- 31 Ağustos 2015
- 855
- 631
Cnm bana da resim at izleyim seni yani güven açısındanBuraya yüklemeyi başaramadım...özelden attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bana da resim at izleyim seni yani güven açısındanBuraya yüklemeyi başaramadım...özelden attım
sağol cnm bakalım karnima dokunuyorum sanki altında su var gibi balon gibi çöküyo çok garip bir hisTatlım 11 gün çok erken bir süre ama yine de gayet güzel bence, sorunsuz devam eder inşallah ve istediğin sonuca ulaşırsın
Benim ilk haftalar karnımın o alt bölümü o kadar ödemliydi ki parmaklarımla bastırınca sanki içi su dolu balon gibi oynuyordu hatta birara acaba içerde sıvı mı birikti diye düşünüyordum yani o derece ama yavaş yavaş azaldı. O ilk zamanlar gibi deil şimdi sabah uyanınca daha iyi. Akşama kocaman oluyorsağol cnm bakalım karnima dokunuyorum sanki altında su var gibi balon gibi çöküyo çok garip bir his
Cnm bana da resim at izleyim seni yani güven açısından
benim de aynen anlattigin gibi ama sabah uyandığımda da da aynı akşam facia zaten daha erken benim o yüzdenBenim ilk haftalar karnımın o alt bölümü o kadar ödemliydi ki parmaklarımla bastırınca sanki içi su dolu balon gibi oynuyordu hatta birara acaba içerde sıvı mı birikti diye düşünüyordum yani o derece ama yavaş yavaş azaldı. O ilk zamanlar gibi deil şimdi sabah uyanınca daha iyi. Akşama kocaman oluyor
benim de aynen anlattigin gibi ama sabah uyandığımda da da aynı akşam facia zaten daha erken benim o yüzden
tabi zaten biz yardım destek ve bilgi için burdayız sonuçtaBen Ağustos'ta bunları yazışırken sizin ödemler çoktaaaan gitmiş olacak...o zaman da bana anlatırsınız..."merak etme..bak biz de şöyleydik böyleydik" diye
tabi zaten biz yardım destek ve bilgi için burdayız sonuçta
Ağustosda nasıl olcam acaba ben? Hiç kestiremiyorum valla. Bekleyip görcez artık. Zaten arada resim koyarım bakarız beraberBen Ağustos'ta bunları yazışırken sizin ödemler çoktaaaan gitmiş olacak...o zaman da bana anlatırsınız..."merak etme..bak biz de şöyleydik böyleydik" diye
Bunları okuyunca umutlanıyorumNormalll... Ben birinci ay kontrolünde çok şiştim mesela,doktorumda çok şişmişsin demişti.. Ameliyattan hemen sonrası nasıldın,korkma aynen öyle olacaksın demişti. Gerçektende öyle çıktı sonuç
Bel ağrısı da normal,yinede kendini zorlamamaya çalış bence.
5 hafta bitti benim ..hastaneden çıkıp eve geldiğim gün 10 yaşındaki oğlum anne miden içeri çekilmiş demişti gerçekten öyleydi şimdi şişler kraliçesiyimsarkıklık vardı o gitmiş evet ama önde bi top duruyoryandan kalın bir odun gibi pofffff..geçeceğini umut ediyorum sadece .,Cnm ameliyattan sonra karnım sırtıma yapışmıştı resmen :) ama şimdi davul gibi şekli de tuhaf geliyo buraya resim eklemeye utanıyorum resmen
Cnm senin kaç gün oldu?5 hafta bitti benim ..hastaneden çıkıp eve geldiğim gün 10 yaşındaki oğlum anne miden içeri çekilmiş demişti gerçekten öyleydi şimdi şişler kraliçesiyimsarkıklık vardı o gitmiş evet ama önde bi top duruyoryandan kalın bir odun gibi pofffff..geçeceğini umut ediyorum sadece .,
Ameliyat hiç bişey değil walla ..Ağrım olmadı desem yeri..ama şu sonuç bekleme durumu manyak etti benibenim böyle dediğime bakma hazır girdim ama milleti mahvettim sonrası ayda @nldglp eşi ile gezmedeydi dedim ben kandırdınız iğrenç dikiş izim yukarı da karnım hamile gibi kadın teli kapadı eşimleyim sonra sana dönerim diye ahhahah normal tabi desteksiz olmaz zaten gülüm
Bugün tam 40 gün olacakCnm senin kaç gün oldu?
Cnm benim 11 gün oldu ben çok aceleciyim galibaBugün tam 40 gün olacak
Fotoğraf gayet iyi görünüyor benceCnm benim 11 gün oldu ben çok aceleciyim galiba
senin karnının eski hali benden iyiydi bence seninki daha güzel olmuşturFotoğraf gayet iyi görünüyor bence
İnşallah hepimizin sonucu güzel olur ve şu sıkıntılarımıza değer:)senin karnının eski hali benden iyiydi bence seninki daha güzel olmuştur
Şimdi fotoyu gördüm.o bahsettiğin odunla seni bi dövesim var.5 hafta bitti benim ..hastaneden çıkıp eve geldiğim gün 10 yaşındaki oğlum anne miden içeri çekilmiş demişti gerçekten öyleydi şimdi şişler kraliçesiyimsarkıklık vardı o gitmiş evet ama önde bi top duruyoryandan kalın bir odun gibi pofffff..geçeceğini umut ediyorum sadece .,