- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
bekliyorum nerde göbekk
ayyy öyle koca yağlı derili göbekler gördüm ki benimki de dahil hiç gözümü korkutaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum nerde göbekk
banada dedi gel diye de ben artık aile hekimine bile gitmemyookkk bacım seni bi yere göndermem otu yerinde işine gücüne bak
evet evet bana yazdı özelden izle yorum yap lütfen diye bnde bayıldım çok doğal bak burun da yaptırmış galiba sudan ucuz hadi beraber gidek olmadı kordon da yapar geliriz
banada dedi gel diye de ben artık aile hekimine bile gitmem
cnm hayatım sarkık ve yağlı göbek te bnm üstüme yoktur burda tanımamayyy öyle koca yağlı derili göbekler gördüm ki benimki de dahil hiç gözümü korkutaman
bekliyorum nerde göbekk
valla doğrusun sen birinci arakandan zuzu geliyor sizlerin kini gördükten sonra daha kocaman göbek var demiyorum kimseyecnm hayatım sarkık ve yağlı göbek te bnm üstüme yoktur burda tanımam
ahahaavalla doğrusun sen birinci arakandan zuzu geliyor sizlerin kini gördükten sonra daha kocaman göbek var demiyorum kimseye
ahahaa
Benide takip edermisin lütfenEşim bu ameliyati olacağim zaman bağimlilik yapmasin sakın dediydi. Ya gerçekten ben şimdi acaba başka nereden ne estetiği yaptirabilirim diye bakiniyom ha. Ama eşim göbeği epey sorun yapiyorum diye bişey demediydi.başka ameliyatlara karşı çıkar kesinlikle.ben artik güzellik salonlarinda ufak tefek şeylerle uğraşabilirim. Ay karnimi sarkitip bi daha ameliyat olasim geldi.
Su an o kosede utanclarindan agliyorlar..geldi mi sana göbek özelden kesin şişirip çekecek bize atacak dedik ya yok göbek :))))))))))
he bak varmış amme bu resimlerde var memedekinde yoktuSu an o kosede utanclarindan agliyorlar..
Resimlerle ispatladim
Narkoz aldık kesildik biçildik kolaymı öyle tabi barkozdan önce yaptıkları iğneden evede verselerdi hala aklım onda kuş gibi olmuştumahahaaha aynen valla bundan sonra öyle kolay gelmedik biz bu güzelliklere diimi kızlar
manyak yaa sus gece sohbeti geliyor yine aklımasoyup soyup bakıcam yeni aml olanlara ayna çatlamasın maksat
nasıl şahane olduğunu kafamda canlandırıyorum fiti oy koptum yine zuzuuuumanyak yaa sus gece sohbeti geliyor yine aklıma
zuzu
gece sabaha karşı da kopuşup alta kaçırıyorduknasıl şahane olduğunu kafamda canlandırıyorum fiti oy koptum yine zuzuuuu
valla ya zuzuummmm kurbane uçuk gidecekti elimizdengece sabaha karşı da kopuşup alta kaçırıyorduk
zuzummm
Öyle güzel güzel uğurlamadınız hiç beni bırakın tadını çıkartayım Jelesec @ddcvalla ya zuzuummmm kurbane uçuk gidecekti elimizden
Ikisi hep şifreli işler Peşinde :) ekşın onlardan soruluyorNe konusuyonuz kızlar yahu siz