Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merak ettim inşallah iyi haberleriniz kısa surede veririsin ,merak ettim cok..Şu an istirahet ettıgınden emınım ve güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba ben devlet hastanesinde olacağım 18mayısa inşallah ,silikon burada 2000tl ve karın germede 1000tl bergama devlet hastanesi dr mehmet kaya ...ama özeli düşünüyorsan sanırım en iyi dr cemil tugay forumda ona ameliat olan çok arkadaş var..umarım yardımcı olmuşumdur:)

ben hiç ölüm haberi bulamadım bu konuyla ilgiliii.. bilmiyorum var mıııı.. inş. yoktur... ((

canım bende netten baktım korka ,korka inşallah rastlamam diyerek rastlamadımda ..ama ben tv de izledim hangi hastane hatırlamıyorum,yurt dışından gelen bir bayan enboniden ölmüştü..çevremdekilerde beni vazgeçirmeye çalışıyor ,korkutuyorlar bende onlara vazgeçtiğimi söyledim(yalann tabii)olumsuz bişey duymak istemiyorum kafaya koydum ama bakalım hayırlısı..

Evet bu olayı biliyorum,çok üzücü ben çok etkilenmiştim.Bayanın ufak çocukları varmış ve ameliyat gününde annesi yanındaymış düşünün o annenin halini...Allah yaşatmasın ve Allah rahmet eylesin.

Bu konuda doktor hatası olduğu kesinleşmişti ...hem çok fazla yağ alınmış hemde bir çok bölge aynı anda ameliyat edilmek istenmiş... sonuç bu yazık...o yüzden bu işlerde doğru doktoru bulmak ve çok iyi araştırma yapmak gerekiyor.Bazen bizlerde ısrarcı olabiliyoruz karın, meme, kol, bacak,hadi birde yüz olsun kombine 1 kerede kurtulayım diyorsun ama karşıdaki doktor hayır olmaz diyebilmeli..hem hasta için hemde kendi için riske girmemeli

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunn.. girdik bir işeee bakalımm..aslına bakarsak genel olarak bütün ameliyatlarda bu emboli riski var ..

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunn.. girdik bir işeee bakalımm..aslına bakarsak genel olarak bütün ameliyatlarda bu emboli riski var ..

Şuna emin ol arkadaşım... doktor işinde iyi ise bu risklerin oluşma olasılığı...çok düşük o yüzden doktorundan emin isen ,hiç gerilme korkma,şans seninle olsun

Bir bademcik ameliyatında bile risk var.İstanbul gibi metropol bir şehirde yaşamak bile ameliyattan daha riskli bence.Olumsuz düşünmeyin arkadaşlar.Olumlu düşünün her şey olumlu olsun.Ben risklerini gözden geçirdim önemsemedim.Her ameliyatta anlatılan olası risklerdi.Karar verdim ve iyi bir doktor arayışına girdim risk misk düşünmedim

Baştan sona sana katılıyorum...diş çektirirken bile doktor riskleri saymıştı bana...aynen doktoru bul güven gerisini düşünme

Şu ameliyat ve doktor tavsiyeleri şehir şehir ayrılsa.İstanbul,İzmir,Zonguldak gibi.Zorlanıyoruz araştırıp okurken.En azından istanbulda olacak biri direk istanbul bölümüne girer kim nerde kime olmuş bilgilenir bence.

doğru söylüyorsunuz ama işte düşünmedende edemiyor insan bazen diyorum özel dr olsa içim rahat olurdu..sonuçta devlet dr u sana herşeyi açıklayarak bilgilendirmiyor,rahatlatmıyor..bazende diyorum bu şans işi dr işşinde iyi olsun..1saat bana dil dökmesede olur..ben burundan 2defa ameliat oldum özelde ve aman sakın olmasın dediklerim başıma geldi..e oda özel dr du ,allah korusunda bunda olumsuz düşünmek istemiyorumm bu bi anlamda olumsuzluğu çağırmak olurmş..o yüzden bukonuda son mesajım..RAbbim yüzümüze baksın inşallahh..çok gzl olacak ..çok güzel olacak çooook güzel olacak ben bilee şaşıracağımmmm

Son düzenleme:

ben tam anlamıyorum bu forumu henüz çözemedim ama ..istanbulda , izmirde,ankarada yada v.s de karın estetiği olanlar die bir sayfa açılamazmı?

bu olayI bende biliyorum, hatta o doktora bende telf. etmistim, beni geri arayacaktI aramadI. Bende sonra bu olayIn oldugunu ögrendim.
Bence her saniyemiz tehlikeli, iste yasamakta böyle bisey......

Birde bu doktor isini yapmaktansa o tv bu tv geziyor. Tabi isine odaklanamIyorlar bence......

ben tam anlamıyorum bu forumu henüz çözemedim ama ..istanbulda , izmirde,ankarada yada v.s de karın estetiği olanlar die bir sayfa açılamazmı?

Bu topik zaten karın üzerine.Doktor araştırması yaparken zorlandığım için şehir şehir ayırma daha mantıklı.Okuyorum doktorunu beğenen tavsiye edenleri iletişime bakıyorum İzmir.Hadiii dön başa.Az sayfada yok hani.

beria canim bende seni merak ediyorum hayirlisiyla atlat canim ve güzel yazilarini okumak istiyorum simdiden gecmis olsun :))...................sibelim sen nasil oldun iyimisin benim ücbucuk hafta oldu dahala sislik var pantolonlarim olmuyor senin ne zaman inmisti yazarsan sevinirim tatlim öpüldün :))

tam olarak hatırlamıyorum ama sanki bu forumda birisi karın ameliatı olup,karındaki yağlardanda göğüs yaptıracağını söylemişti benim bildiğim bu yöntemi dr lar tercih etmiyor ,çünki sonradan nakledilen yağlar eriyormş yanlışım varsa düzeltin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…