Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karin kasi, fazla kilo alimi ve doguma bagli maalesef deforme oluyor. Bilemiyorum artik. Eger popo yag enjeksiyonunu konustuysaniz bastan bedenin alinabilecek her yerinden almaliydi, sadece karin ile sinirli kalinmamali. Elbette yag enjeksiyonlari %70 erir, geriye kalan %30'da tutunur der hekimler. Paraniz bosa mi gidecek simdi yazik olmus. Her kalcaya minimum 400ml enjekte edildigini dusunursek -ki, normalde bu miktar 700ml deniyor- anlamsiz olmus. Umarim kaliteli bir doku tutunma gerceklesir de emek ve para cop olmaz. Tekrar gecmis olsun.
Yağ alımı karın ,bel ,sırt komple yapıldı ama 56 kilo olduğum için malesefki yağ çıkmamış hepi topu 600cc .dediğiniz gibi inşallah doku tutunması düzgün olur diye dua etmekten başka şansım kalmadı.Yarın beşinci gün sabah drenleri almak için çağırdılar .

Arkadaslar merhabalar. Ankara hacettepe hastanesinde karin germe ameliyati olanlar var mı? Ben bugun gittim on muayneyi oldum. Aklima takilan herseyi sordum görüşme olumlu gecti ve ay sonunda ameliyat olabilecegimi soyledim. Yalniz yine de içimde bi tereddüt var. Burada ameliyat olan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?

Yağ alımı karın ,bel ,sırt komple yapıldı ama 56 kilo olduğum için malesefki yağ çıkmamış hepi topu 600cc .dediğiniz gibi inşallah doku tutunması düzgün olur diye dua etmekten başka şansım kalmadı.Yarın beşinci gün sabah drenleri almak için çağırdılar .
O halde bile bile ladesmis sizinki, 56 kilodan fazla bile cikmis 600ml yag 🙂 gecmis olsun tekrar...

Selamlar benim dikiş yerlerim çok şiş, karnımın alt kısmı ve vajinanın üst kısmında mor ve şiş, bunlar normal mi

Basindan beri morluk varsa normal, yeni olduysa doktorunuzla iletisime gecin.
Başından beri var, kontrole gittiğimde de vardı, şişlikler normal dedi ama alt karnım şiş bu kadar ödem olur mu ya çok şaşkınım hiç bu kadar ödem olacağını düşünmemiştim

Başından beri var, kontrole gittiğimde de vardı, şişlikler normal dedi ama alt karnım şiş bu kadar ödem olur mu ya çok şaşkınım hiç bu kadar ödem olacağını düşünmemiştim
Ayrica odem bir kac ay olur, o yuzden ananas kürü diye israr ediyorum ve hareketli olmak gerek.

Arkadaslar merhabalar. Ankara hacettepe hastanesinde karin germe ameliyati olanlar var mı? Ben bugun gittim on muayneyi oldum. Aklima takilan herseyi sordum görüşme olumlu gecti ve ay sonunda ameliyat olabilecegimi soyledim. Yalniz yine de içimde bi tereddüt var. Burada ameliyat olan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
cnm kaç tl dediler?

Arkadaşlr ben de 17 temmuzda gaziantepte araştırma hastanesinde karın germe ve silikon ameliyatı olacağım. Doktor 2-3 gün hastanede kalmam gerekeceğini söyledi benim tereddütüm açıkcası refakatçim açısından. Korona sürecinde hastanede bir sorun olur onun adına diye korkuyorum. Bu süreçte devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda?

Dün regli oldum, regli ile birlikte şişlik sanırım iki katına çıktı 😂
Göbeğim sanki hiç alınmamış gibi sadece sarkıklık yok. Artık dik yürüyebiliyorum arada belim ağrıyor. Dışarı çıkıp sabah akşam yarım saat yürüyorum. Evde sürekli hareket halindeyim.
Dün akşam yürüyüş yaparken korseyi çıkardım dar sıkı bir tayt giydim, yürürken terleyince korseyi kurutmak için beklemek için.. Aman allahım öyle bir şişti ki, bir daha çıkarmam 😂
Pazartesi kontrol var.. Ödem attırıcı ilaç vermesi için dua ediyorum

