patiska nerde k,ime olucaksınız acaba izmir deİzmirdeyim ben burda olacağım ameliyatımı, ikimize de bol şans :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patiska nerde k,ime olucaksınız acaba izmir deİzmirdeyim ben burda olacağım ameliyatımı, ikimize de bol şans :)
ne kadar sürede indiniz bu kiloyaameliyata 72 kilo ile girdim şimdi 64 kiloyum. kilo verdim ama spor yapamıyorum
Wallahi ameliyat bu öksürük olmasa hiç korkulacak bişey değilmiş..hala anesteziyi atmakla uğraşıyorum ama alıştım böyle yaşamaya :)Kiyamam cok zor biliyorum ama bur hafta suruyor seni korkutmak istemiyorum ama ozellikle gece uykuya daldigin anda gelir ve oluyorum sanyrsin terlemek iyi geliyor insallah senin icinde kolay olur:)
Sabır en büyük ilaçmış gerçekten:)hala sabrediyorumSabret Canim,sislik Gecer,bende dudagimi isirmisim,doktorun dediklerini aksatmadan yapmaya calis,bende oksuremedim...
Çok teşekkür ederim@jelesec :)
3 gün önce bu aneliyatı olmuş biri olarak korkmanıza hiç gerek yok diyorum ..ilk 2 gün bol bol söylenip 3. Gün Mutlu olmaya başlıyorsunuz ..tabi ki kolay değil sonuçta ameliyat ama narkoz alma kısmı en keyiflisi@Dilekgurhanameliyatın narkoz kısmı beni ürkütüyor o bayılma anı felan
patiska nerde k,ime olucaksınız acaba izmir de
teşekkür ederim canım benim azda olsa rahatladım@patiska3 gün önce bu aneliyatı olmuş biri olarak korkmanıza hiç gerek yok diyorum ..ilk 2 gün bol bol söylenip 3. Gün Mutlu olmaya başlıyorsunuz ..tabi ki kolay değil sonuçta ameliyat ama narkoz alma kısmı en keyiflisi@Dilekgurhan
teşekkür ederim canım benim azda olsa içimi rahatlattın ameliyat kaç saat sürüyor3 gün önce bu aneliyatı olmuş biri olarak korkmanıza hiç gerek yok diyorum ..ilk 2 gün bol bol söylenip 3. Gün Mutlu olmaya başlıyorsunuz ..tabi ki kolay değil sonuçta ameliyat ama narkoz alma kısmı en keyiflisi@Dilekgurhan
aaa arkadaşım bana bildirimler gelmemiş yine kaç sayfa geçmiş allah allah şimdi gördüm taş arkadaşım benim maşallah defalarca şimdiden böyle ilerde düşünemiyorumAsk Olsun @elmaliiisekerr
canm şimdi sen yatağında dinleniyosundur Allahtan acil şifalar diliyorum sana inşallah ağrısız acısız gün geçtikçe seni çok mutlu eden bir sürecin olsun inşallah dilediğin gibi bir göbişin olsun inşallah sevgilerrkizlar ben hastaneye gidiyorum. 8 de ameliyat olucam hayirlisiyla.
Geçmiş olsun tatlım.. Kendine gelmişsindir büyük ihtimal,çünkü onlıne görünüyorsun Şu an sitedekizlar ben hastaneye gidiyorum. 8 de ameliyat olucam hayirlisiyla.
evet bir bakayim dedimGeçmiş olsun tatlım.. Kendine gelmişsindir büyük ihtimal,çünkü onlıne görünüyorsun Şu an sitede
Canim diklestirme ile protez konuldumu? Benim sadece dilestirmede agrim hic yoktu baski hissi normal gerildiler ne guzel dinlenmene bak bol bol su ic cnmselam. ameliyat oldu bitti inanamiyorum. agrim var igne vuruyorlar. karnimdan cok diklestirme agri yapiyor sanki, baski hissi çok. anesteziden dolayi hala gözlerim kapanip duruyor. herkese teşekkürler.
2,5 saat sürdü benimkiteşekkür ederim canım benim azda olsa içimi rahatlattın ameliyat kaç saat sürüyor
Çok geçmiş olsunselam. ameliyat oldu bitti inanamiyorum. agrim var igne vuruyorlar. karnimdan cok diklestirme agri yapiyor sanki, baski hissi çok. anesteziden dolayi hala gözlerim kapanip duruyor. herkese teşekkürler.
yok protez istemedim.Canim diklestirme ile protez konuldumu? Benim sadece dilestirmede agrim hic yoktu baski hissi normal gerildiler ne guzel dinlenmene bak bol bol su ic cnm