Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
at at foto manyağı yap başlığıAyol 24 saat beraberiz ne özel fotosu
Tatlım asıl seninkiler göz kamaştırıyor benimkiler solda sıfırzuzu53 resimleri cok seksi cikiyo kotmasin o resim bunalima giriyorum
Yok bu gaza gelmeyeceğimat at foto manyağı yap başlığı
Selülitli bacaklar için öneriniz nedir bağyanlarCanim benim gobegimde yagli ve buyuktu resimde gormussundur simdi vaser lipo mida onu bir arastir derim
Nazar kısmında hemfikiriz hep bu jelibonun nazarı evet bir tutam kilo almış olabilirim fakat göbeğimin asaletine gölge düşürmedim sen atsana güzel piercingli bir tatil fotosu :))o kilo almadan önceydi gitt emru ya yedi gitti eğlencelere yedi içti şişti benim nazarım değdi
Bende da var hissizlik göbek deliği çevresinde 2. Ayım bitti benim de
Ben göğüs küçültme de olmuştum sağ göğüs de hiç his kaybı olmadı hatta aşırı hassastı ama sol göğüste his yok gibiydi şimdi o da normale doğru gidiyor
Darısı göbeğin başına
Selülitli bacaklar için öneriniz nedir bağyanlar
ben foto koymam bacım özelim sanki görmedi tatillerde anında görüntü yaptım beNazar kısmında hemfikiriz hep bu jelibonun nazarı evet bir tutam kilo almış olabilirim fakat göbeğimin asaletine gölge düşürmedim sen atsana güzel piercingli bir tatil fotosu :))
Sadece 100 gr almışım o kadarda olsun dimiben foto koymam bacım özelim sanki görmedi tatillerde anında görüntü yaptım be
ha doğru minnak kilo verin onu da göbek bozulmadı senin şansın buda ben yarım kilo aldım
tabi canım o kadar triliceye dolmaya yemeye içmeye hiç bişeySadece 100 gr almışım o kadarda olsun dimi
Bundan sonra peçete yiyerek yaşayacağım jeliiiii :) hep tokluk hissi ile yaşamak en güzelitabi canım o kadar triliceye dolmaya yemeye içmeye hiç bişey
Öğlen bira patates akşam kalamar rakı :) sen hiç kilo almadın tabitabi canım o kadar triliceye dolmaya yemeye içmeye hiç bişey
Öğlen bira patates akşam kalamar rakı :) sen hiç kilo almadın tabi
Edermiyim hiçalo özel hayatı deşifre etme dava açarım
hahaha eğlencemiz olsunda şişelim tatlım.senin tatil fotolarını da biliyorum şiştim diyip diyip kandırıyorsun bizi.gayet fitsin:)o kilo almadan önceydi gitt emru ya yedi gitti eğlencelere yedi içti şişti benim nazarım değdi
Niye lokumum seninki az mı sanki!zuzu53 resimleri cok seksi cikiyo kotmasin o resim bunalima giriyorum
Niye lokumum seninki az mı sanki!
Tü tü tü maşallah!
Zuzum ,senin yüzünün güzelliğinden 5 kilo alsanda biz farkedemeyiz.laf olsun diye söylemiyorum ya çok ciddiyim.Sadece 100 gr almışım o kadarda olsun dimi