedi. Sadece o malum öksürük şurubunu içmeye 2 - 3 gün önceden başladım.Yine de öksürük oluyor tabii ki ama çok yumuşak ve hiç zorlamıyor.Ben bağırsaklarım için yine 3 - 4 gün önceden form çayı içmeye başlamıştım ama çok da önemli değil sorun olmuyor.Sorularını seve seve cevaplarım , iyi bak kendine olumunekankayizsmile

cnm bana verdiği şurup bağırsaklar içindi öksürük için şurup vermedi şurubun adını yazarmısın bende bikç gun önceden kullanıyım ..

esracım ben emzırıyorum ama ıkı gun sağılmış sut ıcıcek kızım öpuyorum

Esracım sen nasılsın görüşmeyeli ? Umarım herşey yolundadır.... Benim reglimin eli kulağında .. Karnımı öyle şiş ve gergin hissediyorum ki dikişler çatır çatır açılacakmış gibi delikafaduldendelikafadulden Sen de öyle bir durum oldu mu ?

Asist canım... Büyükler için olanından ama tablet alma şurubun daha etkili olduğuna inanıyorum demişti Aylin Hanım. Sabah - akşam ve 2 ölçek ... Bu arada hangi hastanede olacaksın?

bahçelievler medıcal park siz hngı hast oldunuz?

Aaaaaaa ben de orda oldum.Merak etme çok ilgililer.Evime çok yakın olduğu için tercih etmiştim.Henüz haftada 2 kez Aylin Hanıma pansumana gitmek dışında evden çıkmadım:1no2::1no2: Kimbilir o zamana kadar toparlarsam belki de sana bir sürpriz yaparım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beklerim canımcım sevınırım :) inş sağ salim çıkmayı nasip etsın allah suan cıkınca yasıycaım sevıncı dusunemıyorum bıle korkuyorum cunku....

benim çok fena halde sancılar oldu karnıma göğsüme şiddetli bir şekilde girdi çıktı olduğum yerde kalıyordum regl olunca geçti şişlik rahatsız edecek kadar olmadı..

Enfeksiyonun geçtimi? nasıl oldun canım açılan dikişe tekrar dikiş atıldımı?

flowwergirl cum bebek buyukken daha zor olur dıye dusunuyorum onu kucağa almak yerden kaldırmak ve peşınden koşmak ıyıce anneyı tanıdıktan sora onsuz bı gece gecırmesı daha zor olur dıye dusunuyorum...

dediğine katılıyorum canım ama şimdi yaptırmaya kalksam yaza gelicek ben birde göğüslerime slikon taktırmayı da düşünüyorum.onun için emzirmeninde bitmesi gerekiyor.korse falan giyiliyormuş o da yazın hiç çekilmez.pişik olur insan valla.senin tek ameliyat olucak değilmi?

cnm eğer göğüs amelıyatıda olmak ıstıyosan emzırmenın bıtmesı ustunden altı ay gecmesı gerekıyo zaten ben tek karın amelıyatı olucam emzırme bıtsın belkı ılerıde göusde olurum ama suan emın deılım :) bı daha bu heycanı yasamak ıstedığımden:) lutfen dualarınızı eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…