Dün regli oldum, regli ile birlikte şişlik sanırım iki katına çıktı 😂
Göbeğim sanki hiç alınmamış gibi sadece sarkıklık yok. Artık dik yürüyebiliyorum arada belim ağrıyor. Dışarı çıkıp sabah akşam yarım saat yürüyorum. Evde sürekli hareket halindeyim.
Dün akşam yürüyüş yaparken korseyi çıkardım dar sıkı bir tayt giydim, yürürken terleyince korseyi kurutmak için beklemek için.. Aman allahım öyle bir şişti ki, bir daha çıkarmam 😂
Pazartesi kontrol var.. Ödem attırıcı ilaç vermesi için dua ediyorum
Korseyi cikardiginiz icin olmus olabilir odem. Âdete bagli ekstra olusmus olan gecici odem. Ama lutfen sadece korseyi yikayip kurutma payi kadar tahmini 2 saat korsesiz kalabilirsiniz. Ben neredeyse 3 aya yakin kullandim. Bunu şakaya almayin, zira deri alti yagi alindigi ve asagiya cekilip yer degistirdigi icin mevcut lokasyona yapismasi, ve birikmis odemin aradan atilmis olmasi lazim bunun icin de itip sarici bir baski gerek, o da korsenin gorevi Korseyi ciddiye alin! Yurumeniz cok guzel ama cok zorlamayin.

Korseyi cikardiginiz icin olmus olabilir odem. Âdete bagli ekstra olusmus olan gecici odem. Ama lutfen sadece korseyi yikayip kurutma payi kadar tahmini 2 saat korsesiz kalabilirsiniz. Ben neredeyse 3 aya yakin kullandim. Bunu şakaya almayin, zira deri alti yagi alindigi ve asagiya cekilip yer degistirdigi icin mevcut lokasyona yapismasi, ve birikmis odemin aradan atilmis olmasi lazim bunun icin de itip sarici bir baski gerek, o da korsenin gorevi Korseyi ciddiye alin! Yurumeniz cok guzel ama cok zorlamayin.
Yarın kontrol var bakalım, korsesiz çok kalmadım aslında yarım saat bile değildir. Korse biraz bol geliyordu ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum. Evde sıkı bir korsem vardı ara ara üstüne onu da takacağım

Merhaba hanımlar bana tek korse verildi ameliyat sonrası ama sizler yedek olarak konserlerimiz nereden aldınız internette araştırdım ama bulamadım hem göğüs için hem de karın için korse arıyorum

Merhaba hanımlar bana tek korse verildi ameliyat sonrası ama sizler yedek olarak konserlerimiz nereden aldınız internette araştırdım ama bulamadım hem göğüs için hem de karın için korse arıyorum
Doktorunuz verecekti onu, hem karin, hem meme olduysaniz iki parca korsenizi vermek zorundaydi. Medicallerde satilir.

Yarın kontrol var bakalım, korsesiz çok kalmadım aslında yarım saat bile değildir. Korse biraz bol geliyordu ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum. Evde sıkı bir korsem vardı ara ara üstüne onu da takacağım
Korsenin amaci sıkı, dar olmasi... anlami yok ki ic camasiri rahatliginda bir korsenin. Korsede uc tercihli kopca yerleri vardir, once cok sıkı, odem azaldikca daha gevsek kopcalara gecilir. Elbette gevsek korse taktiysaniz odeminiz normal. Biz kuralina gore kullandigimiz zaman nefes alirken zorlanirdik o denli sıkı yani..

Korsenin amaci sıkı, dar olmasi... anlami yok ki ic camasiri rahatliginda bir korsenin. Korsede uc tercihli kopca yerleri vardir, once cok sıkı, odem azaldikca daha gevsek kopcalara gecilir. Elbette gevsek korse taktiysaniz odeminiz normal. Biz kuralina gore kullandigimiz zaman nefes alirken zorlanirdik o denli sıkı yani..
Bugün kontrole gittim, ödem fazla dedi. Korse bol geldiği için sünger koydular içine, bence sünger koymalarına rağmen hala bol. Şuan bildiğiniz hamile rolü oynuyor gibiyim. Evdeki korsem onların verdiği gibi 3 kopçalı ve çok sıkı eve gidince üzerine onu giyeceğim.
Ödemler geçmeye başladığı için bollaşmış olabilir dedi, bilemiyorum. Eve gidince korsenin fotosunu at dediler, eğer uygunsa üzerine onu giyebilirmişim.
Yani bilmiyorum şaka gibi bir durumdayım. Eğer evdeki korseye olmaz derlerse küçük beden korse vermelerini isteyeceğim. Neden korseyi değiştirmediklerini de anlamadım, süngerle nasıl gezeceğim ben, saçmalık..

X