Maşaallah süper olmuşsun harika baktım fotonoda iyiki gerdirmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasan beye ilk karın ameliyatını mı yaptı revizyonu ercan bey yaptı
İnsanın hemen gidip gerdiresi geliyor sizleri böyle memnun Mutlu görünce inşaallah diyelim bizler içinvalla gerim gerim gezmek güzel bikini ile tatillerde :))) sağol tatlım
İnsanın hemen gidip gerdiresi geliyor sizleri böyle memnun Mutlu görünce inşaallah diyelim bizler için
Neeee şişkomu dediniz üstüne bastınız ayağınızı kaldırın huzurlarınızda nam-ı diğer dana :))o zaman kilo vermeni isteyecektir görüştüğün doktorlar yani benim karın 9 aylık gibi yağlı artı sarkan deri vardı sen benden 5 katı şişmansan bayağı şişmansın zuzu53 var aramızda en şişmanlardan hahhah bak onun fotolarına da ekelerse :)))
ha Hasan bey benim ilk doktorum 5 sene önce oldum ben kendisine bacak lipo ; cahanelin karın germe doktoru da benim doktorum revizyonumu olduğum karnımı gerdirdiğim doktor karın öyle şişmansa lipo memnun etmez zaten tek başına
dana hahhahah bıngıl dana zuzu iyi kızmamışsın dedim alınır şimdi küser bana şişko dedim diyeNeeee şişkomu dediniz üstüne bastınız ayağınızı kaldırın huzurlarınızda nam-ı diğer dana :))
İyi tarafıma denk geldin :)) şaka bir yana yiğidi vur Hakkı'nı yeme demişler Şişkoyum şişko lay lay lomdana hahhahah bıngıl dana zuzu iyi kızmamışsın dedim alınır şimdi küser bana şişko dedim diye
İyi tarafıma denk geldin :)) şaka bir yana yiğidi vur Hakkı'nı yeme demişler Şişkoyum şişko lay lay lom
Neeee şişkomu dediniz üstüne bastınız ayağınızı kaldırın huzurlarınızda nam-ı diğer dana :))
zuzu53 ameliyat oldunuz galiba dr kimdi sevgilerİyi tarafıma denk geldin :)) şaka bir yana yiğidi vur Hakkı'nı yeme demişler Şişkoyum şişko lay lay lom
Merhaba, sizi izlemeye alıyorum albümümde detayları görebilirsiniz. Hoşçakalınmerhaba zuzu53 beni izlermisiniz lütfen
Merhaba ben dr ercan k. Ya ameliyat oldum ama bir daha olmam gerek istedigim gibi olmadi malesefChAneL81 merhaba karın ameliyatını hangi dr oldun
Sorun gibi bombe 3 doğum birazda deride çatlak gevşeklik var düz gergin olsun istiyorum nasip bakalım Can'ım,haklısın kolay olmasa gerek onca sıkıntı korku Nasıl olur pişman olurmuyuz endişesi ama hem sağlık hem estetik acısından yani önceki halimize dönmek amacımız,ilgin için çok teşekkür ediyorum :)valla sorun büyükse evet ameliyat ama değilse spor diyet kuzum ben hep dedim az sorunla bu büyük ameliyata yatmak akıl karı değil çünkü; inşallah herkes olmak isteyen sonucu ile mutlu olsun
Sorun gibi bombe 3 doğum birazda deride çatlak gevşeklik var düz gergin olsun istiyorum nasip bakalım Can'ım,haklısın kolay olmasa gerek onca sıkıntı korku Nasıl olur pişman olurmuyuz endişesi ama hem sağlık hem estetik acısından yani önceki halimize dönmek amacımız,ilgin için çok teşekkür ediyorum :)
Evet bende öyle düşünüyorum hayırlısı bakalım,gerdireyim iyi olsunda sana Hingel sözüm olsun evet bizde öyle adı:)yurtdışındayım yazları geliyorum memlekete gel yaparım lafımı olureee 3 çocuk sarkan çatlayan karın başka yol yok zaten sana hayırlısı olsun inşallah acele etme sindire sindire kendini hazır hissettiğin de olursun iyi olursa karnın HINGEL isterim :))))) yöresel biliyorsun adına aynı dermişin bilmem biz böyle diyoruz:)))
Selam canim carsamba günü oldum amaliyatimi hersey cok iyi gecti ancak kendime gelebildimCansuceren canim nasilsin ameliyatin nasil gecti merek ediyorum iyi olunca yaz lutfen
Merhaba benim doktorum elif eren aydin bir kac arkadas gitmisti ve sonuc mükemmeldi ve ben böyle karar verdim.gercektende cok cici bir doktor hastalariyla cok iyi ilgileniyorMerhaba bende yurtdisindan haftaya ucacagim Istanbula ama ameliyat icin degil doktorlarla gorusme yapmak icin uzakta olunca doktor secimi zor oluyor sen nasil,verdin kararini gorme sansin oldumu bir kac doktor karsilastirma yapabildinmi yoksa tavsiye uzerinemi buldun doktorunu. Umarim hersey yolunda gider bu arada doktorun kimdir ?