merhabalar , karın germe ve silikon ameliyatı olmayı çok istiyorum 1,5 yaş arayla iki çocuğum var ve ikiside sezeryan,küçüğüm 18 aylık büyüğüm 36 aylık ,spor yapamıyorum yada yapmıyorum diyeyim. izmitte yaşıyorum ve eşimi ikna ettim gibi :)) ama gelin görün ki kime ameliyat olucam ve fiyatlar nasıl? çok geriye dönük bakamadım tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum beni cevapsız bırakmayın) görüşürüz.
merhaba.. ben devlet hastanesinde olacağım..benimki mini karın germe ameliyatı lipoda uygulayacakk.. fiyatı 900 tl.. gerisini devlet karşılıyor....
ben hiç ölüm haberi bulamadım bu konuyla ilgiliii.. bilmiyorum var mıııı.. inş. yoktur...((
canım bende netten baktım korka ,korka inşallah rastlamam diyerek rastlamadımda ..ama ben tv de izledim hangi hastane hatırlamıyorum,yurt dışından gelen bir bayan enboniden ölmüştü..çevremdekilerde beni vazgeçirmeye çalışıyor ,korkutuyorlar bende onlara vazgeçtiğimi söyledim(yalann tabii)olumsuz bişey duymak istemiyorum kafaya koydum ama bakalım hayırlısı..
sen hangi devlet hastanesinde olacaksın acaba?
canım bende netten baktım korka ,korka inşallah rastlamam diyerek rastlamadımda ..ama ben tv de izledim hangi hastane hatırlamıyorum,yurt dışından gelen bir bayan enboniden ölmüştü..çevremdekilerde beni vazgeçirmeye çalışıyor ,korkutuyorlar bende onlara vazgeçtiğimi söyledim(yalann tabii)olumsuz bişey duymak istemiyorum kafaya koydum ama bakalım hayırlısı..
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunn.. girdik bir işeee bakalımm..aslına bakarsak genel olarak bütün ameliyatlarda bu emboli riski var ..
Bir bademcik ameliyatında bile risk var.İstanbul gibi metropol bir şehirde yaşamak bile ameliyattan daha riskli bence.Olumsuz düşünmeyin arkadaşlar.Olumlu düşünün her şey olumlu olsun.Ben risklerini gözden geçirdim önemsemedim.Her ameliyatta anlatılan olası risklerdi.Karar verdim ve iyi bir doktor arayışına girdim risk misk düşünmedim
Şu ameliyat ve doktor tavsiyeleri şehir şehir ayrılsa.İstanbul,İzmir,Zonguldak gibi.Zorlanıyoruz araştırıp okurken.En azından istanbulda olacak biri direk istanbul bölümüne girer kim nerde kime olmuş bilgilenir bence.
ben tam anlamıyorum bu forumu henüz çözemedim ama ..istanbulda , izmirde,ankarada yada v.s de karın estetiği olanlar die bir sayfa açılamazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?