- 3 Nisan 2016
- 128
- 40
- 51
@ sende beni izlemedin ama@elmaliiisekerr sana kırıldım ama göbişini de merak ediyorum yani. önceki halini gördüm sonrasını göremedim neden beni izlemeye almıyorsun neden arkadaşım nedennnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@ sende beni izlemedin ama@elmaliiisekerr sana kırıldım ama göbişini de merak ediyorum yani. önceki halini gördüm sonrasını göremedim neden beni izlemeye almıyorsun neden arkadaşım nedennnnn
İzledim canım ama sadece bir resmin var oda durumun özeti sayılır zaten
Beni de izlermisiniz cok merak ettimİzledim canım bir resmin vatir durumu tam özetleyen
Merhaba bence cok pahali zaten karin germede karindaki beldeki yaglar aliniyor fiyatin icinde yani ve mesela bacaga lipo eklersen 5000 tl gibi eklenmen gerekMerhabalar bilgilerinize cok ihtiyacim var bi doktorla görüstüm karin germe ve yag aldirma 6000 euro diyo sizce cokmu ben bu fiyati görünce cok sasirdim tüm istegin gitti sizler ne kadara yatirdiniz bide benim karnim cok kötü 2 cocuktan sonra asiri deforme oldu bi yardimci olursaniz sevinirim
A Ayseelif1994 nerde yaptırıcaksın ameliyatı 18000 felan yapıyo seninki gerçekten çokmuş sadece karın germemiMerhabalar bilgilerinize cok ihtiyacim var bi doktorla görüstüm karin germe ve yag aldirma 6000 euro diyo sizce cokmu ben bu fiyati görünce cok sasirdim tüm istegin gitti sizler ne kadara yatirdiniz bide benim karnim cok kötü 2 cocuktan sonra asiri deforme oldu bi yardimci olursaniz sevinirim
Aynen o paraya neler yaptirrim ben
30000 mi? Deli bunlarVallahi gecen bir doktor'a karin germe ucretini sordum bana 30 000 TL dedi o baya ucukmus
MerhabaMerhabalar bilgilerinize cok ihtiyacim var bi doktorla görüstüm karin germe ve yag aldirma 6000 euro diyo sizce cokmu ben bu fiyati görünce cok sasirdim tüm istegin gitti sizler ne kadara yatirdiniz bide benim karnim cok kötü 2 cocuktan sonra asiri deforme oldu bi yardimci olursaniz sevinirim
Selam arkadaşlar. Ben yaklaşık 2,5 sene önce tam karın germe ameliyatı oldum. Fakat ameliyattan sonrasından itibaren memnun olmadım karnımdan. Buradaki bazı arkadaşlar ve dr umda durumdan haberdardı. Bana gire yağlar yeterince temizlenmemisti ve karnım hala kocamandi. Doktorum hep kilo vermem gerektiğini söyledi. Fakat kilo verdikçe karnimin şekli daha kötü oldu. En son bu hafta tekrar dr'uma gittim ve en nihayetinde oda benim memnuniyetsizligime hak verdi. Simdi yeniden 25 nisanda mini karin germe ve lazer Lipo yapacak. Sormak istediğim tam karın germe sonrası tekrar mini karin germe ve lazer Lipo olan varmı. Gobek deliği etrafındaki alana Lipo yapılınca yeniden sarkma olurmu? Yardım lutfen, teşekkürler...
Cherry Ersin ÜLKÜR mayısın 7 sinde inşallah canımD Dilekgurhan hangi dr yapıyor cnm? Karar verdin mi?
Merhaba pamukcilekkk senin yazilarini bastan sona okumustum ve heyecanla keske senin sonucu da gorseydim diyordumuzuncaaaaaaa bir aradan sonra her keşe merhaba
enemmmmm kimleri görüyorumm
yaseminnn sen ilk günden beri istediğim gibi olmadı diyordun
tatlım senin adına çok sevindim inşaallah istediğin sonuca ulaşırsın beklediğin hayal ettiğin karın seni bulur :)
amlyt oluncada bilgilendir bizi habersiz bırakma
öpüyorummmm