- 13 Ocak 2011
- 821
- 1.677
ben aynı gün yatıcam hastaneye dr öyle dedi, sizin takip edilemesi gereken bir rahatsızlığınız var mı tansiyon şeker gibi
bende tansiyon rahatsızlıuğı var, dr yalnızca ialcını düzenli almayı unutma dedi, tansiyonun yüksek çıkarsa anestexi uzmanı uyutma dedi, ilacım da düşük doz zaten. tahlilleri falan sabah yapacaklarmış
slm tatlım herhangi bir rahatsızlığım yok sadece korkudan tansiyom yükselmesi yaşıyorum asabi tansiyonum var şekerim yok ama sınırda ilaç kullanıyordum ama şeker için değil kilo rahat verebilmek için vucutta şeker direncimi dengeliyor kilo vermemi ve şeker alımını abur cuburları kesiyorsun ister istemez
ama diyatle braber bıraktım bir ara ama doktor kullan problem yok dedi içiyorum yine başladım .sorma diyet yapıyorum yapmadığım şey kalmadı kafan ambalaj o kadar kötüyüm ki aslında bu forumda kafamı dagıtıyorum boşverebiliyorum ameliyatı ..korku heycan ve merak beni deli edicek sanki korkularım cok süperli pozitif düşünmek sürekli bilinç altımı güzel komutlar versemde iyi değilim arkadaşım bide regli oldum bu öğlen karmakarış durum içindeyim ayın 2 sinde doğum kontrol iğnesi oldum ilk kez ogün eksildi reglim 15 gün sonra bugün başladı falan filan bilmiyorum bir psikologa ihtiyacım var sanki hep kişileri motive ederim iyibir dinleyici ve yol göstericiyim cevremde ama bana benm gibi benimle ilgilenen yok heleki bu ameliayt psikolojimde